Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobała bym mu się bardziej ważąc 5 kg mniej

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jestem załamana mój chłopak od początku naszego związku uważał mnie za taką powiedzmy pomiędzy wagą normalną a nadwagą. Bardzo mi to przeszkadza i znacząco obniżyło samoocenę mam 159 cm i 47 kg on uważa że jestem w górnej granicy normy do swojego wzrostu, konkretnie mówi nie jest ważne to ile ważę ale jak wyglądam. Nie czuję się źle ze sobą a raczej nie czułam do czasu, kiedy usłyszałam od niego pulchna o sobie, podobała byś mi się bardziej 3-5 kg mniej. Od czasu kiedy usłyszałam to od niego ten temat nie daje mi spokoju. Jeżeli chciałabym schudnąć to tylko i wyłącznie dla siebie, nigdy w życiu dla niego. U mnie dodatkowo jest to trudne z powodu niedoczynności tarczycy. On sam ma niedowage. Nie uważa w tym nic złego że mówi gdybyś ważyła mniej podobała byś mi się bardziej. Dzisiaj usłyszałam że jeżeli poruszę ten problem w rozmowie z nim to będzie koniec naszego związku. Co o tym myślicie ? Jak się zachować w takiej sytuacji?

Gość gość
Zostaw go

Gość gość
serio zostaw go. nie warto, byłam kiedyś w podobnej sytuacji i to wypominanie "5 kg za dużo" sprawiło, że przytyłam dodatkowo jeszcze 10 kg. naprawde nie warto. szkoda czasu na takich typów