Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy związek z mężczyzną starszym o 13 lat ma sens?

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat i się zastanawiam czy nie zniszczę sobie życia, czy nie będę tego żałowała. Czasami jest dobrze a czasami źle. Często się kłócimy o byle co a później godzimy. W dodatku on jest po rozwodzie.

Gość gość
Zniszczysz sobie zycie ale nie dlatego, ze jest starszy tylko, dlatego, ze jest rozwodnikiem. Nie wiem czy jestes wierzaca ale nie bedziesz mogla wziasc slubu w kosciele, chodzic do komunii itp.

Gość gość
Kochanie...ja z takim jestem 6 lat,jest niechętny na spontaniczne wypady a mi tego brak,ale nie dlatego ,że starszy tylko c*****y charakter ma.

Gość roselee
jezeli macie podobny swiatopoglad i podobna wizje zwiazku, to roznica wieku nie ma znaczenia. ale skoro sie czesto klocicie, juz teraz, to nie wiem, jaki jest sens wiazac sie na stale.

Gość gość
wiek nie jest tu przeszkoda

Gość gość
Sama czasami mam podobne obawy, bo między mną, a moim facetem też jest 13 lat różnicy. Boję się ponieważ pomimo podobnych charakterów i w miarę dobrego dogadywania się są w nim wady których nie potrafię zaakceptować. Nie mamy żadnych zobowiązań, nie jesteśmy narzeczeństwem ani nie jesteśmy po ślubie... coraz częściej zastanawiam się jak by to było związać się z mężczyzną w podobnym wieku do mojego. Mam znajomego którego spontaniczność i niesamowite pomysły bardzo mi imponują, chciałabym żeby tak było w moim związku ale niestety nie jest

Gość gość
Nikt nie jest idealny,ale trzeba znaleźć czlowieka z którego wadami da się żyć!

Gość gość
nie ma sensu mężczyzna jest dla ciebie za stary bierz się za rówieśnika

Gość gość
Jeśli mogę mówić szczerze... kilka razy zastanawiałam się czy tego nie skończyć. Wiele faktów przemawia za tym, nie tylko różnica wieku, kilka wad ale także to że to związek na odległość...

Gość gość
Ogromna różnica wieku.

Gość dobra zmiana
czy jestes wierzaca ale nie bedziesz mogla wziasc slubu w kosciele, chodzic do komunii > "weś" ty se biblie i poczytaj lepiej :D wyjdzie ci na dobre. co za ciemnota :D v do autorki - czasami w bezsensie jest sens.

Gość gość
Nie będę z nim nawet jeżeli to jedyna miłość która mnie spotkała w życiu to nie będę.

Gość gość
to prawda niestety ślubu nie mogę z nim mieć jedynie w urzędzie.