Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego w TVN nic nie mówią o tym że

Polecane posty

Gość gość

Angelę Merkel dziś wygwizdano i okrzyknięto nie przebierając w słowach na jej wiecu wyborczym? Tvn -milczał i kłamał w innych tematach. Ile Soros płaci dziennie za takie działania swoim ziomalom ? -Naprawdę aż tak się ta propagandowa papa opłaca?

Gość gość
A czy Niemcy mają jakiegoś anty-systemowego kandydata? -Bo jeśli nie, to czas ich końca jest bardzo krótki.

Gość gość
George Soros, jak podają żródła, jest sponsorem instytucji ponadnarodowe, takich jak Unia Europejska, a jego Fundacja Społeczeństwa Otwartego (OSF) przewiduje pomoc dla działaczy pro-migracyjnych.

Gość gość
gość dziś W sumie oni juz teraz to wiedzą.. wiedzą, że idą na dno więc chcą pociągnąć resztę.. przecież nie będą przegrywac sami ;) Aaaa myyyyy znowu będziemy płacić za ich winy!!!!! Znowu k***a znowu!!!!!!!!!, co za piertolone nasienie :O 3 wojna w za pasem. Niestyty kolejny raz, cywilizacja i homo homo sapiens nie przetrwa.. I znowu wszystko powoli i od nowa.. Do cholery.. :O

Gość gość
Celem miliardera, jak sam o tym mówi, jest zatem wykorzenienie narodów z poczucia ich własnej tożsamości i odcięcie od korzeni poprzez zaszczepienie szybko rozwijającego się raka kultury islamu. W realizacji tego iście diabelskiego zamysłu pomagają mu rządy niektórych państw europejskich i USA, w tym także rządy Europejskie jak Niemcy, Francja itp. Nie jest bez przyczyny, że właśnie w tych krajach imigrant-islamista otrzymuje pomocy socjalnej trzykrotnie więcej niż naprawdę potrzebujący jej obywatel, za darmo dostaje mieszkanie oraz liczne przywileje. Nikt nie zmusza go też do podjęcia pracy - przykład Niemiecki.

Gość gość
,,Bo kazdy dysponujacy chocby szczatkowym mozgiem , potrafilby zrozumiec, ze gdyby to byla jaks planowa akcja kierowana z gory to wygladala by zupelnie inaczej. Nie bylo by zadnych zamachow ani innych ekscesow, muslimy grzecznie by przyjezdzali do Europy, spokojnie osiedlali sie tam gdzie im pozwola, byliby witani kwiatami i zapraszani. Trwalo by tak kilkanascie lat, az bylo by ich tyle, ze mogli by przejac wladze nad Europa. Jaki sens maja zamachy teraz? Zeby spoleczenstwa Europy przestaly ich wpuszczac? To ma byc genialny plan? Chyba plan jakiegos durnia!" To są twoje argumenty? Długo nad tym myślałeś? Powiem ci że w życiu nie masz szans niczego osiągnąć, brakuje ci szarych komórek. Słowa które cytujesz wypowiedział SOROS Gdyby był tak głupi jak ty, nie posiadałby części większości zasobów świata. Swoje autorskie teorie schowaj głęboko w swojej piwnicy i raczej się z tym do ludzi nie wychylaj, nawet incognito.

Gość gość
21:17 :D NOOO -Bo siara straszna! Ja jebe !:D co za zjebus

Gość gość
21:08 Jaki sens maja zamachy teraz? Zeby spoleczenstwa Europy przestaly ich wpuszczac? To ma byc genialny plan? Chyba plan jakiegos durnia! X Żeby jeszcze szybciej sie nas pozbyć albo podporządkować sobie, proste jak drut. Poza tym, muslimy, a grzeczne to jakiś oksymoron, nie ma tak.oni wierzą ze kieruje nimi allah i ze to dlatego tak latwo im to.wszysyko idzie, po prostu pozwalają SOBIE na to (robią to co kochają-mordują) bo wiedzą ze mogą... i taka prawda niestety :( Europa na kolanach przed islamskimi wycierusami... My....smutne :( Nawet gdyby od początku działali jako grzeczne owce i tak wilk wyszedłby spod ich skóry, tak czy siak islam chce rządzić światem, dążą do tego bez pardonu, to jest ich cel, mają nas za NIC. Dlatego nas mordują jak adolf żydów.... jak zwierzynę.

