Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

naiwne pytanie

Polecane posty

Gość gość

czy to możliwe by z dwóch białych rodziców urodziło się kolorowe dziecko coś jak hindus kolorowe ktoś kogoś wkręca

Gość gość
tak, to jest mozliwe jesli prapraprzodek był ciemniejszej karnacji

Gość gość
Możliwe, jeśli w którymś pokoleniu wstecz była mieszanka.

Gość gość
w dalszejrodzinie nikt sienie przyznaje dokolorowych adzieckojakbyk kolorowe szwagier wszoku szwagierka na uspokajających ktokogowkręca

Gość gość
u mnie w rodzinie też nie ma osob z ciemniejszą karnacją/ciemnymi oczyma/włosami, a ja jestem ciemniejsza i co? :)

Gość gość
Może sie nawet urodzić murzyn z dwojga białych ludzi

Gość gość
Szwagierka niech odstawi leki i zrobi badanie dna ;)

Gość gość
Ja kiedyś oglądałam film fabularny o małzeństwie, które mieszkało w Afryce i ta kobieta urodziła chyba 3 ciemnoskórych dzieci, a była wierna mężowi. Także tam w poprzednich pokoleniach musiał byc czarny.

Gość gość
gość dziś Ja kiedyś oglądałam film fabularny o małzeństwie, które mieszkało w Afryce i ta kobieta urodziła chyba 3 ciemnoskórych dzieci, a była wierna mężowi. Także tam w poprzednich pokoleniach musiał byc czarny. x nie musiał głąbie :o Ja mam geny wylacznie z polski i Norwegii i co? Ciemniejszą mam cere..

Gość gość
22.16 To prawda, wystarczy ,ze ktoś z pokolenia wcześniej miał do czynienia z osobnikiem czarnej karnacji Może się urodzić wtedy i biały człowiek , ale geny zostają

Gość gość
Głąbem to ty jesteś, bo nie chodzi autorce/autorowi o ciemniejsza karnacjęc, tylko o czarna skóre, rozumiesz? Czarnoskóry to nie ciemna karnacja:O

Gość gość
gość dziś Kretyn, no po prostu kretyn. Laska pyta o hindusa, a nie o MURZYNA. Widziałaś ty kiedyś hindusa? watpie, ze poza swoje Łysobyki kiedykolwiek wyjechalas..

Gość gość
gość dziś 22.16 To prawda, wystarczy ,ze ktoś z pokolenia wcześniej miał do czynienia z osobnikiem czarnej karnacji Może się urodzić wtedy i biały człowiek , ale geny zostają x Nie trzeba miec do czynienia z "osobnikiem" "czarnej" karnacji by ileś pokolen dalej urodzilo sie ciemniejsze dziecko. Obecnosc melaniny cos wam mowi? Kazdy ma jej indywidualny poziom. Dziecko nie jest w 50% matką a w 50% ojcem, jest ODRĘBNĄ istotą, którą dostosowuje siebie tak jak jej organizmowi jest potrzebne, a nie do rodziców :o Na to wpływa wiele czynnikow zewnetrznych, a geny są wyłacznie wskazówką do dalszego procesu :o