Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 1008

duze piersi

Polecane posty

Go艣膰 pep35
Z ma艂ym biustem jest wszedzie pod gorke

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 du偶obiu艣ciasta
ja mam du偶e,w stanikach samanty w usztywnianym powinnam nosi膰 80K...teraz mam mi臋kki stanik 80I...Bardzo lubi臋 sw贸j biust,mam 艂adny kszta艂t,s膮 okr膮g艂e i blisko siebie...moja babcia zawsze si臋 艣mia艂a,偶e wygl膮daj膮 jak sztuczne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pstop
Duzo biusciata czy cos ciekawego spotka艂o cie w zwiazku ztym ze masztaki duzy biust?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m艂odzina
Duzy biust jest ok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰12313
Ru/cha艂/bym duzy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pep99
呕onka ma du偶y biust ,idealny do mi艂osci hiszpanskiej wiem ze mi jej wiele osob zazdrosci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co was tak podnieca w duzych piersiach?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam duze piersi ,zawsze jednak mi to przeszkadza艂o w zyciu ,jedyny plus to zainteresowanie ze strony facetow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 5melons
Mnie natomiast du偶e piersi pomog艂y Dzieki temu zda艂am mature ,ukonczy艂am uczelnie(wszyscy pomagali w mojej edukacji) ,znalaz艂am super prace ,dostaje awanse w pracy ,pozna艂am fajnego faceta Dodam ze s膮 dodatkowym dochodem i ostateczn膮 kart膮 przetargow膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
5melons 艣nie o takiej kobiecie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moja partnerka ma bardzo du偶y ale przy tym j臋drny biust - do tego du偶e i br膮zowe brodawki i obw贸dki i jest to cudowne. Natomiast niestety mimo m艂odego wieku kr臋gos艂up ju偶 jej czasami wysiada - dlatego nie do ko艅ca dla kobiety jest to fajna rzecz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam duze i daje rade

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰xxxxxxx
No wlasnoe czy hiszpan z takim duzym biistem daje mezczyznie ogromna przyjemnosc ? Hest to dla was bardzo przyjemne,tak? Wiekszy biist obejmuje wieksza powoerzchnie penisa tak? A jak tos ie dla was rozni nod innych stymulacji? W koncu piersi sa miekkie, ciasne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja zona ma F i ciezko ma kupic stanik

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Duzy biust to fetysz sam w sobie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja matka ma b duze bufory niewiem czy je lubi ale lubjo je b faceci czesto jo podlapujo take zaloty niby tylko obejmowanie a czsem to pod bluzke jo mietolo ona siebroni ale niemrawo daje siepotszymac chyba lubi to no potem pr wsadzac reke i pod spudnice ale najp za cycy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mariusz bra
呕ona ma du偶y biust, znamy sie od podstawowki zawsze mia艂a du偶e od szko艂y sredniej jeste艣my razem By艂em zazdrosny o ni膮 wynika艂y z tego rozne problemy domowe by艂o rozstanie na pare dni itp Obecnie przesz艂o mi to wiem ze j膮 dotykaj膮 w pracy w pewnym sensie zaczyna nas to podnieca膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 big tits
Du偶e piersi to utrapienia dla kobiety naprawde panowie wiem co pisze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jestem facetem uwielbiam biust taki by zamkn膮艂 si臋 w mojej d艂oni. czyli nie wielki, uwielbiam si臋 nim bawi膰 ,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja 偶ona ma du偶e piersi czasami dostaje sza艂u gdy sie wszyscy tylko na to patrz膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰bledny
A mnje siepodoba i niestetyvpodn juz od dl czasu moja mama ma tez duze i umje z tego kozystac chlopy lubjo take a ona jak ta sroczka temu dala temu dala temu tylo pokazala umje kozystac ze swojego atutu i aby kazda tak dsj boze amen

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam 18 lat nosze rozmiar F 170 wz 61 kg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
By艂 bym mocno ciekaw gdyby facetowi przyczepiono dwa ci臋偶arki o wadze 3 kg jeden i tak mia艂 by chodzi膰 przez ca艂e 偶ycie .bardzo du偶y kobiet cierpi na kr臋gos艂up z powodu obfitego biustu .Panowie a jak wam si臋 podoba pier艣 jak twierdzicie du偶a to pi臋kna gdy ta pi臋kna pier艣 ko艅czy si臋 poni偶ej brzucha bez stanika ? Nadal pozostaje sexy .jestem facetem i w moim bloku mieszka ma艂偶e艅stwo kt贸ra pani ma naprawd臋 ogromne piersi ,ma 43 lata maja dwoje dzieci wiec postanowili ze zmniejszy je o polowe . Dzisiaj ta pani lata jak skowronek dos艂ownie cieszy si臋 dopiero 偶yciem biega 膰wiczy gimnastyk臋 o kr臋gos艂upie zapomnia艂a ,No i teraz wyglada wspania艂e .Mowi gdyby mog艂a chodzi艂a by toples gdy偶 pier艣 nie zwisa jak nadymany flak .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam ogromne piersi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Marzy mi si臋 bymojego Wacka wsun膮膰 pomi臋dzy te pi臋kne piersi Isi臋 spu艣ci膰 pomi臋dzy nimi .

Udost臋pnij ten post