Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielony22

nauka jezyka obcego sposoby

Polecane posty

Gość zielony22

jakie znacie dobre sposoby bo stoje w miejscu, nauczylem sie juz gramatyki, znam powiedzmy całą, ale słowek kompletnie nie znam i nie wchodza mi dlatego stoje w miejscu. Macie jakies sposoby? piszcie i pomozcie mi, czekam na odp

Gość gość
widze jak temat inny niz ru*anie to brak odpowiedzi

Gość gość
francuski - do ust grecki - w pupe hiszpański - między cycki

Gość gość
20:50, ale z ciebie erosoman i w dodatku gawędziarz

Gość gość
Ucze sie od 3 lat angielskiego z programu Profesor Henry 6.0 Slownicwo. Polecam. Inteligentny system powtorek. Przykladowe zdania, ktorych warto sie uczyc przy nauce slowek zeby lapac kontekst. W 3 lata zrobilem przeskok z A1 na B2+.

Gość asiutka    1999
ja nie mam żadnych nie lubię i nie umiem języków, a jakiś pewnie by się przydał.

Gość Maks89pl
Dodam, że w 3 lata nauczyłem sie około 10000 słówek. Przecietny Anglik zna 15000 słów z czego uzywa z 7000. Profesor Henry dziala tak, ze slowka same wkuwaja Ci sie w glowe. Polecam. Nie cykam sie rozmow w pracy z prezesem ani spotkań zagranicznych z klientami. 10000 słówek to tylko 10 słówek dziennie, które zajmuja 15 minut nauki. System powtórek natomiast juz zabiera około godziny dziennie. Ale jezeli nie utrwalasz to zapomnisz i nie utkwi Ci slowko w podświadomości. Polecam nauke z tego programu.

Gość Maks89pl
10000 słówek to 10 słowek dziennie przez 3 lata*

ja się uczę z metodą zuzy i juz po pierwszym miesiącu widze różnice. Łatwiej mi się mówi i również pisze plus tej metody jest taki, że ucze się tylko najważnieszych rzeczy, a nie jak w szkole wszystkiego to pozwala nam zaoszczędzić dużo czasy ;D

Gość gość
Ja polecam bardzo https://jaksiemaszpolsko.com/ całkiem przyjemna metoda nauki angielskiego uczysz się z domu, z native speakerem wszystko elegancko :D