Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciekawe z ogłoszenia o pracę

Polecane posty

Gość gość

babka szuka gosposi do 5 osobowej rodziny w wielkim domu,wpisała zdanie ze szuka pani która pogodziła się z rolą gosposi,co myślicie o tym sformułowaniu,wg mnie wskazuje na nieciekawy charakter autorki

Gość gość
Witam, jesteśmy 5 osobową rodziną, bez zwierząt w dużym domu na dolnym Mokotowie. Szukamy energicznej pani do pomocy w codziennych obowiązkach gospodyni domowej czyli: - utrzymanie porządku w domu - przygotowanie codziennie śniadania na godz. 7:45 rano i posprzątaniu po - przygotowanie obiadu na godz. 17:30 i posprzątaniu po - wstawienie prania + prasowanie -2 razyw tygodniu zostanie z dziećmi wieczorem na nasze wyjście Szukamy uśmiechniętej pani, która pogodzi się z rolą pomocy domowej i nie obraża się kiedy się ją o coś poprosi lub rozpisze się na kratce plan dnia. Preferujemy panie z zamieszkaniem ale rozważymy też kandydatki bez zamieszkania, Oferujemy - komfortowe zamieszkanie, własny pokój, łazienka i aneks kuchenny- opcjonalnie - wspólny obiad, (śniadania i kolacje we własnym zakresie) - stawka 3000 zł miesięcznie - wolne niedziele Zainteresowane panie uprzejmie proszę o napisanie kilku słów o sobie oraz podanie kontaktu telefonicznego, mile widziane referencje z poprzedniego miejsca pracy. Z wybranymi osobami skontaktujemy się i umówimy na spotkanie. 3000 pln - cykl 28 dni (4 tygodnie) - 24 dni robocze, wychodzi 125 zł za dzień w przypadku rozlczeń częściowych, niepełnego cyklu obowiązki codzienne 1. przygotowanie śniadania i posprzatanie po 2. załadowanie / rozładowanie naczyń ze zmywarki 3. Bieżące prasowanie i wstawianie prania 4. Sprzątanie wg harmonogramu 5. Pościelenie łóżek, przetarcie blatów w łazienkach 6. wyrzucanie śmieci, uzupełnianie papieru toaletowego Obowiązki w tygodniu: 1. Raz w tygodniu porządne umycie każdej łazienki 2. Raz w tyg. hol wejściowy i drzwi wewnętrzne z kurzu, salon, kominek 3. 4. Opróżnić pojemnik odkurzacza centralnego 5. Spłukać wodą tarasy na zewnątrz 6. Wieczór z dziećmi - nocowanie u nich w pokoju Raz w miesiącu: 1. Zamieść chodnik i śmiecie przy krawężniku 2. Zajrzeć na tarasy na 2p. zmieść liście / śmiecie 3. Zamieść / spłukać garaż Czekamy na kontakt od osób zainteresowanych

Gość gość
a po co nocować w pokoju dzieci?

Gość gość
niech s*******la d***** i sama sprzata..za 3 tys sie tak ponizać zdzira z mokotowa

Gość gość
Duzo tych obowiązków

Gość gość
na mój gust lubi pokazać swoją wyższość a gosposie potraktuje jak kogoś gorszego od siebie,ja bym nie poszła nawet jakbym miała 50 lat

Gość gość
dzieci jej płaczą w nocy pewnie że nie chcą spać same więc ona obcą babkę tam zlokalizuje do spania bo sama nie chce :-)

Gość gość
ja to widze tak że będzie zasuwać cały dzień a w nocy nie dosypiać tylko dzieci trójeczkę uspokajać

Gość gość
takie ogłoszenie zalatuje mi ''pańcią'' z XIX w- naoglądała się jakiś "Chłopów" czy innych '' Nad Niemnem" a kase ma więc odbija