Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy u was w mopsie tez sa takie niemile urzedniczki jak we Wroclawiu

Polecane posty

Gość gość

Maskara niedosc ze stalam w kolejce 4h to jeszcze wredna baba mnie obslugiwala. Dlugopis byl przy blacie przywiazany jakims sznurkiem podobnym do dratwy. No wstyd jak niewiem. Niedosc ze sie wypisal to jeszcze pani urzedniczka nie chciala dac nowego. Powiedziala ze nastepnym razem mam nosic swoj dlugopis. Smiech na sali zeby w urzedzie nie mozna bylo dostac dlugopisa. Zapytala czy partner pracuje. Powiedzialam ze nie. To ta mi mowi zeby konkubent podjal w koncu jakas prace a nie liczyl na panstwo. No zagotowalo sie we mnie co ja to obchodzi wogole. Nawiasem mowiac pracuje ale na czarno a za dwa miesiace jedzie za granice. 500zl piechota nie chodzi. Glupi by nie wzial. Ale ona nie od pouczania tylko od przyjecia wniosku. Kilka rubryk nie wypelnilam bo nie wiedzialam co wpisac a ta do mnie z ryjem. Nie kazdy musi byc biegly w pismach urzedowych. Nie jestem anaalfabetka i jakims plebesem. Troche szacunku. Juz mialam jej powiedziec ze kultura obowiazuje wszedzie i jak sie nie uspokoi to poprosze kierowniczke zmiany. Ale sobie odpuscilam bo jeszcze niechcacy "zgubi"moj wniosek. Czemu kazdego w mopsie traktuja jak potencjalna patologie? Jestem normalna dziewczyna ktora ma male dziecko nie chlejemy i wszystko z programu 500plus idzie na maluszka. Owszem kombinujemy ale kto teraz tak nie robi... Musze pit doniesc. Na sama mysl dostaje spazmow

Gość gość
Urzedniczki wogole sa nie mile....

Gość gość
Dobrze ci powiedziala haha:)

Gość gość
A po co ty p********z ze masz konkubenta co?

Gość gość
Mówi sie plebs a nie plebes , no chyba rzeczywiscie jestes plebs

Gość gość
Słuchaj, NIE KAZDA URZEDNICZKA JEST WREDNA PRUKFFA. U mnie w mieście jest szczególnie taka jedna, kórwisko takie ze hej ale ze ręką rękę myje to dalej siedzi absolutnie nie nadaje się.do tego stanowiska ja i inni ludzie nawet miotly bym jej nie dała pod opieke a co dopiero ludzi które ma pod "opieka"przyznając środki z MOPS. Po 3 ludzie autentycznie zabierają długopisy na.potęgę. Każdy urzędnik dostaje 2 długopisy na pół roku więc z jakiej racji ma dawać komuś swój własny kupiony prywatnie długopis? RÓWNIEŻ ZE WZGLĘDÓW HIGIENICZNYCH.

Gość gość
Nie mamy slubu to konkubent a niby co

Gość gość
No i miała racje, nie lubi sie takich kombinatorów. Poza tym uważam, ze to prowo, bo teraz musisz mieć wyrok sadu o alimentach, jesli prawnie jestes panna.

Gość gość
Owszem kombinujemy ale kto teraz tak nie robi... ci którzy utrzymują ciebie, twojego konkubenta i wasze dziecko, a ty nawet wniosku o zapomogę nie umiesz wypełnić -no to fajny wzór dla dziecka

Gość gość
A czy kazdy musi byc biegly w pismach urzedowych?

Gość gość
Trzeba sie zemscic cos zrobic ja bym je zniszczyl bo posiadam cos cennego. Takie mam myslenie one sa glupie.

Gość gość
Konkubent sie nie liczy do 500* nikogo nie powinno obchodzić czy masz faceta , bez slubu w Polsce konkubent nie ma nic do rzeczy , jest jak powietrze

Gość gość
A czy kazdy musi byc biegly w pismach urzedowych? nie ale dziecko umiała zrobić, ale pracować uczciwie, wykształcić sie, nie naciągać państwa na zasiłki to juz nie musiała. a jeszcze jakie pretensje, jaka urazona duma- z czego urazona, przeciez sama sie przyznajesz , ze oszukujesz państwo

Gość gość
Tyle pracy a ta do mopsu chodzi ...

Gość gość
szkoda tych 500+ tacy ani lekarza nie wychowaja, ani inżyniera, ani nawet zdolnego hydraulika. tylko wyhodują jakiegoś kolejnego cwaniaczka co to będzie całe zycie kombinował na cudzy koszt zasiłeczek, praca na czarno, zasiłeczek itp.

