Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bluegilly

Czekanie z seksem do ślubu

Polecane posty

Gość gość
Czy ty na serio ten temat zaczęłaś czy dla jaj. Bo to robi sie coraz ciekawsze ze takie mamuty XIX wieczne .

Gość gość
Jedzenia tez mu nie dawaj .

Gość gość
23.02 ale głupoty , jeszcze większych nie czytałem jak żyje, sorry ale taka jest prawda.

Gość gość
Autorka zakpiła sobie ze wszystkich. A teraz jęczy i sapie ze swoim facetem .

Gość bluegilly
Dlaczego interesuje was nagle co robię ze swoją waginą? Tak się składa, że tego typu "rozrywek" też nie uprawiam, a pociąg seksualny wyładowuję na bieganiu, wykonywaniu ćwiczeń, jeżdżeniu rowerem, na rolkach, spacerami, kilka lat jeździłam też konno, pływam, jestem aktywną osobą ;) Trochę więcej szacunku, bo to podejrzanie brzmi takie dociekanie się czyjejś intymności, w życiu nikogo bym nie spytała czy się masturbuje, chyba że najbliższe osoby, które znam dłużej niż rok na przykład ;)

Gość gość
dziewczyna która czeka z seksem do ślubu jako jedyna się szanuje

Gość gość
23.02 Uczuć , ani tez przezyc nie da sie zaprogramowac w pózniejszym czasie to nierealne . Chyba ,że oboje są osobami dość zimnymi , dla których seks i odczucia z tym związane nie są ,aż tak wazne. Normalni ludzie nie przestrzegają tych zasad, oczywiście mówię o partnerach , którzy są w sobie zakochani.

Gość gość
seks przed ślubem zniszczy Cię w dłuższej perspektywie, nigdy nie zaznasz wtedy szczęścia w związku, w miłości..

Gość gość
23.08 My mówimy o normalnych ludziach ,którzy nie mają takiego typu problemu jak twoj .Badż sobą kimkolwiek jesteś , ale bardziej prawidłowe jest takie typowe zachowanie , które cechuje większość ludzi .Z innymi szkoda się męczyć, niech sobie sami radza.

Gość gość
23.16 I tu się mylisz bo tak pózniej nie było , wręcz odwrotnie :)

Gość gość
W ogóle nie znacie życia ide stąd .

Gość bluegilly
23:22- Uważam iż jestem bardziej normalną osoba niż większość ślepego społeczeństwa ;) Piszesz w sposób jakby przeszkadzało ci, że żyją na tym świecie ludzie, którzy wyznają prawdziwe moralne wartości, nie idąc ślepo za tłumem, być może cię tacy ludzie doprowadzają do poczucia wstydu ;)

Gość gość
Masz bardzo dobre podejscie, wszyscy takie powinni miec to mniej by bylo nieszczesc na swiecie. Tylko tak ci podpowiem, ze jak juz znajdziesz ukochanego to calowanie przed slubem to nie grzech, bo tak to by byla tylko kolezenska relacja;)

Gość gość
23.36 I znowu się mylisz , ja znam takiego typu ludzi , niech sobie żyją spokojnie. Mnie nie przeszkadzają, coś co jest znane , wcale nie zadziwia . sorry. To twoje życie, mogę życzyć tylko powodzenia :)

Gość gość
23.36 Ps . Kazdy człowiek tworzy sobie swój system wartości , z którym jest mu dobrze i który mu odpowiada. Tak więc, jesłi komuś takie życie służy to nic więcej nie potrzeba. Jednym to , może odpowiadać , innym nie ,ale to już nie znaczenia.