Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie podzialam rozum

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego jestem tak p******a. Z jednej strony mam sie za pozadna skromna dziewczyne z drugiej zas odwalam i potem zaciska mnie w zoladku i zastanawiam sie gdzie mam rozum. Za miesiac wychodze za maz. Specjalnie lubie wzbudzac zazdrosc u swojego narzeczonego bo chce poczuc sie atrakcyjna chce zeby byl zazdrosny zebym widziala ze mnie kocha bo tak rzadko mi to pokazuje. I maluje sie jak ta glupia szykuje na przyjazd znajomych zebym nie byla brzydsza od przyjaciolki popisuje sie i wyglupiam chce udac niezalezna.. On sie wcale na mnie nie gniewa ja sie przeginam popisuje on ma to gdzies a gdy on zagada do mojej kumpeli ona go zlapala za kolano on zaczal z nia zartowac odrazu czuje sie przygnebiona beznadziejna i mega zazdrosna.. daje z siebie wszystko a tu klapa zalamka spie w drugim pokoju nadasana..

Gość gość
musisz popracować nad swoja samooceną innej rady nie ma. Znajdż sobie jakies atrakcyjne hobby, albo udaj się do psychologa, bo takim mysleniem wpędzisz sie w depresje, wiem coś o tym mam bardzo podobnie.

Gość gość
Po prostu głupia jesteś jak większość cielich :-)

Gość gość
Jak nie jest zazdrosny to cie nie kocha

Gość gość
Moze i nie kocha, ale moze tez tak byc, ze ja przejrzal i wie, ze z jej strony to takie glupie gierki:D

Gość gość
Dokładnie. Ja ze swoim tak grałam. I on i ja. Razem przejrzelismy się na wylot. Jak to się mówi: "trafił swój na swego". Teraz wiemy, że nie potrzebujemy już grać, bo jedno warte drugiego. Jesteśmy tacy sami i nikt z zewnątrz nie jest w stanie nas poróżnić.

Gość gość
No to teraz wiesz jak On sie czuje gdy Ty w Nim próbujesz wzbudzic zazdrosc...kobiecie pewnej swojej wartosci niepotrzebne jest specjalne wzbudzanie zazdrosci w partnerze..taka jak ktos napisał-znajdz sobie ciekawe zajęcia hobby to przestaniesz myslec o głupotach,dbaj o siebie dla samej siebie i swojego faceta

Gość gość
gość dziś .taka jak ktos napisał-znajdz sobie ciekawe zajęcia hobby to przestaniesz myslec o głupotach, Taniec na rurze