Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okazał się żonaty.... Dac szanse czy nie?

Polecane posty

Gość gość

Chodzilam z facetem (30 lat) mam 18 Spotykalismy sie miesiac , po miesiacu stracilam z nim dziewictwo wiedzialam ze ma syna ale nie wiedzialam ze ma zone ... Twierdzil ze jeest wolny , moj tato jest wsciekly , chce go dorwać i robic awantury , on twierdzi ze mnie kocha jego zona tez , ze go zdradzala i ze i tak osobno spali ... Czy dac mu szanse czy sie z tego wymiksowac , tato twierdzi ze to wstyd dla rodziny , a ja i tak zawsze bede druga po dziecku dla niego. Że bede jedynie nałożnicą ehh :/

Gość gość
dać szansę

Gość gość
Ale bzdury Ci pociska aż żal czytać. Żona go na pewno nie zdradzała i uwierz, że regularnie ze sobą sypiają, a ona myśli, że są idealnym małżeństwem.

Gość gość
12.56 dokładnie. To typowy Bajer żonatych którzy chcą por...c na boku- ze z zonami im sie nie układa, nie sypiaja ze sobą itp. Nie bądź naiwna, dla niego będziesz tylko zabaweczka. Uciekaj Od niego jak najszybciej. I ta, tata ma racje- dla niego zawsze najważniejszą będzie córka.

Gość gość
18 letnia naiwniara dała się przelecieć znudzonemu swoją starą żonkisiowi. Żonkiś ją omotał i na seks namówił a dziewczyna robi sobie nadzieję że chodzi o coś więcej

Gość gość
Też tak wyrywam małolaty

Gość gość
Jaka durna, i jeszcze forum dla niego zakłada hahahahahaha