Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam kobiety do bialego malzenstwa

Polecane posty

Gość gość

wymagania: wysoki poziom zamożnosci (może byc nieco nizszy niz moj) nie chce sie wiazac z kobietami roszczeniowymi , juz mam dosc

Gość gość
Zupełnie białego? Że niby nigdy nic? Dlaczego?

Gość gość
zebym mogl isc do drogiej restarauracji nie myslac o rachunku jaki zaplace za siebie i za partnerke bo oczekuje ze partnerka sama za siebie zaplaci , to samo z hotelami , wyjazdy w weekend, standard wykonczenia mieszkania , komfort i luksus w domu, to samo dotyczy samochodu itd jesli ma spore dochody to razem bedzie nas stac na drogie wczasy , drogie hotele, zycie na poziomie plusem dla partnerki jest to ze tez nie musi mnie utrzymywac , zaluzmy ze ma parnera z niskimi dochodami wiec moze tez czuc ten ciezar biale bo wieksze znaczenie ma dla mnie zyc normalnie, bezpiecznie finansowo , dla mnie wazniejszy komfort zycia od seksu chociaz seks tez lubie ale moge zyc bez niego a poza tym to jestem w srednim wieku i seks ma nizszy priorytet bylem juz w zwiazkach gdzie podejscie partnerki bylo tyle zarabiasz to zaplac bo ja nie mam z czego

Gość gość
Czyli szukasz bogatej frajerki, i nawet seksu nie będzie miała, hahahaha :D:D:D Obawiam się że będziesz dalej sam. No chyba że jakaś dużo starsza pani na to poleci :D

Gość gość
Facet ktory nie moze sie bzykac ;) wynocha

Gość gość
Co koboeta zyska na związku z Tobą? Nigdy nie weszlabym w taki układ.

Gość gość
ale zjebb

Gość gość
z cb taki ćwierćfacet

Gość Wrozbella
Ja mogę :D

Gość gość
autorze, zauważyłeś że sam jesteś mocno roszczeniowy? Czy jestes taki tępy, że tego nie widzisz?

Gość gość
poszukujący ile masz lat? :classic_cool:

Gość gość
Obstawiam wiek po andropauzie.

Gość gość
Gdybyś nie był taki materialista, to powiedziałabym że jesteś skarbem. Podejście do seksu, że nie najważniejszy, jak najbardziej na plus. Myślę że wolałabym takiego faceta jak Ty, od jakiegoś *****cza napalenca :) Chociaż obawiam się że to prowo :(

Gość gość
No to ile masz lat :o

Gość autortematu111
nie jest to prowo , mam 40 lat i przestala sie dla mnie liczyc uroda choc sam nie jestem zadnym brzydalem , bylem z kilkoma partnerkami ale ich uroda przeminela i zawsze i bez wyjatku pojawiala sie ta agresja typu zaplac za to za tamto bo ja nie mam tak bylo z kilkoma partnerkami , za wlasne pieniadze fryzjer , ciuch natomiast rachunki to juz byly spychane na mnie i z racji mojego wieku drogie kobiety nie da sie mnie zaslepic kobieca uroda i po to jest ten watek , wszystkim kobietom bez ambicji ktore szukaja kandydata na zamoznego meza serdecznei dziekuje i prosze nie czytac dalej patrze teraz na kolege ktory jest managerem i ma zone tez pania dyrektor, nie sa atrakcyjni ale moga jak rownu z rownym dzielic sie wydatkami , stac ich na luksus , oni wogole nie mysla o wydatkach, ja natomiast musze kogos utrzymywac i zeby chociaz byla jakas wcziecznosc z drugiej strony ale jest tam tylko bezdusznosc zdaje sobie sprawe ze oni moga wogole nie uprawiac seksu bo facet wazy 110kg a ona z 80 i moze sie nawet sobie srednio podobaja ale razem moga wyjechac na weekedn i zobaczyc kilka ciekawych miejsc , pospacerowac, porozmawiac na rozne tematy sprobowac moze jakis rodzajow sportu czy rekreacji przepraszam ze pisze raz na dzien ale nie jest moim priorytetem siedziec na kafeteri caly dzien , mam inne zajecia ktoras z was napisala ze nie chce faceta bez seksu ja nie napisalem ze nie bedzie seksu gdybym napisal ze szukam kobiety zamoznej do seksu to byscie wszystkie napisaly ze szukam frajerki otoz szukam kobiety w srednim wieku i nawet z racji wieku to taka kobieta nie bedzie atrakcyjna tak jak 20 lat temu , dlatego nie jest moim zamiarem znalezc joanne przetakiewicz, szukam kobiety przecietnej , nie brzydkiej, seks moze byc ale jak go nie bedzie to dla mnie to nie jest problem libodo u faceta w wieku srednim jest juz duzo nizsze niz u 20 latka, byc moze wy o tym nei wiecie wiec ja wam mowie bo niby po co sa te reklamy w tv tych tabsow , przeciez oni chca zapokoic potrzeby rynku , dzieje sie tak dlatego ze testosteron spada z wiekiem a wiem to od dawna bo rowniez uprawialem sporty silowe , w usa takim facetom lekarz przepisuje testosteron a w polsce to jest temat tabu jeszcze jedno nie znam zadnej kobiety dobrze zarabiajacej majacej golodupca za partnera to ktora plec jest materialista? bede szukal i znajde , jestem tego pewien ze znajde kobiete z ktora sie porozumiem