Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta 35 lat i nosi wlosy jak nastolatka.dlugie lub kucyka.smieszne troche..

Polecane posty

Gość gość

Koleżanką tak wygląda Tyle lat a nosi kucyka lub rozpuszczone do lopatek Wyglada jak szara mysz

Gość gość
Ale masz problem

Gość gość
Mam wrażenie, że dla ciebie wszystko jest śmieszne. Jak dla mnie to ty jesteś śmieszna i żałosna.

Gość gość
Ja mam 47 lat i noszę długie do połowy pleców, zawsze rozpuszczone i co jestem szara myszą według ciebie ?

Gość gość
a co jest w tym smiesznego? po 35 roku zycia trzeba ściąć na krótko i zacząc nosic spódnice do kostek. autorko ile masz lat i jakie włosy?

Gość gość
oczywiscie to wyzej napisałam ironicznie

Gość gość
Jak się ma 35 lat to trzeba ściąć włosy N krótko i zrobić trwałą A strój to tylko garsonka

Gość gość
O kurcze, gdybyś nie dodała, że to szara myszka, to pomyślałabym, że piszesz o mnie. Ja to w ogóle jestem bezwstydna, bo dodatkowo ubieram się w jeansy, a latem, na urlopie cały dzień potrafię chodzić w krótkich spodenkach!!! A mój mąż, o zgrozo chodzi w sandałach bez skarpet, a ma już 37 lat, prawie emeryt:)

Gość gość
Oj tam, oj tam. Moja babka aż do śmierci miała bardzo długie włosy które zaplatała w warkocz a żyła ponad 80-tke. Nie wyglądała śmiesznie na tle innych babek. Ja mam dobre gatunkowo włosy gęste, grube, proste i sztywne i szkoda je ścinać tylko dlatego że się skończyło 35 lat. Może w którymś momencie stwierdzę że wyglądam może nie że śmiesznie, bo śmiesznie to nietrafione słowo, raczej bym nazwała nieodpowiednio i wtedy obetnę ale na razie tak nie jest, a mam prawie 37 lat.

Gość gość
gość dziś na łyso czy 1 mm można zostawić? :D Kuźwa, aleś ty dvrna... nawet tr000lować trzeba umieć :o

Gość gość
Kobieta w tym wieku to powinna ściąć się na chłopaka i przefarbować włosy na wiśniową czerwień, wtedy będzie wyglądała jak kobieta z klasą.

Gość gość
"w takim wieku" hehe normalnie stara baba :-)

Gość gość
A jaka stara c***o fryzura jest odpowiednia?? Krótkie i ohydne rude czy wiśnia?Trwała do tego na kant materialowe porty i bluzka z rynku ?

Gość gość
Autorko a ty jaką masz fryzurę ? Pewnie włosy masz rzadkie i cienkie i brzydko wyglądasz w długich więc koleżanka cie kole w oko

Gość gość
Moja teściowa ma 68 lat, nosi długie kudły takie pokręcone i siwe. Jest do tego taka potężna, z wielkimi obwisłymi cycami. I jak te włosiska rozpuści to wyglada jak czarownica, no bez kitu. Straszne to jest.

Gość gość
Ja mam 36 lat i mam wlosy do pasa. Nosze rozpuszczone lub spiete w kucyk. Smieszne? Dlaczego? Mam zrobic sie na stara babe z krotka fryzura i spac na walkach?

Gość gość
Za to w korotkich wlosach sa moze ladne? Nigdy nie obciabym sie na chlopaka. To takie niekobiece. Rozumiem jakas choroba, ale jak mozna celowo sie tak oszpecac?

Gość gość
Bosshh wyrwij sie z tego zadupia mentalnosciowego autorko. Nosi takie jak jej pasuje i nic ci do tego. Jak bedzie miala 95 lat i bedzie nosic kucyka to tez to nie bedzie twoja sprawa i nie wpi/er/da/laj sie miedzy wodke i zakaske. Tak nosi bo ma ochote i ch ci do tego. A jak dla ciebie osoba, ktora robi co jej sie podo a jest takim kuriozum to najwyrazniej niczego w zyciu nie widzialas. Skad sie biora ludzie o takim malych rozumkach jak twoj?

