Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotny lot z 4 dzieci

Polecane posty

Gość gość
Kurna ty nawet czytac nie potrafisz. 1 osoba moze miec pod opieka 2 dzieci ale powyzej 2 lat, a ponizej 2 lat tylko JEDNO

Gość gość
Tak z tego wynika. Jeśli LOTem to mają specjalne kołyski to pewnie i 6 miejsc by trzeba było wykupić dla 2 opiekunów i czwórki dzieci. Jeszcze zależy jak mają rzędy siedzeń czy po 2 czy 3. Ja na Twoim miejscu bym bezpośrednio zadzwoniła do lini lotniczych i sie wypytała o wszystko.

Gość gość
I nawet nie masz pojecia ze te tanie linie co wymienilas nie lataja nigdzie za ocean. Wez juz skoncz te bzdury!!! Lot i europejskie linie nie akceptuja fotelikow Foteliki sa tylko a ameryce i australii i to nie jakiekolwiek tylko ze specjalnej listy certyfikowane do lotow

Gość gość
o jprld :/ współczuję pasażerom

Gość gość
Nie, musze jechac sama ze wzgledu na wczesniejszy wyjazd partnera. daruj sobie trollowanie mnie, mam wystarczajaco duzo na glowie, by trolle mnie draznily

Gość gość
Zj****e prowo

Gość gość
Kolyski nie sluza do startu i ladowania ani turbulencji!!! Nie zastapia opiekuna! Jestes tak glupia, ze nie moge :D :o

Gość gość
Nie jestem autorką ale po grzyba wchodzisz na temat który Cię nie dotyczy i kogoś obrażasz? I to Ty piszesz durne posty co chwile.

Gość gość
Niestety autorko spaliłas juz dawno:O a jakbym juz miała taki dylemat - w życiu bym nie pytała na forum tylko bezpośrednio!

Gość gość
Tak jasne Pankejk ty masz w ogole hajlajf, a na glowie to nie masz nic, bo nic nie robisz w zyciu, za to w glowie chorobe psychi :o

Gość gość
Wejdź sobie na stronę LOTu i sobie zobacz co tam jest napisane o kołyskach i fotelikach bo jak narazie to ty pitolisz jak potłuczona...

Gość gość
Sluchaj wiem co pisze, bo w przeciwienstwie do ciebie lecialam tak nie raz Z fotelikiem cie cofna juz na check-inie, a kolyska sluzy do odlozenia dziecka na czas kiedy jest wylaczona sygnalizacja zapiac pasy Zjezdzaj z tym prowo !!! :o

Gość gość
gość wczoraj Tak z tego wynika. Jeśli LOTem to mają specjalne kołyski to pewnie i 6 miejsc by trzeba było wykupić dla 2 opiekunów i czwórki dzieci. Jeszcze zależy jak mają rzędy siedzeń czy po 2 czy 3. Ja na Twoim miejscu bym bezpośrednio zadzwoniła do lini lotniczych i sie wypytała o wszystko. x Prawdopodobnie wezmiemy tę Lufthanse (?), tu juz nawet ktos pisal, ze niby tanie nie lataja za ocean. o ile to prawda. ja na tanich w ogole sie nie znam. Troche marny maja regulamin z tymi opiekunami, bo czym innym "jechac" jak nie samolotem przez ocean :o

Gość gość
Akurat o kołysce to nie autorka pisała... jak wiesz to czemu jej normalnie nie odpowiesz. Skąd sie bierze w ludziach to chamstwo i to w matkach.

Gość gość
Statkiem:) trzeba bezpośrednio zadzwonić i się wypytać tak to można sobie gdybać bo na stronach mało dokładnie wyjaśnione.

Gość gość
Te tanie linie ktore wymienilas wczesniej nie lataja, lataja tylko tanie linie z zachodu (Germanwings i cos tam jeszcze) Ale nie dosc ze nie umiesz pisac sciem to w dodatku nie rozumiesz prostych komunikatow informacyjnych, bo powtarzam ci du*po wolowa raz jeszcze: 2 dzieci to mozesz miec tylko jak sa strasze, albo 1 sytarsze i 1 niemowkę, ale NIE mozesz miec 2 niemowlat na 1 opiekuna!!!!! NIGDZIE!

