Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ona panna on skorpion

Polecane posty

Gość gość
15.31 czy można być jednocześnie seksowną i skromną. Chyba, że uznamy, że skromność jest seksi.

Gość gość
Tak to piękne połączenie i stanowi całość - scorpio

Gość gość
Skromność pobudza zmysły - scorpio

Gość gość
Na pierwszym spotkaniu już wziałem ją w ramiona , za tę skromność - scorpio A pocałunki musiały być

Gość gość
15.43 spod jakiego ona jest znaku?

Gość gość
Podobno facet skorpion to wyjątkowo podły typ. Musi mieć kobietę , która mu się całkowicie podporządkuje.

Gość gość
15.55 Spod znaku Byka - scorpio

Gość gość
16.05 Podobno jutro będzie koniec świata ? Wypowiem się ostatni raz . Żyje dla tego człowieka z kim jest, nie obchodzą go inne kobiety.Niestety nie wszyscy potrafią dotrzymać mu kroku , stąd takie pózniejsze złe opinie -scorpio.

Gość gość
gość dziś Według horoskopów najlepszy seksualny duet, to facet byk, ze względu, że jest uważany za najlepszego kochanka z całego zodiaku wśród mężczyzn, i kobieta skorpion, która uważana jest za najlepszą kochankę w zodiaku. x x znam panow bykow którzy sa leniwi seksualnie. daaaleko im do bogów seksu. to jest takie p*****l.enie

Gość gość
znam panow bykow którzy sa leniwi seksualnie. daaaleko im do bogów seksu. to jest takie p*****l.enie xxx Pewnie im się nie podobałaś, dlatego im się nie chciało wysilać.

Gość gość
nie, to mi mowila moja kolezanka strzelec, bo była zdziwiona czemu ja byczka tyle o seksie gadam. myslala ze byki sa sztywne w seksie. co poradzić jak na takiego natrafila,\. na mnie nie narzekają panowie. jestem bezpruderyjna i nie mam tabu w seksie

Gość gość
a wiec mogłabym rzec ze kobiety byki sa super kochankami a skorpionice znam które tylko o seksie prokreacyjnym opowiadają.. widzisz jak latwo generalizowac

Gość gość
Byki nie są sztywne w seksie, a na pewno nie faceci spod tego znaku. Są zazwyczaj ogierami, ale muszą czuć ogień z drugiej strony i musi ich partnerka pociągać, a jak ich nie pociąga, nie czują ognia z drugiej strony, to im się nie będzie chciało i koniec, Będą mieli w d***e taki seks. Zresztą to nie jest moje zdanie z tymi bykami, tylko osób, co często się o nich wypowiadali. Horoskopy też o tym mówią.

Gość gość
to czemu moja strzelec kolezanka go nie pociąga jak kiedyś? zauwazylam ze ma wasik i niegolone krocze. może to to.. a taka niby zadbana. ble

Gość gość
19.44 Potwierdzam , jest tak jak mówisz , tym bardziej,że sprawdziłem- po prostu odlot :))) scorpio

Gość gość
Skorpion i byk to znaki opozycyjne, dlatego z reguły jest między nimi duże przyciąganie seksualne, ale kiedy chemia minie będzie się trudno dogadać. Znałam takie związki i rozpadły się z hukiem.