Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po tylu zamachach wy tez NIENAWIDZICIE muzulmanskich nachodzcow arabskich?

Polecane posty

Gość gość

Ja mam juz odruch wymiotny na ich widok.

Gość gość
może nie to, że ich nienawidzę, ale po prostu nie chcę ich w mojej Ojczyźnie, niech mój Kraj będzie od nich wolny, dlatego wspieram PIS i dopóki opiera się żądaniom Unii dopóki ma moje poparcie w tym względzie gdyby PO zostało dłużej przy władzy już byśmy tę hołotę mieli u siebie

Gość gość
Póki jest PIS śpię spokojnie.

Gość gość
coraz bardziej nienawidzę tych p0łaczków, nic takiego się nie stało w to bydło europejskie ryczy. mięczaki. sami zabijają siebie na drogach w ilościach nieporównywalnych do tych niewielkich incydentów a jeszcze uciekają z miejsca wypadków , które spowodowali. smiecie

@ gość dziś coraz bardziej nienawidzę tych p0łaczków (...) sami zabijają siebie na drogach w ilościach nieporównywalnych do tych niewielkich incydentów x Nazywasz "niewielkimi incydentami" rosnaca liczbe islamskich zamachow? Nazywasz "niewielkimi incydentami" rosnaca liczbe ofiar? Niewinnych przypadkowych ofiar? Jakim trzeba byc wyzutym z rozumu lewakiem-lewusem aby miec tak spaczone rozumowanie :O O ile oczywiscie brak rozumu mozna nazwac "rozumowaniem".

Gość gość
A ile tych zamachow bylo w kraju, gdzie sie ich wlasnie najbardziej nienawidzi? Bo nie slyszalem o zadnym. x Akurat wczoraj był jeden w kraju, którego przeciętny mieszkaniec nienawidzi muzułmańskich imigrantów. W Finlandii. W centrum Turku 18-letni Marokańczyk szalał z nożem. Zabił dwie osoby, kilka ranił.

@ Rescator555 dziś A ile tych zamachow bylo w kraju, gdzie sie ich wlasnie najbardziej nienawidzi? Bo nie slyszalem o zadnym x To dobrze, ze nie slyszales. To znaczy, ze Polacy swiadomi zagrozenia ze strony chorych psychicznie arabusow muzulmanskich wola zawczasu pogonic te horde ciapatych zwyrodnialcow zanim ci urzadza zamach na polskiej ulicy. Widziesz res, nie kazdy jest glupim lewakiem . Sa w Polsce ludzie, glownie prawicowcy, ktorzy wola uczyc sie na cudzych bledach a nie na swoich. Ty bys chcial najpierw czekac na zamach a dopiero potem przeciwdzialac. Na szczescie Tobie podobnych lewakow jest mniej w kraju :)

@ Rescator555 dziś A swoja droga to ciekawe, ze jesli ilus tam czubkow wyznajacych islam zabilo iles tam ludzi, to prawiki zaraz krzycza o wyrzucaniu z Europy wszystkich wyznajacych ta religie. x Tak, poniewaz to wlasnie islam kaze im toczyc tzw. dihad, zabijac, urzadac zamachy, atakowac nozem. Nikt nie kazalby wyrzucac z kraju wszystkich filatelistow gdyby sie okazalo, ze ktorys z zamachowcow tez zbieral znaczki. Znaczki nie maja nic wspolnego z zabijaniem. Islam ma. A skoro ma to trzeba gonic z kraju wszystkich muslimow. Proste. Oczywiscie proste dla czlowieka myslacego. Nie dla lewaka jak widac.

Gość gość
Pis uratowal Polske, czesci brudy po Po. Sa uczciwie pracuja i chca dobra Polski. Przy ich wladzy Polska ma szanse na rozwoj.

Gość gość
"Uczciwie pracuja" buhahaha przestan bo sie posikam!

Gość gość
Nie wiem. googl/EHYByh

Gość gość
dziś "Uczciwie pracuja" buhahaha przestan bo sie posikam! X Tak Pis uczciwie pracuje. Pisze o pis, nie o PO. PO to same afery.

Gość gość
PiS nie jest przekupny, to madrzy politycy. I chca dobra Polski i Polakow.

Gość gość
Ciekawe gdzie bedzie nastepny zamach i ile ofiar zabierze. Na kogo teraz trafi, kto padnie ofiara.

Ze nastepny zamach bedzie to rzecz oczywista To tylko kwestia czasu i miejsca. Na szczescie dzieki odsunieciu lewactwa od wladzy w Polsce nie doszlo dozalewu nachodzcami socjalno-terrorystycznymi jakich juz zakontraktowala nam Kopacz z folksdojczem Tuskiem. Dlatego prawdopodobienstwo zamachu w Polsce jest NAJMNIEJSZE ze wszystkich panstw UE.0