Gość gość
Polska jest w tej chwili najbardziej proeuropejskim krajem w europie! Nie ma na dzień dzisiejszy kraju bardziej proeuropejskiego niż Polska! Wszyscy europejczycy mają dość islamizacji i UE które są nierozłącznie złączone i tylko Sorogowe(czyli największe i czołowe agencje prasowe) media nic nie mówią o tym, że każdy europejczyk tak właśnie uważa!

Gość gość
21:20 Kto ich przestanie wpuszczać? Media wszystko prostują! Nie widzisz tego? Plan jest taki by islamista zabijał a w tv mówili że go zastrzelili, podczas gdy on za kulisami dostaje nagrodę za swe czyny! Takie są realia! Nikt już z niczym nie musi się kryć-zrozum to głupi człowieku!

Gość gość
Właśnie! Nikt już niczym nie musi się kryć. Adolf dostał azyl i całe miasto na wyłączność po II wojnie światowej , podczas gdy mały Jaś w granatowym fartuszku z tarczą , na lekcji historii uczył się, że facet się zastrzelił.

Gość gość
Rescator555 dziś @ gość dziś Dlatego nas mordują jak adolf żydów.<< Nie za mocne te ziolo ktore bierzesz? X nie :D Nie chodzi mi o to, że robią to w taki sam sposób, masowo, zbrojnie itp. ;) Chodzi mi o to, że mają do nas takie samo podejście, że tak nas traktują, nie tolerują, nienawidzą.. beka co?

Gość gość
21:31 Dokładnie! Gangster z mojej dzielnicy według oficjalnej wieści medialnej siedzi już 10 rok z rzędu w więzieniu. Opinia publiczna połechtana! Tymczasem on żyje jak lord, rozbija się 10 z******tymi brykami w towarzystwie panienek korzysta z życia jak niewielu na tym świecie. Albo wielu innych przestępców!

Gość gość
"Słowa które cytujesz wypowiedział SOROS" to ja poproszę o te źródła. Najlepiej oryginalne, nietłumaczone. Brukowce i prawicowe portaliki sie nie liczą

Gość gość
Mieszkał min. San Carlos de Bariloche, 1000 mil od Buenos Aires Bo dostał azyl w Argentynie-wie o tym każde rozgarnięte dziecko! Pomagali mu bankierzy z Usa którzy byli autorami II wojny światowej. Nie pytaj mnie już o to po co i dlaczego , to by była zbyt długa historia. Nie jestem człowiekiem naiwnym, wierzącym że wszelakie dobro jest dla mnie. Jeśli mam dostęp do jakiegoś dobra(nauka, technologie) jest to efekt uboczny działań osób ważniejszych ode mnie finansowo-decydentów mających w tym swoje wyższe cele.

Gość gość
21:48 No pewnie, najlepiej agencji Reuters Group plc która rozpowszechnia co powiedział Soros na prawo i lewo lobbując tym samym w kierunku znienawidzenia go jeszcze bardziej przez zwykłych ludzi :D Idź wydymać dmuchaną lalę!

Gość gość
Jak? A jak można traktować ludzi, którzy chcą nas sobie podporządkować na naszej ziemi biorąc nasze pieniądze, mieszkając w naszych domach, jedząc nasze jedzenie. Jak można tolerować nietolerancję wobec nas, naszej wolności, kultury, religii, wolnej woli, modelu społeczeństwa, małżeństwa, rodziny... nie wspominając o traktowaniu kobiet orach zamachach bombowych.... czy to jeszcze trzeba tłumaczyć????

