Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trzeba ich deportować

98% wszystkich muzułmańskich terrorystów pochodzi z Tunezji, Algierii i Maroka.

Polecane posty

Gość Trzeba ich deportować

Wszyscy w Europie stanowią istotne niebezpieczeństwo i zagrożenie dla porządku publicznego.

Gość gość
W 2050 roku będzie w Europie 104 mln muzułmanów :O Merkel na szubienicę! Wpuściła morderców żeby nas wytłukli! Rozmnażają się w zastraszajacym tempie, a my nie..... Merkel jest morderczynią białej Europy, ona chce naszej śmierci, to ONA powinna dostać taką właśnie karę za śmierć białych ludzi z rąk muzułmańskich zabójców. Nie dawać naszych pieniędzy muzułmanom!!!!!! Idiotka niszczy naszą kulturę i pomaga im podbić nasz kontynent bez miecza...i bez walki :O co za durne BABSKO!!!! Na stos z nią!!!!!!

Gość gość
Za niedlugo juz w ogole nie da sie bezpiecznie poruszac. Omijam skupiska ludzi.

Gość gość
Wypieprzyć ją z urzędu i po sprawie. Boże jak dobrze, ze mądrzy Amerykanie wybrali Trumpa!!!!!!!!!

Gość gość
Wywalic ich wszystkich do krajów ich 5 pokolenia.. słyszałam taką opinię i bardzo mi sie ona podoba. W imię bezpieczeństwa i ochrony naszego życia, kultury i religii. Wywalić!!!! niech się sami dzwigają skoro są tacy mądrzy.. dziady jedne bez honoru.

Gość gość
Trzeba się bronić teraz albo nigdy, bo niebawem będzie za późno. Nie sluchac ich otępiajacych dyrdymałów o poprawności politycznej przecież to są bzdety.. popierać i pomagać mozna ludziom o szczerych i pokojowych zamiarach, a nie faszywym, podłym, bezlitosnym skrytobójcom....:O Merkel to ZŁO. Jest gorsza niż Adolf bo on bynajmniej chcial budowac potęgę naszej cywilizacji.. europejskiej, a ona tylko ją niszczy, brudna hipokrytka preferuje islamskich kocmołuchów.. Nienawidzę babska za jej głupotę i konszachty z diabłem.. Tempa dzida.

Gość gość
NWO i tyle to już dawno bylo zaplanowane wystarczy poczytać

Gość gość
Bo niemcy czują wyższość wiedząc, że ich babsztyl kieruje Europą.. dlatego nie robią nic, poza tym tutaj trzeba rewolucji, tam ręka rękę myje, to wszystko, ta cała banda pseudoeuropolityków to kumple i kumpele od wina i zabawy, po grube pieniądze i wzajemne przysługi. Jak dla mnie niemcy dostali wyjątkowo grubą kasę za to przyjęcie, oczywiście. od zamożnych muzułmanów, bo tylko takie coś wyjasniałoby to nowoczesne niemieckie podejście do tak groteskowej sytuacji, już nawet nie "chęć odkupienia win" bo granica tej interpretacji już dawno została przekroczona.

Gość gość
merkel to dno. dno dna największego dna... schodzi niżej, coraz niżej do podziemi oddac cześć swemu panu i władcy.. i tam juz zostanie.. ale będzie trwać w mękach (na razie sama jeszcze o tym nie wie, ale właśnie tak się to wszystko dla niej zakończy!!!) przez wieki wieków amen. a demony istnieją, widziałam jednego ostatnio..brrr.

Gość gość
Tutaj potrzeba by jakiejś Marianny :D

Gość gość
Tego dokonać mają rządy, wojskiem, a nie lud. Ludy mogą jedynie i aż! wybrać odpowiednie rządy, a te z kolei powinny odpowiednio zareagować...

Gość gość
Więc trzeba je zmienić na odpowiednie.

Szczerze mówiąc to mam znajomych z Algierii, z którymi prowadzę rozmowy po angielsku i powiem Wam, że ci ludzie są bardzo w porządku, często stereotypy przysłaniają nam rzeczywistość. Przeciętny muzułmanin to zwykły człowiek, praktykujący modlitwę pięć razy dziennie i to wszystko, wszyscy moi znajomi, którzy zwiedzili Egipt, Niemen, Izrael czy Iran mówią, że nie dość, że pięknie i super kultura, to jeszcze ludzie mega mili. To nie są jakieś zwierzęta, ich religia jest podobna do naszej i otwarta, muzułmanki ( na podstawie moich obserwacji) to rodzinne i zabawne kobiety, po prostu żyją w innej kulturze i mają do tego prawo, nie można komuś powiedzieć, że źle żyje, problem pojawia się wówczas gdy dana kultura próbuje rozgnieść drugą. Europa ma swoje obyczaje i nie chcę by one się zmieniały. Niech sobie u nas żyją, ale w mniejszości i niech nie próbują zmieniać Europy, a co do ataków, to prawie nigdy to nie są prawdziwi muzułmanie.

Gość gość
sram na hiszpanow, ktorzy zgineli w zamachu maja to co chcieli!

Gość gość
Tak, ale to temat do baaardzo długiej rozmowy, a nie mam ochoty na kółko dyskusyjne teraz :P p.s. poznałam bardzo ogarniętego Marokińczyka o wysokiej kulturze, pracuje na recepcji w hiszpańskim hotelu na nocną zmianę.. także zdaję sobie sprawdzę ze wszystkich aspektów, ale w walce z fanatyzmen innej drogi nie ma.. oni albo my.

Gość gość
bluegilly dziś Jestes wypranym z mozgu lewakiem! Muzulmanie to klamcy i terrorysci z wyjatkiem naszych Tatarow!

dziś Nie mam poglądów lewicowych, po prostu znam niektórych z tych ludzi i wiem jaka jest prawda, założę się, że w życiu nie miałeś bliższego kontaktu z muzułmaninem. Ludzie są różni, zawsze może się znaleźć ktoś zły, wśród Polaków też mamy morderców i gwałcicieli. Poza morderstwami, gwałtami, pobiciami i szykanowaniem innych ludzi, bardzo brzydzę się tez rasizmu i nazizmu. Jestem pewna, że roczny ciemny muzułmanin, gdyby spotkał rocznego jaśniutkiego chrześcijanina, zacząłby się z nim bawić i się przytulać :) Nie bronię złych ludzi, ale też nie wrzucam tych dobrych do jednego worka z nimi.

Gość gość
aby być muzułmaninem trzeba być głupim i zdegenerowanym duchowo człowiekiem