Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sie niszczy polskie firmy

Polecane posty

Gość gość
zlikwidowali jego firme bo nie chciał dać łapówkę dla urzędu skarbowego

Gość gość
dzięki za linka... zaraz zobaczę

Gość gość
dobry link

Gość gość
tatusiu oddaje ci cierpienie od poczęcia aż po śmierć przez ręce Maryi łącząc je z krzyżem Jezusa na zbawienie świata

Gość gość
gość dziś Tatusiu Niebieski oddaje ci cierpienie od poczęcia aż po śmierć przez ręce Maryi łącząc je z krzyżem Jezusa na zbawienie świata x Amen :)

Gość gość
Pozdrawiam :)

Gość gość
gość dziś ... ooo dzięki Ci :)

Gość gość
warto takze odsluchac kanał rcs O czystości więzi seksualnej małżonków - dr inż. Jacek Pulikowski https://www.youtube.com/watch?v=8DB23AQAOlk po polsce podruzuje jest perygnacja michala archaniola z gury gargano Modlitwa o uwolnienie od wpływów złego ducha i uzdrowienie za przyczyną św.Michała Arch. z Garganohttps://www.youtube.com/watch?v=uMwrdBugwQ4

Gość gość
biedna kluska:( zniszczyli mu firmę:( a kluska myślała ze dostanie zamówienia rządowe na dostarczanie kalkulatorków do szkółek niedzielnych urzedów a moze nawet na sama wiejska. kluska jak otwierała firme i wchodziła na rynek to nikt zadnej łapówki nie chciał od kluski a przynajmniej nie w takiej kwocie:D

Gość gość
kluska nigdy nie dała nikomu łapówki nigdy żadnej łapówki nie wzieła bo jak wiadomo po tranformacji ustrojowej w polsce ludzie palili milionami w piecach. i ten człowek który uczciwościa i pracą sie kluski bogacą wzór cnót i kapitalistyczny wzór przedsiębiorczości postanowił stracić cały majątek gdy po raz pierwszy zetknął sie ze zjawiskiem KORUPCJI skazał na biede siebie i pracowników ojejojejeje oj

Gość gość
kluska po prostu odpaśc w łapówkarskim przetargu z braku środków dodatkowo ktoś załapówkować los firmy kluski i tera biedna kluska pomstowac na czym świat stoi i i nurzać w rozpaczy oraz drzeć szaty nadf upadkiem moralności w polsce

Gość gość
to tak jest panie kluska. dasz pan raz to pan wyrażasz cichą akceptacje na taki stan rzeczy nie wspominając o tym że zachłanność rośnie ale o tym chyba nie musze wspominać bo przecież po co pan otwierałeś firme? zeby walczyc z łapówkarstwem i liberalizmem gospodarczym?

Gość gość
i nawet teraz kluska nie nazywa rzeczy po imieniu tylko chce cos na tym upadku ugrac. chój klade na kluski

Gość gość
to z książkę rękopis z czysca pouczenia dusz czyscowych ty nie starasz sie o czystość intencji tak,jak Bóg by tego pragnol i tak zamiast ofiarować niejasno ,niewyraźnie swoje czynności , mogłabyś to czynic znaczniej owocniej ,wyraźniej określając swoja intencje przez zwrócenie sie wprost do Jezusa na przykład podczas posiłków mów "moj jezu nakarm moja dusze twoja święta łaska ,tak jak ja teraz karmie swoje ciało " kiedy prowadzisz lekcje mój jezu pouczaj moja dusze ,tak jak ja uczę dzieci kiedy sie mujesz muj jezu oczysci moja dusze ,takjak ja to czynie ze swoim ciałem "tak samo postepuj przy kazdej dobrej czynosci przyzwyczaja sie muwic do jezusa zawsze w sposub serdeczny ,wszystko tez czyń i mów ze wzgledu na niego

Gość gość
nie słuszelisie tego to nie wypowiadajcie sie został oskarżony i potem odzyskał miliony od państwa

Gość gość
krótko mówiac wział w łape?

Gość gość
gość dziś krótko mówiac wział w łape? x właśnie dlatego, że NIE WZIĄŁ w łapę :D taki lewacki ustrój

Gość gość
jakby wziął to by go lewatcwo nie atakowało !!!