Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piciaq

imię Lila... co myslicie

Polecane posty

Gość piciaq

Nie Liliana, nie Lilia, tylko LILA :-)

Gość gość
Liliane przecież wołają Lila. To tak nazwać dziecko Magda a nie Magdalena.

Gość gość
No to co ze liliane wolaja lila:-) mi sie nie podoba lilianna. Znam kobiety ktore nazywaja sie magda, ola... Tak maja w dokumentach i juz. Znam tez jedna ksiegowa, nazywa sie Lila, mowimy do niej Pani Lilu

Gość gość
Dobre dla psa. Brzmi prawie jak lala, lola i tym podobne

Gość gość
Gosc 14.38 ciekawe jak ty sie nazywasz :-/ ?

Gość gość
14:43 najpierw prosisz o opinie a potem ziejesz jadem jeśli nie zgadza się z twoja. Wiec po kiego grzyba zakładasz temat?

Gość gość
Moja córka ma na imię Magda, nie Magdalena. Nie wiedziałam, że jest imię Lila (nie skrót od Lilianny). Liliane znam jedną, wołamy na nią Lilka, fajna, wesoła dziewczyna.

Gość gość
Lila to dla mnie skrót od Liliany lub Lilianny dla mnie bez sensu to tak jakby nazwać dziecko Kasia zamiast katarzyna.. wiadomo że Liliana i tak będzię Lilą/Lilką ale pełna forma to Liliana

Gość gość
To je dostałaś ale nie takie jakbys chciała więc cię to złości.

Gość gość
Nie podoba mi się.

Gość gość
Mi sie podoba..ładne i oryginalne... moim zdaniem bardzo rozni sie od tych Xeni, Dian, Xymen, Nadii itp.... Lila - bardzo ładne imię :)

Gość gość
Kojarzy mi się z ukrainkami. :o :o :o

Gość gość
Nie podoba mi się. Dla mnie to też Lilianna.

Gość gość
Lila to Lila a nie Lilianna... mozna dac komus na imie Kuba a nie Jakub... widac ze co niektorzy tutaj nie ogarniaja tematu

Gość gość
Autorko nie pytaj ich tutaj o zdanie bo nawet gdyby sie im podobalo to Ci napisza ze paskudne itd... tacy ludzie...

Gość piciaq
no właśnie widzę, że niektórzy to z przekory napiszą, żeby na złość... ale jednak połowa komentarzy jest pozytywna :-)

Gość gość
Poza tym Lilianna to inaczej Lilia a nie Lila ;)

Gość gość
Lila, Liliana jeden kit. Oba okropne, jedno z brzydszych imion żeńskich. Kojarzy się z dresiarstwem i bezguściem matki. A dodatkowo w tym wątku z agresywną, wredną, nie znoszącą krytyki kobietą.

Gość gość
imię ładne, a tymi złośliwościami się autorko nie przejmuj, tu na kafe babki wszystkie rozumy pozjadały

Gość piciaq
Tu autorka. Poniżej moje wypowiedzi. Gdzie tu agresja i wredność? Zwyzywałam kogoś? Obraziłam? Upokorzyłam? To raczej osoby, które się uparły, że Lila to zdrobnienie od Liliany ziały jadem, bo one wiedzą lepiej, a tak poza tym "oba obrzydliwe". Nie Liliana, nie Lilia, tylko LILA No to co ze liliane wolaja lila :-) mi sie nie podoba lilianna. Znam kobiety ktore nazywaja sie magda, ola... Tak maja w dokumentach i juz. Znam tez jedna ksiegowa, nazywa sie Lila, mowimy do niej Pani Lilu Przestancie mnie pouczac jakie jest pelne imie. To ze wy nie mozecie pojac, ze sa imiona takie jak Lila, Magda, Ola itd to nie moj problem :-) wiem, ze na 100% jest takie samodzielne imie Lila i o opinie o tym imieniu prosilam

Gość gość
mi się podoba ;) ale Liliana też..najlepiej brzmi "Lily" no ale wiadomo, w Polsce to nie przejdzie..

Gość Host
To jest dobre imie dla dziecka. Ale ona kiedyś dorośnie z tym imieniem. I co wtedy? U dorosłej kobiety imie Lila brzmi niepoważnie

Gość kimkin0
ja też myślę o tym imieniu...

Gość gość
nie podoba mi się, kojarzy mi się z lilią, albo głupią ciotką Lilianną

Gość kimkin0
a masz ciotkę, która się tak nazywa?

Gość gość
Ładne choć ostatnio już mało orginalne przez mnogość Lilian.

Gość gość
A ja myślę, że to super imię. Funkcjonuje samodzielnie, nie jako skrót innego imienia. Nie uważam, żeby brzmiało niepoważnie u dorosłej kobiety, bo to nie Lilunia albo Lilcia chcesz nazwać dziecko. W podobnym tonie wyrażano się o imieniu Maja. I co, Maja Ostaszewska brzmi niepoważnie? Albo Magda Gessler? Internetowi zalani własną żółcią zawistnicy, dajcie sobie spokój i na spokojnie odpowiadajcie na pytania.

Gość gość
Piękne imię, oby takich więcej.

Gość gość
Bardzo ładne imię. Autorko nie słuchaj zawistnych bab z których ust tylko jad się wydobywa. Dlaczego niby dorosła kobieta mialaby się wstydzic takiego imienia? Osoby które naśmiewają się z imion innych mają kompleksy. Imie moze sie komuś nie podobac ale wyśmiewać to tylko swiadczy o patologi i braku kultury. Pochodzenie imienia też nie ma tu wiekszego znaczenia...dla tych niekumatych większość imion funkcjonyjacych w j.polskim jest obcego pochodzenia .