Gość gość
To było do 21:35

Gość gość
Ok, a czy ktokolwiek z was poznał choć jednego muzułmanina? Jednego? Rozmawialiście z nimi? Kiedykolwiek? Czy tak sobie p*********e swoje mądrości z d**y wzięte?

Gość gość
21:48 Frajer! A po co i dlaczego to logiczne jest. Najbogatsi ludzie świata żyją z ludzi, w pewnym momencie ludzi zaczyna być za dużo, więc pociągają za sznurki, wszczynają wojny i tak w kółko od nowa i wciąż od nowa. Masońska mafia. Ludzie i tak zrobią dla nich wszystko! Dobrze płacą! Oni wymyślili tak ten świat i taki on jest.

Gość gość
22:10 Ja rozmawiałam. W cztery oczy. Kłamał! Mówił pięknie o swojej religii. Jednak nie wiedział że ja widzę, że on kłamie.

Gość gość
22:13 Oni muszą kłamać, jeśli trzeba w imię Allaha muszą wszystko! Mają tylko jeden cel Nawrócić wszystkich niewiernych, bądź ich zabić. Taki jest ich obowiązek. Raz zaproszeni nie mogą odejść bez wypełnienia tego zadania. Mogą przy tym wszystko, wszystkie chwyty dozwolone. I to co napisałem nie jest z d**y wyjęte! TO SĄ FAKTY!

Gość gość
Miejsce każdej rasy i kultury jest w jej własnej ojczyźnie! Nie można mieszać kultur! To zbyt niebezpieczne dla ogółu! Wie o tym Soros i wiedzą tacy sami najbogatsi!

Gość gość
A co wie reSCATor?

Gość gość
Nie gadam. Ręce mi opadają.

Gość gość
Wiecie że w ciągu najbliższych 20 lat wiele się zmieni(Granice wzrostu (raport Klubu Rzymskiego) na świecie i będą to zmiany czysto naturalne-Natura będzie ich autorem! Zmieni się więcej niż przez ostatnie 100 lat. Czy gdybyście mieli ponad połowę zasobów świata nie zechcielibyście przekuć tego na swoją korzyść i ocalić swoje zasoby?

Gość gość
"22:13 Oni muszą kłamać, jeśli trzeba w imię Allaha muszą wszystko! Mają tylko jeden cel Nawrócić wszystkich niewiernych, bądź ich zabić. Taki jest ich obowiązek. Raz zaproszeni nie mogą odejść bez wypełnienia tego zadania. Mogą przy tym wszystko, wszystkie chwyty dozwolone. I to co napisałem nie jest z d**y wyjęte! TO SĄ FAKTY!" Nie chce mi się dyskutować z debilami, szkoda czasu. Z nas dwóch to ty jesteś zaslepiony ale proba przekonania cię jest bezcelowa bo w swoim zacietrzewieniu nie dopuszczasz innego punktu widzenia. Jesteś durniem.

Gość gość
22:25 Ty niewiele wiesz, niewiele rozumiesz, skupiasz się na niewłaściwych rzeczach. Nie warto dalej ciągnąć z tobą tego tematu.

Gość gość
22:27 Durniem nazywasz ludzi którzy badali tą kulturę kilkadziesiąt lat! Polemizujesz z nauką! To ty jesteś skończonym debilem! Nie masz racji bytu na tym świecie Jesteś jedynie mięsem armatnim-tylko na to się nadasz!

Gość gość
"Durniem nazywasz ludzi którzy badali tą kulturę kilkadziesiąt lat!" Ty osobiscie badałeś? "Polemizujesz z nauką!" Kłóci sie ze mną antropomorficzna personifikacja nauki, ale jaja! A zeszyty do szkoły już kupiłeś?