Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co znaczy według was kobieta zadbana?

Polecane posty

Gość gość
Szczupła, regularnie uprawiająca sport, reszta ma drugorzędne znaczenie

Gość gość
umyta, pachnaca (niekoniecznie drogimi perfumami), bez odrostow na wlosach, wydepilowane brwi (ale nie cienkie kreski), zadbane paznokcie, szczupla, unikajaca uzywek (papierosy, alkohol) bo to odrazu widac po cerze, schludny ubior, czyste zeby....

Gość gość
Wyksztalcona, niezalezna, zarabiajaca na siebie!!!

Gość gość
Reszta jest nie ważna bo gdy nie będziesz miała dostępu do tych upiększających kosmetyków, ubrań, nie będziesz miała wody, to stojąc nago, nawet zarośnieta i nieumyta przyznasz, ze nadal wyglądasz na zadbaną ;-) A co pomyśli ta postawna, z glaretowatym ciałem, obwisłym brzuchem, boczkami ? :-D

Gość gość
Podstawa to wybielony o***t a przed stosunkiem analnym lewatywa.

Gość gość
Dla mnie zadbana kobieta to kobieta czysta od ktorej pachnie delikatnie taka świeżością, czyste wlosy ladnie uczesane, delikatny makijaz na nieskazitelnej twarzy, wyregulowane brwi, biale równe zeby, zrobiony mani i pedi, czyste schludne ubranie.

Gość gość
Nie sflaczała skóra, brak płskodupia, ładne nogi, płaski brzuch. Ładna skóra bez make up. Zadbane zęby i włosy przy czym pisząc zadbane włosy nie mam na myśli oblepione sylikonem. Jednym słowem jestem za zdrową naturalnością. I tylko taką kobiete uważam za zadbaną, reszta jest " zrobiona" i jak jej to odebrać, jest zaniedbana do potęgi :-D

Gość gość
Kobieta zadbana to taka która jest czysta i bez makijażu wygląda świeża i wypoczęta. Kosmetyki się nie liczą bo to chemia i maska, chodzi o to aby kobieta bez makijażu miała ładną i zadbaną cerę.

Gość gość
bazienka weź zjedz snickersa albo umyj okna w domu bo widzę ze za bardzo cię temat wciągnął, musisz się pogodzić ze nie dla wszystkich jesteś typem zadbanej kobiety, ze niektóre teoje cechy mogą być brzydkie i nieatrakcyjne, wyluzuj