Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dobry_chłopak_

Jesteś tu moja piękna? :D

Polecane posty

Gość Dobry_chłopak_

wiem że jesteś zła i zazdrosna o tamtą drugą 🌼 podziałało :D

Gość gość
hahahaha

Gość gość
chodzi o te trzecią

Gość gość
wroszbell się napaliła a ty sobie tylko żart robiłeś :(

Gość gość
Wojtuś jestem w pracy.

Gość Dobry_chłopak_
Wiem że tu jesteś bo cały czas czekasz aż coś do Ciebie napiszę :)

Gość gość
Nie rób sobie z niej żartów, ok ? :) J

Gość Dobry_chłopak_
a Ty kim jesteś że się do nas wtrącasz?

Gość gość
he he, następny idiota myśli, że jakaś tam wchodzi na kafe i czyta jego wypociny. co za debil :)

Gość gość
Ale Ty naiwny byłeś :D

Gość gość
gość dziś Dziękuję bohaterze :)

Gość gość
Nawet nie wiesz co chciałam z Tobą zrobić :D

Gość gość
o*******c?

Gość gość
Chociaż sam o sobie piszesz, że niby jesteś dobry_chłopak (buahahahahahahahahahahahaha), to tak naprawdę jesteś zwykłym łachudrą i toksycznym manipulantem. Nie obraź się, ale żaden z Ciebie mężczyzna. Mężczyzna to coś sobą reprezentuje. A Ty Gogusiu Plastusiu? Po latach stwierdzam, że jednak dobrze zrobiłam, że Cię kiedyś olałam :) Współczuję kobietom, które mają wątpliwą przyjemność być z Tobą w związku. Tyle miałam do powiedzenia. Dziękuję. Do widzenia. P.s. jakbyś nie zrozumiał słowa "łachudra", to kopiuję ze słownika synonimów :D:D:D : łachudra = arcyłotr, bestia, bydlak, bydlę, gad, gadzina, glista, gnida, gnój, kanalia, kawał drania, kreatura, kundel, łach, łajdaczyna, łajdak, łajza, łotr spod ciemnej gwiazdy, marnota, menda, miernota, nędznik, nikczemnik, obrzydliwiec, padalec, parszywiec, plugawiec, płaz, podlec, skunks, sobaka, swołocz, szelma, szmaciarz, szmata, szubrawiec, szuja, ścierwo, śmieć, śmierdziel, świnia, wesz, wsza, wszarz, zgniłek, zimny drań, żmija, czarny charakter, niegodziwiec, palant, patafian, pierdoła, wał, ananas, ancymonek, andrus, aniołek z różkami, basałyk, bisurman, chytry lis, diabelec, diabelski syn, diabelskie nasienie, diabeł wcielony, diablę, dobry numer, drapichrust, filut, frant, gagatek, gałgan, gawrosz, hultaj, huncwot, hycel, jucha, ladaco, lepszy numer, łapserdak, łobuz, łobuziak, łotrzyk, nic dobrego, nicpoń, niecnota, niezły numer, obwieś, oczajdusza, półdiablę, psotnik, rozrabiaka, sprytna bestia, swawolnik, szczwany lis, urwipołeć, urwis, utrapieniec, wisus, ziółko, chuligan, łajdus, łotr, pętak, skurczybyk, skurkowaniec, szatan, wywłoka, bezecnik, zero, drań, mydłek, osobnik spod ciemnej gwiazdy, typ spod ciemnej gwiazdy, pętaczyna, świntuch, wstręciuch, sukinsyn, gnidaswołocz, potwór, mały człowiek, nędzne indywiduum, podła dusza, babiarz, egocentryk, kobieciarz, swołoczbydlak, bałwan, baran, bęcwał, cap, cep, cymbał, debil, dureń, gamoń, głąb, głupiec, głupol, idiota, imbecyl, kretyn, matoł, młot, muł, osioł, pacan, szajbus, tłuk, tłumok, trep, tuman, wariat, ciećwierz, podbijak, łachmyta, antybohater, bydle, gangster, zła postać, ancymon, bubek, chłystek, gnojek, gówniarz, neptek, nygus, prostak, ciapa, fajtłapa, fujara, kuciapa, lebioda, łamaga, neptyk, niedołęga, niedorajda, niemota, nieudacznik, oferma, ofiara losu, popapraniec, pośmiewisko, safanduła, śpiąca królewna, trąba, ułom, łotrzyca, nędzarz, niechluj, obszarpaniec, gałganiarz, łachmaniarz, obdartus, oberwaniec, obrzępała, gnębiciel, łazarz, hiena, :D:D:D No popatrz, i nawet większość określeń do Ciebie pasuje :D:D:D

Gość gość
gość dziś miszcz, a piękna to napewno tylko dla Ciebie nieosiągalna ;)

Gość gość
15:10 kogo olałas pustaku, to On zawsze olewa takie idiotki jak ty ;)

Gość gość
gość dziś nawet nie wie jakie beda tego skutki ;) ciekawe czy zakocha się kiedyś z odwazjemnieniem. Tutaj to jest tylko zabawa, zauroczenie, w prawdziwym życiu nie będzie zmiłuj.

Gość gość
15:10 Nie jestem ani idiotką, ani pustakiem. To On jest idiotą i pustakiem i mogę mu w oczy to powiedzieć i wyjaśnić, dlaczego tak uważam. Dla zera szkoda marnować czas :) Chociaż mogę się mylić w ocenie, bo może za słabo go znam, ale w tym momencie takie jest moje zdanie. :) I nie ma co się na to obrażać :) Co siejesz, to zbierasz :)

Gość gość
15:31 miało być

Gość gość
W ogóle go nie znasz. W*********j!

Gość gość
Znam go aż za dobrze :)

Gość gość
gość dziś :D:D:D dobre z tym, że Tajemniczy tego nie ogarnie, za dużo tekstu :D

Gość gość
gość dziś 15:10 kogo olałas pustaku, to On zawsze olewa takie idiotki jak ty oczko.gif gość dziś W ogóle go nie znasz. W*********j! xxx laska mu pojechała, a tajemniczy wk))ny broni się z gościa