Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gubię się we własnych uczuciach

Polecane posty

Gość gość

Jestem z moim partnerem rok. Od samego początku miałam skrajne emocje. Raz było cudownie i nie chciałam wypuszczać go z ramion, a innym razem nie miałam ochoty się z nim spotykać. Ostatnimi czasy moje uczucia względem niego wreszcie osiągnęły jeden rytm, byłam zakochana i nawet chciałam stracić z nim dziewictwo dużo o tym rozmawialiśmy i już miałam iść na wizytę do ginekologa, ale nagle wszystko przeszło. Całe to umiarkowanie trwało może miesiąc? A od trzech tygodni zaczynam się od niego oddalać. Ostatnie kilka dni były najgorsze bo nie chciałam już nawet się do niego przytulić. Przyzwyczaiłam go do tego, że zawsze miałam ochotę na erotyczne igraszki, nie oponowałam, ale ostatnio odmówiłam mu pierwszy raz, rozumiem, że mógł być zszokowany i był, ale oprócz tego po prostu się obraził i zaczął być niemiły. Od tamtego momentu nie potrafię się z nim dogadać i mam wrażenie, że już mi nie zależy, że już go nie kocham. Mam wrażenie, że powinnam z nim zerwać, czuję taką potrzebę żeby to zakończyć, ale z drugiej strony boję się... Boję się jego realcji i tego co poczuje jak go później gdzieś zobaczę, boję się również jak ja będę się czuć będąc sama bo zapomniałam jak to jest.

Gość gość
Jeśli jesteś z okolic Warszawy możemy popisać :-) Hmm? Kamil

Gość gość
Mieszkam daleko daleko od Wawy :)