Gość gość
Ja mam kasjerkę w biedronce, babka fajna i wesoła, ale czasem jak Sobie Robi dwa kucyki, to wyglada troche dziwnie;) za to mojej koleżanki mama, troche po 40, ma Piękne długie włosy za pośladki i wyglada bardzo ładnie, włosy czarne i farbuje tylko na Koronie siwe, mnie sie tam podoba.

Gość gość
do gość dziś - a jakie włosiska nosi twoja stara ropucha matka, pewnie trwała i do tego nie myte, sterczące kluchy

Gość gość
O kvrwa, mam 34 lata i tez się tak czeszę. F**k.....

Gość gość
To jakiś troll pisał ten wątek bo nie wierzę,że ktoś jest tak ograniczony.

Gość gość
Autorko, ale napisz nam proszę, jaka fryzura obowiązuje w wieku 35 lat :D I jeszcze od jakiego wieku trzeba ściąć włosy?? Ja mam 33, to jeszcze mogę w długich czy już nie teges? A są jakieś wskazania co do koloru? A te długie to w ogóle nie można czy np. kok przejdzie? Albo warkocz? :D

Gość gość
serio, żadna z Was nie wyczuwa ewidentnej prowokacji? :O

Gość gość
Haha, dobre dobre :D Ja mam 36 lat, jesienią stuknie mi 37. Mam włosy - farbowane henną, długie tak nieco za łopatki, naturalnie proste ale lekko kręcą się na wilgoć. Nosze rozpuszczone, kucyk, lub kok, co wolę i jak mi pasuje i zalezy co akurat robię. ba, poza tym to jeszcze noszę kurtkę skórzaną (z prawdziwej skóry, taką damska al bikers) i mam trzy tatuaże - na ramieniu, na udzie oraz na łydce :)

Gość gość
Wstrętne to są właśnie krotkie,ścięte na chłopaka wlosy u takiej 30,40latki.Najczęściej idzie to w parze z tym, że taka dama jest zaniedbanym paszczurem.Jeszcze w miarę ladnie takie krotkue wlisy mogą wyglądać ewentunie u naturalnej blondynki,ale też niekoniecznie.Krótkie włosy są wymagające.Trzeba mieć naprawdę ładną twarz i super kobieco się ubierać zeby kobietę z krotkimi kłakami nazwać atrakcyjną.

Gość gość
Szczerze to nie do kazdej kobiety pasuje dlugie lub bardzo dlugie wlosy. Znam dziewczyne 34letnia i ma wlosy b dlugie takie do pasa. Kolor ma taki mysi nie farbuje. Niezbyt geste ale tez nie rzadkie. Jeszcze jak ma koczka w stylu mala mi nie rzuca sie to w oczy ale nie ladnie jej w tym koczku. Jesli rozpusci wyglada bardzo nie ladnie. Jest troche przygarbiona i wyglada tak jakby nie miala szyji do tego ma pelna buzie ale jest mocno podobna do sarsy tej piosenkarki ale ona ma na imie Milena wiec to nie sarsa heh :D uwazam, ze gdyby skrocila wlosy w taka fryzure nie wymagajaca ukladania np troche za ramiona czy do ramion wygladala by bardziej kobieco.

TY AUTORKO JESTEŚ dopuero smieszna;D To jaka wypadku mieć po 3t rz? A jaka po 33 rz bo tyle mam?

Gość gość
Dodam jeszcze ze te bardzo dlugie wlosy wlasnie jej dodaja tylko lat. A co do meskich fryzur u kobiet to tez malo ktorej pasuja i tez nie przepadam ale znam kobiete ktorej wrecz slicznie wyglada jak rihanna w tych krotkich wlosach.