Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam dosc zycia

Polecane posty

Gość gość

Jestem zyciowa nieudaczniczka, niewiem czemu taki ktos ja wogole zyje. Nie nadaje sie do zycia, czasami mysle, czemu nie moge zginac w jakims wypadku czy cokolwiek. Mam roczne dziecko, tylko ono mnie trzyma przy zyciu.To byla wpadka, z partnerem mi sie nie uklada, mamy brac slub, ale widze ze to nie ma sensu, raczej do slubu nie dojdzie. Ciagle klotnie, on mnie wyzywa gdy sie wkurzy o byle co, ciagle mowi ze to moja wina a ja niewidze jej u siebie. czasami odpuszczam i przepraszam za nic zeby tylko byl spokoj. Rodzice mnie zjedza jak nie bedzie slub, beda krzyki ze taki wstyd. Jestem jedynaczka, kiedys mialam myslenie ze musze byc w domu, nie wyjade do pracy za granice bo nie chce zostawic rodzicow samych. Dopiero gdy jest dziecko to przejrzalam na oczy. teraz gdy juz nie moge nigdzie wyjechac, uciec od tego zycia. Nie mam znajomych, przyjaciol nikogo. Nie bylam lubiana, niewiem czemu moze przez niesmialosc. Nie mam nic, nie mam studiow. Moja praca jest bezsensu, za grosze. Nie mam zainteresowan hobby, nic nie umiem w zyciu. Nie umien sie otworzyc nawet w domu, nie mam tematow do rozmow z rodzicami i rodzina. Tylko milcze przy stole i odpowiadam na pytania. Mam 22 lata a jeszcze nigdy nie wlaczylam pralki, nie upieklam ciasta, nie robilam przetworow. czemu taki ktos wg ma prawo zyc nie mam juz sily.

Gość gość
Udaj sie koniecznie do lekarza. Masz wiele problemow i byc moze depresje.

Gość gość
Ja mam podobnie nie załamuj się masz dziecko żyj dla niego i dla siebie Wszystko będzie dobrz .Chlopak cie nie sspiera

Gość gość
Spoko dziewczyno przytulam cie cieplo życzę żeby ci się ulozylo. Trzymaj się wszystko będzie dobrz.

Gość gość
Autorko moge cie nauczyc gotowac i prac :)

Gość gość
Tez tak mam wogole z rodzina nie gadam , nigdy sue u nas nie rozmawiało i dlatego