Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w Zakopanem a ty leje

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co mam tu robić z 2,5 rocznym dzieckiem jak tak pada. A tyle czekalam na ten wyjzd.

Gość gość
Ale Ci zazdroszczę. Ja niestety na urlop mogę liczyć dopiero w grudniu... Wiesz już sam fakt zmiany otoczenia dużo na was wpłynie. Może to tylko dzisiaj taka pogoda brzydka będzie. Zawsze możesz mu założyć kaloszki, ciepły sweter i płaszcz przeciwdeszczowy albo taką folię i pójść choćby na Krupówki ... Dzieci lubią deszcz i kałuże :) albo poszukaj może gdzieś tam są jakieś atrakcje dla maluchów np jakaś sala zabaw itp. W większośc***ensjonatów są też takie salki dla rodzin z dziećmi z zabawkami, może będą tam inne dzieciaki też

Gość gość
A jak prognozy na kolejne dni? W lubelskim też leje

Gość gość
Niestety, jak pada to pozostają atrakcje pod dachem, może się poprawi pogoda i nacieszycie się słońcem. Miłego urlopu

Gość gość
Moj syn tez jest w Zakopcu na obozie sportowym i dzis pojechali do aqua parku :-)jedzcie i Wy :-)

Gość gość
Byliśmy w Aqua parku, bardzo dużo ludzi, jeden na drugim wręcz. Ma lać cały nasz pobyt czyli do środy. Kaloszy nie wzięliśmy, ale może uda się kupić. Najbardziej mi żal tych widoków gór. Nie byłam w gorach 10 lat i chciała się nacieszyć.

Gość gość
Poza tym maz w taki deszcz nie chce się nigdzie ruszyć. Jestem wściekła

Gość gość
jak dostajecie 500+ od biednych pracujących podatników to dobrze wam, Bozia was pokarała