Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktoś się wypowie na ten temat

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj bałam sie iść sama do toalety (wiem że dziwne ale po prostu historię z mojej przeszłości tak czasami działają na moją psychikę) więc poprosiłam mojego chłopaka żeby ze mną poszedł ale niestety jedyne co powiedział to żebym szła sama i mu dała spokój (powiedział z podniesionym głosem). Niedawno też się do niego przeprowadziłam i po prostu jeszcze się wstydzę łazić sobie sama po domu itd. ( mieszkamy z jego rodzicami) więc proszę to często żeby zrobił mi coś do jedzenia ale on twierdzi że się nim wysługuję i mam sobie sama robić, chyba nie wie jak jest mi głupio. Dzisiaj zjadłam tylko jajecznicę która zrobiłam sobie i mu na śniadanie i potem jakieś 10h siedziałam bez jedzenia bo bałam się go poprosić a samej po prostu jeszcze jest mi głupio ale jak zaproponowałam żeby zadzwonić po kebaba to nie miał żadnego problemu żeby zadzwonić .... Czasami mam wrażenie że jestem mu tylko potrzebna do jednego ;)

Gość gość
To prowo prawda:D?

Gość gość
Niestety to nie prowo

Gość gość
Po co sie wchrzanilas do obcych ludzi?

Gość gość
Po co sie wchrzanilas do obcych ludzi?

Gość gość
Na siłę tego nie zrobiłam i nie o tym tu teraz mowa XD w tym kraju już chyba nie ma ludzi z którymi można porozmawiać ;)

Gość gość
NO jak nie mozna? Jak moglas sie wprowadzic do obcych ludzi? To chyba proste pytanie.Oni cie utrzymuja?

Gość gość
Nie utrzymują mnie ;) Mam stałą pracę

Gość gość
A skad wiesz kto pisze z jakiego kraju:D?

Gość gość
Ty masz prace, on tez ma, to dlaczego nie mieszkacie osobno?

Gość gość
Lubicie chyba wkurwiać ludzi tak jak ten jebany pajac co śpi koło mnie i chrapie kutas zajebany

Gość gość
Pytałam o coś innego a wy p*********e głupoty jakbyście życia nie znali ....serio

Gość gość
Ty życie znasz, wolisz zdechnąć z głodu niż sama sobie zrobić posiłek bo się boisz :-D

Dlaczego nie zamieszkaliście sami tylko z jego rodzicami? Gdybyście mieszkali sami czułabyś się o wiele bardziej komfortowo. Rozumiem cię ze jest ci cieżko robić niektóre rzeczy na pewno czujesz sie nieswojo. Zazwyczaj tak jest na początku. Musisz się przyzwyczaić. Natomiast twój partner powinien cię wspierać i ci pomagać wiedząc że się nie za dobrze czujesz w domu jego rodziców. http://www.renevskin.pl/