Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SmutneŻycieAleIWesołeCzasemTeż

29 latka chętna na trójkąt, lub rozmowę :D

Polecane posty

Mam 29 lat, i chciałabym porozmawiać z kimś o takiej przygodzie jaką jest trójkąt. Ale jeszcze lepiej, jeśli byłaby jakaś para/małżeństwo chętne na coś takiego. Może to być zarówno seks, jak i najzwyklejsze spotkanie. Nigdy jeszcze nie miałam okazji żyć z kimś w trzy osoby, i chciałabym bardzo tego spróbować. Aha, jestem blondynką :) Pozdrawiam, zainteresowaną parę, bądź kogoś kto chciałby nawet o filozofii pogadać, zapraszam na mój mail :D Kontakt: trojkat18@onet.pl

Gość gość
Jestesmy zainteresowani my malzenstwo ja 29 lat maz 30 pasuje ?

up@ Brzmi ciekawie... I nie miałabyś nic przeciwko mnie, wiesz, nie każda kobieta by chciała? :D Masz e-mail? Napisz do mnie, bardzo chętnie porozmawiam, i może się umówimy. Bo wiesz, tutaj jest trochę zbyt publicznie, by pisać o konkretach :) Pozdrawiam.

Gość gość
Wlasnie mam ochotę zobaczyc jak moj maz posuwa obca kobiete a jak wygladasz ?lubisz ostry sex bo my jak najbardziej

Gość gość
Temat już któryś z kolei zakłada jakiś onanista.

Gość AutorkaTematu18
Gość (18:16) To bardzo fajnie :D Blondynka, 29 lat(tak jak ty), raczej dość chuda, brązowe oczy. Biust i Pupa w porządku :D Lubię jak najbardziej, podobają mi się też klimaty BDSM. Gość(18:19) Nie strzelaj na ślepo, bo nie wiesz. To jest realna propozycja i jak najbardziej chciałabym ją zrealizować. Więc błagam, no nie pisz głupot jak nie masz pewności, albo po prostu zachowaj to dla siebie :) Pozdrawiam.

Gość gość
O BDSM to co moj maz uwielbia a pissing lubisz my to praktykujemy

Gość gość
Jestes ?

Gość AutorkaTematu18
Hmm. Pissingu nigdy nie próbowałam, ale mogę spróbować. A masz mail? Napisz do mnie jak możesz :)

Gość gość
Jest to podniecający widok mnie jak mąż ciebie bierze ale my promujemy również męża podniecenie męża gdy mnie bierze obcy facet. Dlatego chodzi nam o parę gdybyś miała chłopaka czy partnera wtedy jak najbardziej.

Gość autorkatematu18
A może to być facet, nie mąż? Bo męża nie posiadam, ale faceta już mam, i w sumie zapytam go o to. Czyli muszę być z kimś? ;)

Gość gość
Mozesz byc z nim lub sama jak wolisz

Gość autorkatematu18
To na początek wolałabym sama ;) To podasz mail, czy nie masz? :P A ty byś tylko patrzyła jak to robię z twoim mężem czy razem z nami? Bo byśmy się mogły popieścić.

Gość gość
Pedał w akcji

Gość gość
Jak wolisz zawsze chcialam sprubowac kobiecego ciala ale jak bys chciala tylko z mezem to ja sie dostosuje a maila nie mam

Gość autorkatematu18
Możemy się dzielić twoim mężem :D Przykładowo gdy on posuwa Ciebie albo mnie druga z nas całuję tą pierwszą, pieśc****ersi itp :) Mmm, aż się rozmarzyłam... A chce Ci się założyć? ;)

Gość gość
Wole tu pisac no a ty juz bylas z kobieta opisz jaki sex lubisz mam juz troszke ochote na to

Gość gość
a co wy na taką akcje? facet stoi, obie kobiety kleczą, jedna przed nim, druga za nim. Ta przed nim robi mu loda, a ta za nim robi mu rimming?

Gość gość
wiecie ze to grozi opętaniem przez demony jezebel bo juz jestescie zniewoleni przez demona rozpusty

Gość Autorka Tematu18
Seksu z Kobietą nie uprawiałam, ale mogę się popieścić z nią :D i okej, możemy pogadać tutaj. Gość(20:34) Fajne, nawet fajne :D Ale tylko ta pozycja by się znudziła szybko, to trzeba zmieniać.

Gość gość
Blondynka jest jakaś upośledzona. Albo pedał. Nie pisze jak dojrzała kobieta.

Gość gość
Ale hejter głupi na górze xd

Gość gość
Co za idiota co mówi że Blondynka upośledzona... Może to po prostu typowa BLONDI, głupiutka, słodka, i do wykorzystania.

Gość gość
Mmmmm. Kocham takie Blondyneczki. Posuwałbym taką dwa razy dziennie, spust zawsze do buzi i z połykiem. Ostro bym rznal jej gardło. Już sobie wyobrażam jak robi się jej mokro jak to czyta, mmmm. Blondyneczka bezbronna :)

Gość gość
No Blondyneczke bym posuwal. Bym jej wsadzil moje 19cm po same jajka, by jęczała i piszczała, cała się wijąc. Lubisz BDSM...To bym nie miał ŻADNYCH zahamowań przy tobie, bralbym Cie jak dziwke, na każdy sposób. Po seksie byś się poruszać nie mogła. Fajna suczka z blondyneczki. A mężatke też bym posuwał.

Gość AutorkaTematu18
No dobra, był duży wysyp hejterów i napalonych obrońców, ale chyba się uspokoiło... Jesteś?

Gość gość
pierwszym nastepstwem odejscia od boga i poddanie sie dzialaniu złego ducha jest smutek,poczucie pustki i samotnosci,trwoga i strach przed przyszłoscia zamkniecie w sobie i niemoznosc kochania ,a takze najruzniejsze choroby psychiczne, nerwowe i somatyczne tracąc wiare, ludzie stacza sie jak po równi pochyłej,az w koncu dochodza do stanu w którym traktuja Boga jako najwiekszego wroga i zaczynaja go nienawidziec w niektórych przypadkach moze dosc do opentania pan bóg dopuszcza do tego by zdemaskowac obecnosc złych demonów i wezwac ludzi do nawrucenia

Gość gość
Jestem głupia pipo