Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1008

duze piersi

Polecane posty

Gość pep35
Z małym biustem jest wszedzie pod gorke

Gość dużobiuściasta
ja mam duże,w stanikach samanty w usztywnianym powinnam nosić 80K...teraz mam miękki stanik 80I...Bardzo lubię swój biust,mam ładny kształt,są okrągłe i blisko siebie...moja babcia zawsze się śmiała,że wyglądają jak sztuczne

Gość pstop
Duzo biusciata czy cos ciekawego spotkało cie w zwiazku ztym ze masztaki duzy biust?

Gość młodzina
Duzy biust jest ok

Gość gość12313
Ru/chał/bym duzy!

Gość pep99
Żonka ma duży biust ,idealny do miłosci hiszpanskiej wiem ze mi jej wiele osob zazdrosci

Gość gość
Co was tak podnieca w duzych piersiach?

Gość gość
Mam duze piersi ,zawsze jednak mi to przeszkadzało w zyciu ,jedyny plus to zainteresowanie ze strony facetow

Gość 5melons
Mnie natomiast duże piersi pomogły Dzieki temu zdałam mature ,ukonczyłam uczelnie(wszyscy pomagali w mojej edukacji) ,znalazłam super prace ,dostaje awanse w pracy ,poznałam fajnego faceta Dodam ze są dodatkowym dochodem i ostateczną kartą przetargową

Gość gość
5melons śnie o takiej kobiecie

Gość gość
moja partnerka ma bardzo duży ale przy tym jędrny biust - do tego duże i brązowe brodawki i obwódki i jest to cudowne. Natomiast niestety mimo młodego wieku kręgosłup już jej czasami wysiada - dlatego nie do końca dla kobiety jest to fajna rzecz

Gość gość
Ja mam duze i daje rade

Gość gośćxxxxxxx
No wlasnoe czy hiszpan z takim duzym biistem daje mezczyznie ogromna przyjemnosc ? Hest to dla was bardzo przyjemne,tak? Wiekszy biist obejmuje wieksza powoerzchnie penisa tak? A jak tos ie dla was rozni nod innych stymulacji? W koncu piersi sa miekkie, ciasne

Gość gość
Moja zona ma F i ciezko ma kupic stanik

Gość gość
Duzy biust to fetysz sam w sobie

Gość gość
Moja matka ma b duze bufory niewiem czy je lubi ale lubjo je b faceci czesto jo podlapujo take zaloty niby tylko obejmowanie a czsem to pod bluzke jo mietolo ona siebroni ale niemrawo daje siepotszymac chyba lubi to no potem pr wsadzac reke i pod spudnice ale najp za cycy

Gość mariusz bra
Żona ma duży biust, znamy sie od podstawowki zawsze miała duże od szkoły sredniej jesteśmy razem Byłem zazdrosny o nią wynikały z tego rozne problemy domowe było rozstanie na pare dni itp Obecnie przeszło mi to wiem ze ją dotykają w pracy w pewnym sensie zaczyna nas to podniecać

Gość big tits
Duże piersi to utrapienia dla kobiety naprawde panowie wiem co pisze

Gość gość
jestem facetem uwielbiam biust taki by zamknął się w mojej dłoni. czyli nie wielki, uwielbiam się nim bawić ,

Gość gość
Moja żona ma duże piersi czasami dostaje szału gdy sie wszyscy tylko na to patrzą

Gość gośćbledny
A mnje siepodoba i niestetyvpodn juz od dl czasu moja mama ma tez duze i umje z tego kozystac chlopy lubjo take a ona jak ta sroczka temu dala temu dala temu tylo pokazala umje kozystac ze swojego atutu i aby kazda tak dsj boze amen

Gość gość
Mam 18 lat nosze rozmiar F 170 wz 61 kg

Gość gość
Był bym mocno ciekaw gdyby facetowi przyczepiono dwa ciężarki o wadze 3 kg jeden i tak miał by chodzić przez całe życie .bardzo duży kobiet cierpi na kręgosłup z powodu obfitego biustu .Panowie a jak wam się podoba pierś jak twierdzicie duża to piękna gdy ta piękna pierś kończy się poniżej brzucha bez stanika ? Nadal pozostaje sexy .jestem facetem i w moim bloku mieszka małżeństwo która pani ma naprawdę ogromne piersi ,ma 43 lata maja dwoje dzieci wiec postanowili ze zmniejszy je o polowe . Dzisiaj ta pani lata jak skowronek dosłownie cieszy się dopiero życiem biega ćwiczy gimnastykę o kręgosłupie zapomniała ,No i teraz wyglada wspaniałe .Mowi gdyby mogła chodziła by toples gdyż pierś nie zwisa jak nadymany flak .

Gość gość
Ja mam ogromne piersi

Gość gość
Marzy mi się bymojego Wacka wsunąć pomiędzy te piękne piersi Isię spuścić pomiędzy nimi .