Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, co byście zrobiły na moim miejscu?

Polecane posty

Gość gość

Od dwóch miesięcy prowadzę fanpejdża. Lubuję się w pewnym zagadnieniu i postanowiłam założyć stronę na fejsie, a potem własną stronę internetową - jeżeli pomysł okaże się trafiony. Mniej więcej tydzień temu stronę polubił facet, w którym się kocham od kilku lat. Nie mamy ze sobą kontaktu, bo uznałam, że nie będę mu się narzucać i nigdy nie powiedziałam, co do niego czuję. No ale teraz zdarza się - dość często - że skomentuje jakieś zdjęcie, pochwali kadr etc. Ostatnio napisał nawet wiadomość prywatną, że chętnie dowiedziałby się, z jakiego sprzętu korzystam. Kurwa, co ja mam zrobić? Odpisać tak po prostu, a może z prywatnego konta? Przedstawić się czy dać sobie spokój? Pomóżcie.

Gość gość
Dlaczego nie powiedziałaś mu kiedyś że go kochasz???

Gość Skromna Ja
K**wa, co ja mam zrobić? X Rozbierz się i pilnuj ubrań :classic_cool: serio nie masz wiejszycg problemów i w sprawie oczywistej prosisz o pomoc na kafe ? :O

Gość gość
Skoro pyta z jakiego sprzętu korzystasz, to mu po prostu konkretnie na to pytanie odpowiedz, a co w tym złego? I czekaj na rozwój sytuacji.

Gość gość
Rozbierz się i pilnuj ubrań cool.gif serio nie masz wiejszycg problemów i w sprawie oczywistej prosisz o pomoc na kafe ? xxx mam większe problemy. Jak rozumiem, nie mogę pisać na forum o sprawach błahych, bo nie wypada? Nie wiem co zrobić. Z jednej strony chciałabym się "ujawnić", z drugiej myślę, że może być to krępujące albo źle widziane. Mogę mu oczywiście odpowiedzieć i nie podpisywać się z imienia i nazwiska, ale skoro przytrafiła mi się taka szansa, to chyba logiczne, że spinam dupę i zastanawiam się, czy nie powiedzieć, że ja to ja.

Gość gość
odpisz, ale się przedstaw, ale tak wiesz, radośnie i spontanicznie, że 'ooo jak miło Cię 'widzieć', a przecież się znamy' itp moim zdaniem to świetny zbieg okoliczności! może coś z tego będzie? ;)

Gość gość
Koniecznie odpowiedz i zagaj jakoś gadkę szmatkę. Możliwe, że ciekawi go kto prowadzi tego fanpejdża ;)

Gość gość
Logiczne to by było gdybyś się zrobiła luźna a nie spinała :-O

Nie wiem co zrobić x widzę, mniemam że często ci się to zdarza :classic_cool: rozkminiaj jeszcze rok czy odpowiedzieć na wiadomość czy nie :O

Gość gość
Dobra, odpisałam. Po dwóch godzinach odczytał i najpierw przez chwilę nie odpisywał, a potem napisał, że świat jest mały i w takim razie musimy się spotkać i pogadać na żywo, bo nie sądził, że mamy wspólną pasję. Ja pierdolę. Jaram się jak gimbusiara. Widzę się z nim w piątek.

Gość gość
Już się ogoliłam, jutro najwyżej poprawię, ale jestem szczęśliwa :-)

Gość gość
wreszcie jakis happy end