Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dla faceta ma znaczenie dziewictwo kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Czy robia sobie cos z tego, ze kobieta akurat z nim stracila dziewictwo czy raczej podchodza do tego normalnie jak do kawalka miesa?

Gość gość
Ja jako żonę wziąłbym tylko dziewicę. Używanych po kimś majtek też nigdy nie zakładam.

Gość gość
Dla zakompleksionych prawiczków ma to znaczenie.

Gość gość
Dla mnie nie ma :) kobieta tez czlowiek ;) bardziej znaczenie ma dla mnie czy sie nie puszczala bedac w poprzednich zwiazkach ;)

Gość gość
Zgłoś gość dziś A ty jesteś prawiczkiem?

Gość gość
ja robie rak: czekam z seksem do 25 roku zycia chyba ze wczesniej znajde cnotliwa co spelnia me wymagania. po tym czasie juz ****** i wchodze w zwiazki z uzywanymi i caly czas sie rozgladam za wartosciowa co moglaby byc ma zona. jesli nie znajde to w wieku40 lat biore uzywana ale nie dziwke co daje po kiblach taka 27-29 lat i majstruje potomka/ow by nazwisko, geny nie przepadly oraz by spelnic cel biologiczny jaki powinien przyswiecac kazdemu czlowiekowi a tym bardziej bialemu bo jest nas najmniej na swiecie. nawet 10% biali nie osiagaja w ogolnej liczbie ludzisk na ziemi.

Gość gość
Kocha się za nic a nie z jakiegoś powodu. Przemyśl to

Gość gość
dla gówniarzy ma by się chwalić dla porządnych liczy się uczucie

Gość gość
milosc przemija i nie kocha sie za nic. czlowiek to istota wybitnie egoistyczna. nawet sama piszac ze kocha sie za nic klamiesz. piszac to chcesz pokazac sie jako osoba bardziej "uduchowiona" itd, czyli pokazac ze jestes lepsza ode mnie i uzyskac poklask od innych. tylko co z tego uznania i poklasku? no wlasnie nic. tylko egoistyczna potrzeba uznania i pokazania ze jest sie lepszym czlowiekiem. ja szukajac cnotliwej biore pod uwage statystyki ktore pokazuja ze takie malzenstwa w ktorych maz i zona sa dla siebie 1 partnerami seksualnymi sa trwalsze. czyli poswiecam sie dla dobra moich przyszlych dzieci rezygnujac z kontaktow cielesnych co jest trudne dla mlodego mezczyzny. by nie musialy zyc bez rodziny czyli mamy i taty. by rozwijaly sie dobrze i mialy lepszy start. a to wszystko maja dzieci z pelnych rodzin jesli porownamy je z dziecmi samotnych matek. btw. wedlug statystyk dzieci samotnych matek stanowia 80% osob ktore nie maja sredniego wyksztalcenia. wiekszosc g****icieli byla wychowywana przez same matki. ja chce dobra dla mych dzieci i spoleczenstwa ktore by nie musialo utrzymywac takich darmozjadow. a przy rozwodzie matka, nawet cpunka by dostala dzieci co konczy sie dla nich zazwyczaj zle.

Gość gość
Kocha się za nic, też tak uważam. Inaczej nie można tego nazwać miłością. I wcale nie czuję się z tego powodu lepsza czy gorsza od innych.

Gość Andy

Według mnie jeśli szczerze kochasz kobietę to fakt, że możesz być dla niej tym pierwszym dla każdego ma znaczenie i działa tylko in plus. Jeśli ma to byś tylko seks, to nie ma żadnego znaczenia.