Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Renata1919

Jaki cisnieniomierz

Polecane posty

Gość Renata1919

Witajcie! Pytanie mam na temat ciśnieniomierza Simple od Sanity. Widzę, że na Ceneo się go ostatnimi czasy wyraźnie promuje a że akurat muszę kupić automat to się nad nim zastanawiam. Jakieś opinie od was?

Gość rena33s
Chodzi mi po głowie ten Simple w sumie też, akurat taki mniejszy bardziej ergonomiczny automat by się nam do domu przydał. Jakieś opinie ludzie?

Gość ulakola
Ja mam i nie narzekam. Nie czeka się długo na wynik, samo sterowanie jest banalnie proste – duże przyciski, duży wyświetlacz.

Gość Renata1919
Kupiłam Simple ostatnio ale jeszcze przesyłka do mnie nie dotarła. Jak już będę go miała fizycznie dostępnego i zrobię parę pomiarów to napiszę jak wrażenia ;-)

Krótko ode mnie na temat ciśnieniomierza, przede wszystkim wygląda fajnie, nowocześnie. Po drugie bardzo poręczny, idealny jak się chce zabrać ciśnieniomierz ze sobą np. na wakacje, czy do lekarza. A jeśli chodzi o słabsze strony to ciągle szukam...Nie wiem jak długo baterie będą trzymać, pożyjemy zobaczymy. Tutaj łapcie zdjecie :) https://zapodaj.net/aa0dbaf2fc106.jpg.html

Gość gość
Warto chociaż przejrzeć ranking na http://rankingcisnieniomierzy.pl/ zanim się już na coś człowiek zdecyduje i zamówi. Ciśnieniomierz ciśnieniomierzowi nierówny co model to inna specyfikacja. Na pewno jeśli chodzi o pamięć wyników to modele potrafią się różnić między sobą bardzo wyraźnie.

Gość gdziekupic

Ciśnieniomierz z akumulatorem mam kupowany internetowo przez sanity.pl i działa świetnie. Ładuje się go jak telefon albo jak laptopa bardzo długo wytrzymuje na takim ładowaniu, inny plus to połączenie mankietu bez rurki, to mi się też bardzo podoba i nie widziałam podobnych łączeń w innych modelach innych marek.

Gość aaaa
Dnia 23.05.2019 o 14:01, Gość gdziekupic napisał:

Ciśnieniomierz z akumulatorem mam kupowany internetowo przez sanity.pl i działa świetnie. Ładuje się go jak telefon albo jak laptopa bardzo długo wytrzymuje na takim ładowaniu, inny plus to połączenie mankietu bez rurki, to mi się też bardzo podoba i nie widziałam podobnych łączeń w innych modelach innych marek.

Rowneiz polecam Sanity.pl

Gość ikii

Jak chodzi o termometr czy ciśnieniomierz albo inne medyczne wyposażenie do korzystania w domu to ja kupuje na sanity.pl. Mają sporo opcji w sprzedaży, sprzęty na jakościowo wysokim poziomie, dobrze wykonane i w dobrych cenach więc każdy coś znajdzie. Także oferty dla seniorów, albo propozycje przygotowywane pod kątem dzieci.