Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc1990

Pytanie do dziewczyn,

Polecane posty

Gość Gosc1990

Cześć dziewczyny....mam pytanko powinnam okres dostac we wtorek...lecz dwa dni temu robilam test i wyszedł negatywnie (mogło byc za wcześnie)we wtorek 15.08 miałam tzw plamienie mozna powoedziec ze male bo "nitki"jak moge tak nazwac znajdowly sie w śluzie.staralismy sie z mezem codziennie przez wszystkie dni plodne o maluszka...8.08 mialam prawdopodobnie owulacje,sadze po ty iz robilam testy owulacyjne i pokazywaly kreski dwie a po drugie mialam caly dzien bolesci lewego jajnika w tym dniu jak i po nim takze sie staralismy...od 2 tyg caly czas biegam siusiu i strasznie mi sie odbija czasem nawet tak ze malo co nie zwymiotuje...mam tez przy tym okropna zgage..co o tym myslicie?

Gość gość1990
Ps.okres 22.08

Gość gość1990
Kobietki?

Gość gość
a jaki smak miało siusiu, co mąż powiedział? Bo po smaku można poznać wzrost hormonów i zmianę. Zmiana jest stopniowa,gdy tworzy sie płyn owodniowy. No i ma dużo witamin

Gość gość
Przykro mi ale nie jesteś w ciąży. Próbuj znów, a na pewno się uda.

Gość gość
Oczywiście że możesz być w ciąży, test zrób we wtorek bo jeszcze jest za wcześnie, ja mam troje dzieci i pozytywne testy były dopiero w dniu spodziewanej @ lub zaraz po zaraz po, przed terminem nigdy mi nie wychodziły. Objawami się nie sugeruj, ja przed pozytywnymi testami miałam tylko i wyłącznie silne przeczucie. Trzymam kciuki. Daj znać.

Gość gość1990
Dzis wymiotowalam i mialam potworna zgage

Gość gość
Nie ma objawow ciazy przed terminem okresu!!!! Przestan sobie wmawiac!!!!

Gość gość
Te nitki w sluzie to mogło być plamienie implantacyjne. Poczekaj do dnia spodziewanego kresu. Te wymioty juz tak wcześnie? No nie wiem

Gość gość1990
Tak i nie wymyslam rano wymiotowalam i potworna zgaga

Gość gość
Też mam we wtorek dostać okres i też dzisiaj wymiotowałam i mam zgagę. A w ciąży nie jestem na 100%.

Gość gość1990
Wiatropylny nikt nie jest

Gość gość
Ja miałam takie same objawy poza zgagą i wymiotami. Zaraz mam termin porodu :p Powodzenia i daj znać jak wyszedł test. Poki co za wczesnie na testowanie skoro okres ma być 22.08

Gość gość1990
Ogolnie jak sie czulas

Gość gość
Ból jajnika w dniu owulacji i tydzień po. Plamienie implantacyjne niecałe 2 tygodnie po owulacji. Do tego mega senność i ból piersi od momentu spodziewanej miesiączki.

Gość gość1990
A np przy dniach nadchodzacej @ mialas bole skurcxe brzucha ?

Gość gość
Nie. Takiego bólu nie miałam.

Gość gość
Słuchajcie każdy jest inny i objawy ciąży można mieć już nawet przed okresem. No ale wiadomo nie dzień po "przytulanku". Ja miałam objawy takie że strasznie bolały mnie piersi i mega źle się czułam do tego stopnia że wmawialam sobie że mam raka i że z ciąża pewnie się nie udało(tak sobie wmawialam żeby potem rozczarowanie w razie czego było mniejsze). I tr objawy to mialam tak z 1,5ub tydzień przed terminem miesiączki. Test zrobilam dopiero tydzień po przewidywanym terminie miesiączki (też późno żeby się nie rozczarować) a na dodatek sanie w dzień testu od rana miałam już mdłości więc w zasadzie test był tylko formalnością, kręci i mi grube 2 wyszły po jakiś 5 sekundach:) a dziś mój bobas ma 3 miesiące:) także każdy inaczej reaguje ale nie ma co się nakręca żeby potem było lżej w razie czego. Autorko Powodzenia!