Gość gość żaba
Pisze wam ludzie, ze to prowo - wyrok o alimentach od każdej samotnej matki trzeba załączyć! Także autorko, gdybys napisała, ze zła kobieta z mops nie przyjęła twojego wniosku, bo nie masz decyzji sadu o alimentach, to by sie jeszcze lepiej czytało!

Gość gość
Nie jestem cwaniaczkiem bo oboje pracujemy. Moj facet na czarno i ja tez. Zasilek macierzynski mam z zusu i tylko on sie liczy oficjalnie jako dochod naszej rodziny. Powiedzialam w urzedzie ze moj facet nie pracuje i tyle po co te glupie gadki??? Stac nas na dziecko nie mamy lewych rak do pracy ale jak tu nie wziac kiedy pieniadz wola. Po 100zl bym tam nawet nie stala ale 500plus i rodzinme to razem 600 Glupi by nie wzial zreszta ludzie co maja dochodu 10 tys tez biora poslowie senatorowie....do nich sie czepiajacie...a nie uczciwych ludzi

Gość gość
Nie słuchaj tych pijawek wrednych.. urzędniczka jest od tego żeby przyjąć twój wniosek, pomóc w jego wypełnieniu i wszystko wytłumaczyć. A to że była nie miła i interesowała życiem prywatnym to świadczy o niej i jej kulturze osobistej. Ja bym złożyła skargę. Pewnie nie dla ciebie jedynej była nie miła a jakby tak każdy składał skargi to pewnie tyle by się nazbierało że by baba poleciała z pracy. I by się nauczyła na przyszłość traktować ludzi po ludzku. Nie można pozwalać na takie zachowania i trzeba tepic takie osoby.A co do tego że nie umiesz wniosku wypełnić, to jest śmiechu warte, co roku w urzędach skarbowych są mega kolejki z pitami, każdemu podatnikowi trzeba tłumaczyć jak krowie na miedzy co i jak sprawdzać czy dobrze wypełnił itd (siedzę w tym).. śmiech na sali bo pit jest dziecinnie prosty, a przypieprzaja się do normalnej kobiety że nie umie wniosku wypełnić, te wnioski nieraz są trudne tak nawet urzędnicy się nieraz mylą. Pewnie te biegle w pismach urzędowych co roku stoją w kolejkach us posrane po gaciach czy dobrze pity wypełniły. Ech jakie niektóre babsztyle są okropne

Gość gość
Oj zebys wiedziala. Kur...a tusk kradnie miliony osmiorniczki wp********.a tu dlugopisu nie maja...

Gość gość
Haha ale sie usmialam:) do roboty sie wez dobrze ci powiedziala zebraczko Nie nalezy ci sie nic i jeszcze jakies rozszczwniowe postawy. Wstydz sie

Gość gość
A te dalej cisną - a gdzie załączenie o alimentach dokumentów ?

Gość gość
Na podlasiu tez wredne malpy tylkp pouczaja.kiedys taką jedną tak zjechalam w urzedzie ze az kierowniczka przybiegla.od tamtej pory nie zadaje glupich pytan i nie poucza.ja jestem spokojna dziewczyna dopóki mnie dobrze nie w****i.

Gość gość
Dobra, w sumie bez sensu sie czepiam tych alimentów:D bo nie ukrywasz konkubenta. Ale te pieniadze ci sie nie naleza, wiec i tak nie pochwalam. A jesli wolisz żyć takim trybem i mowić w mops itp, ze facet nie pracuje - to sie przygotuj na takie komentarze.

Gość gość
Ja tez biore,nalezy sie to biore no niestety nie kazdy da rade napieprzac w tym kraju bo zdrowia nie ma.A i dziecko mam jedno iwiecej nie planuje.

Gość gość
a powiedz gdzie nie sa wredne w zusie mopsie nawet na bezrobociu w urzedzie skarbowym tez nawet lekarze orzecznicy tylko moze mniej w banku albo na poczccie..mam suki w d***e

Gość gość
Ja mam wd***e komentarze, ide ,skladam i jAak gadaja to jednym uchem wpuszczam a drugim wypuszam z usmiechem na twarzy.Gdyby czlowiek tak wszystkim sie przejmowal to by zachorowal.

Gość gość
Ja mam wd***e komentarze, ide ,skladam i jAak gadaja to jednym uchem wpuszczam a drugim wypuszam z usmiechem na twarzy.Gdyby czlowiek tak wszystkim sie przejmowal to by zachorowal.