Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lidkajb

Pot się ze mnie leje i strasznie mi gorąco!

Polecane posty

Mam 22 lata i pewien problem z poceniem. Zawsze pociłam się bardzo mało nawet w największe upały koszulka była sucha ale od ok miesiąca zaczęły się najpierw zlewne nocne poty i to do takiego stopnia że piżama, pościel były mokre, a od ok tygodnia podobne objawy mam w dzień. Poci mi się twarz, klatka piersiowa, plecy pachy, koszulkę muszę zmieniać po kilka razy dziennie. Dodatkowo ciągle jest mi okropnie gorąco. Byłam u lekarza wykonałam podstawowe badania i nic nie wyszło. Co jeszcze może być przyczyną takiego pocenia i uczucia gorąca?

Gość gość
Twoja chcica na młodego ogiera, który mógłby ci głęboko włożyć, Takiego ogiera jak ja. Swoimi 19 cm we wzwodzie i lekkim zakrzywieniu jestem cię w stanie zadowolić I będzie ci dobrze

Jakie są przycyzny takiego stanu rzeczy, to naprawdę nie wiem. Spróbuj może tego tomipomaga.pl/suplement:perspiblock?categorySlug=choroby-gruczolow-potowych-ekrynowych Zawsze możesz spróbować jakiegoś specjalnego dezodorantu, ale polecam zadzaiłać od środka.

Gość gość
Zacznij od zmiany diety, wykluczenie z niej produktow odzwierzecych i cukru moze pomoc