Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój eks ma moje zdjęcie na FB...

Polecane posty

Gość gość

zerwaliśmy w kwietniu w niezbyt miłej atmosferze usunął mnie ze znajomych w sierpniu ale zdjęcie sobie zostawił niezbyt mi się to podoba, on ma 47 lat a ja 35 więc myślę sobie, że nadal chce szpanować "młodą laską", bo tak mówił gdy jeszcze byliśmy razem. Nie pozwoliłam mu wtedy się oznaczać ani zaznaczać statusu związku. Ale denerwuje mnie to, że nadal ma to zdjęcie tak, żeby każdy widział. Napisałybyście mu na moim miejscu, że ma je usunąć???

Gość gość
Młoda laska hahahaha

Gość gość
a niech sobie je tam ma. prędzej czy pózniej znudzi mu się jak nie będziesz reagowała

Gość gość
ech, przecież ja sama nie nazywam się młodą laską! To jego słowa, bo mimo wszystko byłam od niego młodsza o 12 lat :D

Gość gość
Stara szmata a nie mloda laska buahahahaaaa

Gość gość
dziś Stara szmata a nie mloda laska buahahahaaaa buahahahha analfabeta hahaha

Gość gość
Słabe :( Napisałabym mu na Twoim miejscu JEDNĄ wiadomość: proszę abyś usunął ze swojego profilu moje zdjęcie/a. Pozdrawiam, Agnieszka To wszystko co możesz zrobić, nie wchodzić w dyskusje, nie odpisywać, nie dawać się wciągać w jakieś "dlaczego", "a co mi zrobisz" itd. Napisać, wysłać, zapomnieć. Jeśli będzie miał minimum klasy to usunie.

Gość gość
dzięki, dlaczego napisałaś jako podpis imię Agnieszka?

Gość gość
żeby wzbudzić sensację ;) teoretycznie, zawsze przypadkiem mogłam trafić z tym imieniem i wtedy miałabyś zagwozdkę :) pozdrawiam, Ania

Gość gość
powinnaś zagrać w lotto Ania :)

Gość gość
HAHAHA jeszcze nigdy nie grałam :) Miło spotkać normalną rozmówczynię na tym forum!

Gość gość
i nawzajem Ania :) Muszę się jeszcze zastanowić nad tym czy w ogóle się do niego odzywać, bo wiem, że ignorancja najbardziej boli ale z drugiej strony wkurza mnie to, że on to zdjęcie tam dalej ma! Ale jeżeli zdecyduję się wysłać mu wiadomość to taką jak mi poradziłaś

Gość gość
taka zimna wiadomość w konkretnej sprawie to również bolesna ignorancja. Tylko musisz mieć głębokie postanowienie, że nie dasz się wciągnąć później w żadną pyskówkę. Nic nie odpowiadaj jeśli odpisze.

Gość gość
wiesz, tylko tak się zastanawiam czy mam prawo tego żądać, bo to zdjęcie jest specyficzne: zrobiłam je podczas jazdy samochodem i odbijam się w jego okularach tzn. nie widać mojej twarzy tylko sylwetkę i nogi :) mimo to wszyscy jego znajomi wiedzą, że to ja na nim jestem ale z drugiej strony nie wszyscy są w stanie mnie tam zidentyfikować więc zobacz jakie to skomplikowane :(

Gość gość
ok, ale to zdjęcie to jakieś wspomnienia, ono coś dla Ciebie znaczy. Ty tą relacje zakończyłaś i życzysz sobie, żeby on również zamknął te wspomnienia. Skoro Cię to wkurza to zrób coś. Tak czujesz, taką masz do niego prośbę . Może to zrobić lub nie.

Gość gość
Masz rację. I do tego te komentarze od jego znajomych: o widać nogi pani fotograf. I jego odpowiedź: ładne prawda? Brrr :( pewnie wyślę mu dziś taką oschłą wiadomość ale spodziewam się pyskówki w stylu: o co ci chodzi, przecież nie widać twojej twarzy itd.

Gość gość
trudno, czasu nie cofniesz i nic więcej nie możesz zrobić. Chętnie zapytałabym skąd jesteś, albo coś, ale po co masz na forum opisywać takie szczegóły. Jesteśmy w podobnym wieku, dobrze się gada :)

Gość gość
Jestem z Małopolski a Ty?

Gość gość
Śląskie

Gość gość
Ale to jego profil i jego zdjęcie... jego wspomnienia, moze dla niego całkiem miłe? Nie sadze, żebyś miała prawo żądać usunięcia zdjęcia. A jeśli zerwaliscie, to po co wchodzisz na jego profil? Tym bardziej, ze wśród znajomych nie jesteś?

Gość gość
Myślę, że autorka ma prawo go o coś prosić. Jeszcze nigdy nikomu nie zabroniono prosić. Reszta zależy od niego.

Gość gość
Tak, to jego profil ale skoro tak nagle usunął mnie ze znajomych to niech usunie mnie całkowicie z profilu. Po co mu to zdjęcie? Gdy rok temu zamieszczał to zdjęcie to cieszył się, że jego dwie byłe zobaczą je i pewnie będą zazdrosne. To przedmiotowe traktowanie, bo jako znajoma się już nie nadaję ale żeby figurować na jego zdjęciu i to jeszcze profilowym to już tak.

Gość gość
Nie jestem wśród jego znajomych od raptem kilku dni. Gdy zauważyłam, że mnie usunął to naturalnie sprawdziłam czy ma nadal to zdjęcie. Nic innego mnie nie interesowało. Po prostu uważam, że jeśli usuwa to niech usunie konsekwentnie wszystko.

Gość gość
Nie jesteś wśród znajomych od kilku dni, ale na profil ciagle mu wchodzisz :-) Czyli stalker z ciebie. Nic dziwnego, ze cię usunal.

Gość gość
Mylisz się. Nie interesuje mnie nic na jego profilu tylko jedno zdjęcie, to na którym jestem.

Gość gość
po co tam weszlas i czego szukalas?

Gość gość
czym sie tu przejmowac, ma to zdjecie, bo nie jestes mu obojetna, a usunal cie ze znajomych bo pewnie chwalilas sie nowym chlopakiem :P