Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edyta_Białystok

ubezpieczenie NNW dziecka a rehabilitacja

Polecane posty

Gość Edyta_Białystok

Cześć, moja córka, która była ubezpieczona w szkole (NNW) w tym tygodniu miała wypadek. Spadła z drabinek. Rączkę ma teraz w gipsie, ale lekarz mówi, że prawdopodobnie będzie potrzebna rehabilitacja po zdjęciu gipsu… Czy wiecie o co możemy się ubiegać od ubezpieczyciela? I kiedy - teraz już trzeba to zgłosić, czy po wszystkim? nie chcę, żeby mi przepadło odszkodowanie za jakieś przekroczenie czasu. Z góry dziękuje za wszystkie rady.

Gość gość
Rączka to jest w torebce, dziecko ma rękę, boze co za infantylizacja jezyka, az rzygusiuniac sie chce :o

Gość gość
Cześć, współczuję… Jednak od ubezpieczyciela ubiegaj się śmiało odszkodowania. Za rehabilitację też powinni wypłacić. A mała była w szpitalu? Bo jak tak, to za to też powinni wypłacić. Sprawdź warunki tego szkolnego ubezpieczenia, bo każdy ubezpieczyciel ma inne i wówczas dowiesz się kiedy i jak zgłosić wypadek. Zdrówka!!!

Gość gość
kiedy moja córka leżała w szpitalu- a jak zachorowała to tak miesiąc w szpitalu spędziła... to byłam w szkole przeczytać warunki ubezpieczenia często jest, że niby przez przypadek pomniejszają w ubezpieczalni.... ja też musiałam się odwołać i było już ok najlepiej przeczytać moja córka rehabilitacji chyba nie miała objętej w ubezpieczeniu...:( ale warto samemu przeczytać

Gość gość
Od kilku lat jako nauczyciel wykupuję córkom ubezpieczenie w Nauczycielskiej Agencji Ubezpieczeniowej i bardzo sobie chwalę. Mają jasne warunki ubezpieczenia, a od dwóch lat chyba właśnie nawet zwrot kosztów za rehabilitację. Jak wasza szkoła nie jest ubezpieczana przez NAU to polecam ich ofertę indywidualną, zwłaszcza jeśli jesteście nauczycielami czy pracownikami oświaty.