Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przemówić jej do rozumu?

Polecane posty

Gość gość

Moja dobra kolezanka Ola weszła w toksyczny związek. Cieszyłam się z jej szczescia dopóki nie zebrała się na szczerość. To jest fajna dziewczyna, troskliwa, mądra, nie mogła sobie nikogo znaleźć i pojawił się on. Znam go z opowiesci innej kolezanki. Generalnie chlopak zakochal sie 6 lat temu w kolezance z klasy. Nic nie zrobił i się rozmylo,a on dalej ja przeżywa. Najśmieszniejsze jest to ze nawet ze sobą dłużej nie gadali , klasa nie byla zgrana . I on wszedł w związek z moją Olka jakiś rok temu. Dziewczyna w ogóle nie przypomina siebie. Zmieniła się całkowicie,obsesyjnie nasladuje tamta. Myślałam że to wyszlo z jej inicjatywy (kompleksy i te sprawy),ale okazuje sie, ze chlopak jej narzuca jak ma sie zachowywac i wygladac. Generalnie z rysow twarzy sa podobne wiec pewnie dlatego sie nia zainteresowal.Po malym śledztwie zorientowalysmy się ze on ja kreuje na ta koleżankę z klasy. Kolezanka ma instagram,facebook i na bieżąco dodaje posty i zdjecia. Nie jest boginią,jakiś czas temu przytyla i oczywiście Olka też, wygląda fatalnie - ale ważne, ze "jest nią ". Tragedia .. tłumaczyłam jej i nic,ona nienawidzi tamtej dziewczyny zamiast zerwać z facetem który jest dupkiem! Wiem że to nie skończy się dobrze, wyjdzie z tego pocharatana. Doradzcie co zrobic.

Gość gość
I jest jeszcze jedna ważna rzecz. Ta jego koleżanka (Asia)z byłej klasy ma chłopaka już chyba 3 od skończenia szkoły. I on za każdym razem upodabnia się do jej chłopaków. Lubi to co oni, wygląda jak oni (tak, zmienia styl ubioru ale nie tylko-jest naturalnym jasnym blondynem, a jak Aśka była z mulatem o kręconych włosach to on nagle też tak wygladal-zrobił sobie trwała,zafarbowal włosy i poszedł na solarium.to nie zart). Czy tylko ja uważam, ze on wciąż liczy na coś jednocześnie nie mając z nią kontaktu?może przez publikowanie zdjęć i udostępnianie informacji chce ja sprowokować do kontaktu? Co myślicie?

Gość gość
czy ktoś w ogóle widzi moj temat?

Gość gość
Nie czytałam. Ale zrób mu loda to mu przejdzie.

Gość gość
Spieprzaj debilu

Gość gość
Bartolomeo, cy ta wschodnia dziewucha jest troche z wyglądu do mnie podobna. Skąd ty to wiesz bo ja nie wiem czy ty ja sledzisz

Gość gość
znowu uaktywniaja sie schizofrenicy..

Gość gość
To chore jakies jesli to prawda.

Gość gość
Dokladnie , chce ja z tego wyciagnac ale nie wiem jak to zrobic bo tlumaczenie nie pomaga

Gość gość
Z ta trwala to przesadzil