Gość gość
Kurcze, naprawdę mam dylemat i zazwyczaj partner zalatwial mi loty, bilety etc to skad moge wiedziec takie rzeczy? :o Zwłaszcza z gromadką maluszków. Dowiedz na lotnisko nie ma problemu, odbierze nas na miejscu po locie partner, ale podczas podrozy moge miec problemy :(

Gość gość
gość dziś Nie dziw sie, ze omijam tak agresywne wiadomosci jak twoje. nie mam ochoty czytac obelg kierowanych w moja strone.

Gość gość
Jak mozna normalnie odpowiadac na taki stek bzdur ??? No jak????!!! :o

Gość gość
gość dziś Statkiem usmiech.gif x Statkiem sie panicznie boje :( No i czas doplyniecia mnie przeraza :(

Gość gość
Ty partnera to najpierw znajdz i zejdz rodzicom z garnka nicnierobie :o Od 2 lata kazdy jeden temat o blizniakach, trojakach, czworakach, pieciorakach i kazdych mnogich jest twoj To zakrawa o ciezka chorobe umyslowa!!!

Gość gość
Daj jej już kobieto spokój! Autorko czyli musisz ufundować trójce opiekunów bilety.masz kogoś kto by mógł lecieć? Dzieci mają dowody i paszporty?

Gość gość
Ja pływałam promem nie jest tak źle. Kabiny spokojnie można dzieci położyć spać więcej miejsca na wszystko. Choć i tak uważam że samemu z czwórką niemowląt nie da się rady czy to samoloyem czy promem. A podróżowałaś już z nimi sama?

Gość gość
Ona ma zero dzieci i nie ma pojecia nawet o zajmowaniu sie 1 zdrowym a co dopiero 4 wczesniakami :D

Gość gość
gość dziś Daj jej już kobieto spokój! Autorko czyli musisz ufundować trójce opiekunów bilety.masz kogoś kto by mógł lecieć? Dzieci mają dowody i paszporty? x Wlasnie nie mam z kim poleciec. Bo nawet bylabym w stanie zaplacic tej osobie zeby tylko w tę i tę strone jako opiekun poleciala i spokojnie wrocila do domu. Za 2-3tygodnie powinny byc dowody i paszporty. Nie podrozowalam z nimi, ale sama z nimi prawie całe dnie jestem, w tym zapakowac 4 foteliki, wozek, siebie i na zakupy tez trzeba podjechac. Generalnie w miare spokojne są.

Gość gość
gość dziś Ja pływałam promem nie jest tak źle x Nie kolysze na statku tak? Ja po lodzi mam okropne wspomnienia :o

Gość gość
Sama ze sobą piszesz? Łał :o Z czworaczkami w wieku wczesno niemowlęcym to nawet na spacer się nie chodzi samemu, żeby móc w porę zareagować jak się kilkoro na raz zaniesie płaczem żeby odratować od bezdechu, a ta tutaj piertoli za przeproszeniem o samotnym locie i to międzykontynentalnym :o No błagam........... Kon by się uśmiał :o

Gość gość
Ta spokojne hahah :D Dzieci kuźwa z problemami neurologicznymi, bezdechami, hipotrofią, popodłączane do monitorów w domu, z refluksami, zaburzeniami ssania, nie no sam miód kur|wa, nic tylko rodzić same mnogie. :o Wszystkie zawsze na całym świecie wymagają fachowej opieki i rehabilitacji przez wiele miesięcy, często lat, ale te urojone autorki są jak normalne pojedyncze pełnowymiarowe bobasy z reklamy w tv, do tego oczywiście grzeczne Buahahaha :o Skończ waść, wstydu oszczędź! I nawet se wymyśliła wózek z 4 fotelikami, który nie istnieje

Gość gość
Nie wierze w to co czytam. Moje maluchy przyszly nieznacznie wczesniej niz powinny i 2 tygodniowy pobyt w szpitalu im wystarczyl. To ze w tv czy internecie slyszysz/czytasz o samych katastrofach to dlatego, ze ludzi to przyciaga. Taka magia mass media. Tymczasem rodzi sie wiele normalnych maluchow z ciaz mnogich. Moze ty bys usunela pozostala trojke, ale nie mierz innych swoją miarą.

Gość gość
Niezłe prowo. A powiedz autorko, jak zdasz wózek to jak masz zamiar zanieść 4 maluchów do miejsca w samolocie? Zostawisz 2 na podlodze w rekawie i później po nie wkrocisz? Nie ma obowiązku trzymania dziecka na kolanach (prócz startu i ladowania oczywiscie). Jak cie stać to kup 4 dodatkowe bilety. Do 2 roku życia dzieci mogą, ale nie musza podróżować za darmo.