Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takajednaaa

Kreca mnie faceci na scigaczach.

Polecane posty

Gość Takajednaaa

Nie wiem co w tym jest ale jak jakiegos widze na takim sprzecie to mnie to kreci. Do tego jak ma zalozony kask integralny i kombinezon to juz w ogóle... Sama z checia bym sie nauczyla jezdzic na motocyklu ale jestem mala, niska i niewiele waze, wiec nie wiem czy to ma sens zapisywac sie na kurs bo moze na samym starcie odpadne z tych wlasnie powodow.

Gość gość
siorbniesz mi gałe to cie przewioze;-)

Gość Takajednaaa
Gosc 16:49 w zyciu, to ze mnie to w jakis sposob kreci nie oznacza, ze rzuce sie na kazdego z rozchylonymi nogami...

Gość gość
Motor by cie zabił, przewróciłby cie i przytrzasnął , daj se spokoj

Gość gość
Mozesz jedynie z tylu za facetem sobie usiasc , mala niska to nie bedziesz za bardzo jemu przeszkadzac

Gość gość
Pozdrawiaj ich :) lewa w gore :) to sie ucieszą

Gość gość
ale z ustami mogla byś:-P

Gość Takajednaaa
Wiem wlasnie, ze za mala jestem i nad tym ubolewam ;( A jako plecaczek nie mam z kim jeździć niestety, pozostaje mi dalej podziwianie maszyn jak stoje na swiatlach i akurat sie trafi ze jakis kolo mnie stanie. Czasem az mi wstyd ze tak ich taksuje ;p

Gość Takajednaaa
A ta laska z filmiku pomijajac fakt, ze stroj ma jakby szla na plaze to chociaz widac nogami sie podpiera gdzie u mnie bylby problem... ;(

Gość gość
Motorynke se kup :D

Gość Takajednaaa
Nie dzieki, to juz wole samochodem zasuwac.

Gość gość
Odpusc sobie :) pewniej jeździć na czterech kołach ;)

Gość Takajednaaa
Mam tego swiadomosc, wiec pozostaje mi wzdychac do tych wszystkich panow ktorzy jezdza na tych pięknych bestiach.

Gość gość
Autorko jesli bedziesz ich tak pozdrawiać lewa w gore to poznasz jednego z nich :) sprobuj . Kiedys szlam i podjechał jeden do mnie , nie pozdrowilam go , nadjechał z tylu, chcial sie umówić ale nie chcialam :) mlody chlopak a ja juz taka mloda nie jestem :)

Gość gość
Moja corka uwielbia takich na motorach i gdy opowiedzialam jej o mojej przygodzie to powiedziala zawiedzionym tonem : dlaczego nie wzielas numeru od niego ( chcial mi dac) Hahaha smiac mi sie chcialo

Gość gość
Tak zgadzam sie ścigacze to najpiękniejsze bestie , ogladaj sie za nimi i śledź wzrokiem , bedzie im milo, oni patrza na boki, wszystko widza, patrza czy ktos na nich patrzy . Wbij w gogle piosenke " Lewa w górę" piekna piosenka wlasnie o motocyklistach :) milego słuchania :)

Gość gość
Jeździłam kilka lat ścigaczem i wierz mi, że w większości przypadków kiedy motocyklista ściąga kask to czar pryska...

Gość Takajednaaa
Tez juz taka mloda nie jestem bo po 30 i jakos nie wyobrazam sobie tego, ze ogladam sie perfidnie za kazdym, jak jakas mloda siksa, wstyd by mi bylo, tak samo z pozdrownieniami. Domyslam sie, ze nie kazdy jest w moim typie bo tak jak mowisz kask zakrywa wszystko ale to nie o to chodzi, ja nie szukam faceta, mam swojego a tacy na scigaczach mnie po prostu kreca, w sumie nie wiem czy bardziej motocykl czy ten ich ubior, taki zadziorny i ten dzwiek motocykla...

Gość gość
Kolejny pustak co leci na nieodpowiedzialnych debili. Wszystko byle nie normalny, spokojny facet.

Gość Takajednaaa
Gosc 18:10 nie zycze sobie abys wyzywal mnie od pustakow zas motocyklisow wrzucal do jednego worka. Wiadomo ze znajda sie i tacy co nie myślą na drodze, ale takich to mozna w kazdej dziedzinie znalezc. Moze boli Cie to ze ktos ma pasje i ja realizuje? Zastanow się nastepnym razem zanim sie wypowiesz, bo mozesz niejednej osobie zrobic przykrosc takimi slowami.

Gość gość
Motocykliści sa super

Gość gość
Fajne maja oczy za tymi szybkami i kazdy jest piekny

Gość gość
haha co to za okreslenie facet na ścigaczu, faceta to moze masz od biologii

Gość gość
Mniam są

Gość gość
Facet moze miec niewiadomo jaka cud maszynę samochod a i tak wymięka przy scigaczu . Autorko lewa w gore :) pozdrawiam Cie

Gość gość
LEWA w GÓRĘ Kazdego pozdrawiam , kazdy z nas widzi pozdrowienie Pozdrawia autorkę Jamaha R1 Dziekuje ze nas lubisz :)

Gość gość
Nie ma piekniejszego widoku jak motocyklista na ścigaczu, tylko na ścigaczu. Pozdrawiam wszystkich motocyklistów tylko ścigaczowych, jesteście mega.

Gość Takajednaaa
Dzieki za pozdrowienia, milo mi sie zrobiło:) Ciesze sie, ze mozecie spelniac swoje marzenia bo chciec to nie znaczy moc, jak widac na moim przykładzie. Zazdrosze wam chlopaki, LwG. :)