Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnyB

Mam prawie 31 lat i nie mam Żony

Polecane posty

Gość czarnyB

Dzień dobry, Mam prawie 31 lat. JEstem dalej kawalerem. Wszyscy moi znajomi już praktycznie po ślubie, mają swoje rodziny, dzieci. Byłem 5 lat w związku,ale nam nie wyszło. Kolejne 5 lat, ąz do dziś, praktycznie się z nikim nie spotykałem. Nie potrafię chyba już stworzyć żadnych relacji. Jestem zbyt nieśmiały i mimo ,że mieszkam w Warszawie, to nie mogę nikogo spotkac. Do tego mam spore długi, bo chciałem otworzyc biznes, ale mi nie wyszło i zajmie mi jeszcze pare lat, jak wyjdę na prostą. Chciałbym zmienić swoje życie,ale już z dnia na dzien czuję, że to nie bedzie już możliwe. Chciałbym poznać wolną kobietę, bez dzieci, bez bagazu doświadczeń, ale czuję, że przespałem najlepsze lata, a czasami nawet, że już przegrałem życie. Już nie wiem co zrobić....Może mi coś doradzicie?

Gość gość
Skup sie na tym by wyjsc na prosta z dlugami. A milosc sama sie zanjdzie. Ale nie rozumiem w czym ci przeszkadza bagaz doswiadczen?? to ze dziewczyna miala rozne doswiadczenia, rowniez bolesne to przeciez nie jej wina. W tym wieku kazdy juz mial jakies zawody milosne i jakies doswiadczenia, chyba ze siedzial zamkniety w klasztorze i nie mial dostepu do ludzi.

Gość gość
jestes wolny ciesz sie tym. mozesz wszystko zbudowac na nowo. 31 to jeszcze nie jest tak duzo. napewno kogos poznasz wyjdz do ludzi, na impreze gdziekolwiek. ja mam 22 jestwm dziewczyna mam dziecko i faceta z ktorym mi sie nie uklada. mial byc slub, ale raczej nie dojdzie do skutku... chciala bym byc w twojej sytuacjj

Gość gość
Ja mam 34 lat tez nią mam dziewczyny musisz wyjść do ludzi do klubu gdzies na imprezy.

Gość gość
bez przesady 31 lat to teraz żaden wiek. Ludzie i po 40 czy nawet po 50 układają sobie życie. Teraz niejeden 50 lat wygląda jak 30 latek kilka dekad temu.

Gość gość
Probuj zrobic ten sam blad co znajomi...:D czyli malzenstwo i uzeranie sie z gromadka bachorow. Ehhh wy i te wasze niemyslace wyprane mozgi hehehe

Gość gość
Usun to brzydkie zdjecie - palaczu w kapturze!

Gość gość
Wielu moich znajomych, którzy wzięli ślub przed trzydziestką, jest już po rozwodzie. Niektórzy z dziećmi, inni bez - zamiast wybrać partnera do życia, wybrali sobie z partnera do łóżka. Było fajnie, nacieszyli się i zostali nagle z obcą osobą, która nie docenia ich pragnień, ambicji, nie rozumie więzi z rodziną, nie akceptuje rozwoju drugiej osoby.