Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a idu ty w kibinimater

Nie do wiary. Niemby będą farmakologicznie walczyć z niechęcią wobec imigrantów

Polecane posty

Gość gość
to może niech sie tam w berlinie zdecyduja w co chcą żebyśmy tu wierzyli bo to troche tak kulawo co pare lat zmieniać zdanie. rzekłbym, że tracą wiarygodnośc.

Gość gość
mnie tam osobiście bez róznicy bo po prawdzie żadnej głebszej róznicy pomiędzy ateizmem a islamizmem ewentualnie katolicyzmem nie ma tak naprawdę. no ale to niewielu jest takich elastycznych jak ja. większosć jednak potrzebuje troche czasu na ugruntuwanie se nowych postaw itd nawet jak im posmarować euraczami

Gość gość
tak jak ja to widzę to sytuacja rozwinie sie w następujący sposób. w dalszym ciągu będzie nastepowało draznienie wyznawców islamu aż do zaostrzenia fanatyzmu następnie wycofanie się amerykanów nato i innych sprzymierzeńców z tych krajów. nastąpi wzmocnienie władzy religijnej w tych rejonach i na fali chęci odwetu zapewne jakiś jednolity organizm może nawet nowe imperium arabskie oczywiście po zniszczeniu izraela. na drugim biegunie będziemy mieli rosje która zajmie turcje polske, resztę małych krajów w częsci europejskiej i azjatyckiej w granicach tych krajów znajdzie sie wiekszośc zamkniętych mórz i zbiorników wodnych. i o to sie bedzie toczyła wojna sterowana zresztą z obydwu stron przez tych samych ludzi

Gość gość
możliwe nawet że chodzi o jakąs trójpolówkę. zczęści ziemi trzeba dać odpocząć głównie od nawozów sztucznych i zanieczyszczeń. araby jak to araby będą uderzali w kierunku oaz;) za mało wiem żeby to jakos precyzyjniej przewidzieć ale tak własnie bedzie.

@ gość wczoraj czyżbyśmy byli zmuszeni odbierać kolejny chrzest od imama i przedstawiciela kościoła gender żeby uniknąc krucjaty najemnych odzdziałów polskich zdrajców mieszkających w niemczech? x Najwyraźniej tak. Sprzedawczyków zawsze ci było u nas dostatek. Dziwi mnie tylko, że takich zdradzieckich świń jest na tyle dużo że mają aż dwie partie: PO, Nowoczesną i jeszcze ubecką zbieraninę spod znaku KOD X X @ gość wczoraj moze sie nawąchali oksytocyny? x Nie musieli. Zdrajca to po prostu zdrajca i ma we krwi zdradzanie. Najpierw. Zdradzili Polskę i służyli sowieckiemu Stalinowi a teraz służą niemieckiej kanclerzycy Merkel. Jedno ich łączy - od zawsze plują na Polskę, na Polaków i na wszystko co polskie.

@ Rescator555 wczoraj A swoja droga to ciekawe, ze jesli ilus tam czubkow wyznajacych islam zabilo iles tam ludzi, to prawiki zaraz krzycza o wyrzucaniu z Europy wszystkich wyznajacych ta religie. x Tak, poniewaz to wlasnie islam kaze im toczyc tzw. dihad, zabijac, urzadac zamachy, atakowac nozem.Nikt nie kazalby wyrzucac z kraju wszystkich filatelistow gdyby sie okazalo, ze ktorys z zamachowcow tez zbieral znaczki. Znaczki nie maja nic wspolnego z zabijaniem. Islam ma. A skoro ma to trzeba gonic z kraju wszystkich muslimow. Proste.Oczywiscie proste dla czlowieka myslacego. Nie dla lewaka jak widac

@ Rescator555 dziś To moze zaczniecie od tych kilkuset muslimow mieszkajacych od kilkuset lat na Podlasiu. Kiedy zazadacie ich wypedzenia i dokad? x Co do polskich muzułmanów to pragnę przypomnieć że oni w ogóle nie są uważani za muzułmanów przez ciapatych. Polskie Tatarki nie chodzą w burkach ani hidżabach co jest wbrew prawom szariatu, w dodatku pracują razem z mężczyznami co w islamie jest zakazane. Polscy Tatarzy za to nie chcą włączyć w walkę dżihadu i nie dokonują w Polsce zamachów ani nawet nie wspierają finansowo ISIS. Każdy normalny człowiek widzi przepaść moralną jaką dzieli normalnych polskich Tatarów od hordy zwyrodniałych nachodźców socjalno-terrorystycznych. Każdy normalny nie oznacza jednak lewaka dlatego nie dziwią mnie Twoje pytania.

Gość gość
Rozwiazaniem wszystkich polskich problemow jest z pewnoscia modlitwa. Skoro Pan Kaczynski modlil sie o deszcz to chyba moze pomodlic sie o zlikwidowanie wszystkich muslimow, ktorzy zagrazaja bezpieczenstwu Polski (albo profilaktycznie wogole wszystkich istniejacych)? Na co wiec wszyscy czekacie? Do kosciola i nie tracic nadziei.