Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wlaczyły byście o swojego faceta z inną kobietą ?

Polecane posty

Gość gość

gdyby ona go nakręcała do siebie ?

Gość gość
walczyły *

Gość gość
O ciebie trollu żadna by nie walczyła, bo jesteś zbyt brzydki :)🖐️

Gość gość
Ja bym się włączyła ale nie za darmo.

Gość gość
Walczyć to o nas, a nie my.

Gość gość
Nigdy w życiu bym nie walczyla o żadnego faceta :D

Gość gość
z nią nigdy ale jego bym raz dwa postawiła do pionu.

Gość gość
nie - czyli tak u kobiety

Gość gość
Nie. Gdybym musiała o niego walczyć z inną to oznaczałoby że nie jest warty tego żeby z nim być

Gość gość
Typowa hipokryzja Polek-kretynek. One niby nie walczyłyby, ale oczekują tego od faceta albo zadają durne pytania, dlaczego on nie walczył. Typowe Polki-kretynki.

Gość atrakcyjna i fajna
Sam jestes kretynem i miekkim dydkiem zapewne który nie umie walczyc.o kobiete i odwraca kota ogonem nazywając nas kretynkami albo królewnami bo sam jest mięczakiem..ja tez bym nie walczyła,jestem atrakcyjna i nie musze tego robic,zawsze znajde takiego dla którego bede całym swiatem

Gość gość
Nie. Celowo bym zostawiła go samego sobie, nie knuła żadnych intryg, nie interesowała się tym. Jeśli by poleciał do niej to tym lepiej.

Gość gość
Przecież facet to nie zabawka, o którą walczą dzieciaki w piaskownicy....... On ma wolną wolę, więc jeśli zechce ode mnie odejść, to jego wybór i co mi niby da jakaś "walka" o niego poza upokorzeniem? Nie chce mnie to nie i tyle.

Gość gość
Jeśli by był mnie wart, nie musiałabym walczyć, sam by wybrał właściwą osobę. Jeśli była by nią moja rywalka, to nie był wart niczego, w takich sytuacjach poznaje się tak naprawdę mężczyznę, poznaje się szczerość jego uczuć..

Gość gość
Nie walczy się ani o faceta ani o kobietę.

Gość gość
Nie. Jak poznałam mojego teraz już męża to jego byłej się zachciało o niego walczyć, strasznie to było żenujące, ośmieszyla się do tego stopnia ze zwiala na stałe za granicę. Stąd wiem, że nie powinno się tak robić, to poniżej godności.

Gość gość
Też NIE.

Gość gość
Ja bym się cieszyła gdyby poszedł do innej ale on nie pójdzie bo wie, że w mig znajdę lepszego no i podział domu by był zatem kasa jest i nowy facet też by się znalazł tego by nie przeżył i jeszcze alimenty by mi musiał płacić bo mniej od niego zarabiam i moja sytuacja życiowa uległaby pogorszeniu. Same plusy by z tego były ale on nigdzie nie pójdzie. Jest taka kobieta która by go chciała ale on jej nie i w tym problem a kolo mnie tyle fajnych facetów się kręci eh.

Gość gość
Tu pisze jedna furiatka co przegrała walkę :D

Gość gość
Jedna dziewczyna chciała kiedyś, żebym o nią walczył, wyśmiałem ją i olałem. Albo się chce z kimś być albo nie.

Gość szry
no i prosze, widac jakie lenistwo:D i sie dziwicie facetom, ze po latach znajomosci i okazywania takiego lenistwa, tez sie przestaja starac, zabiegac. Bo niby czemu mialoby byc warto? bo "zakochane"? no skoro wasze zakochanie polega na byciu leniwa, to czemu facet nie ma okazywac DOKLADNIE TEGO DOKLADNIE TAK SAMO?

Gość gość
W życiu nie walczyłem o kobietę i nie zamierzam. Czasem to kobiety walczyły o mnie.

Gość gość
Nie, bo to bez sensu. Nie ta, to będzie następna i co wtedy? Tak walczyć przez całe życie z każdą, która się napatoczy? Dziękuję za taki cyrk, nikogo się nie trzyma na siłę przy sobie. Jestem z kimś, bo chcę, a nie bo muszę