Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dwa dni gorączka dzień przerwy i znowu od dwóch dni gorączka

Polecane posty

Gość gość

Moja 4 latka w środę obudziła sie z gorączka,nie wysoka bo 38,3 ale w dzień miała do Max 39,2. Bez kataru bez kaszlu,bez jakichkolwiek innych objawów. W czwartek temperatura dochodziła do 40 stopni a w piątek nie miała w ogóle.Od wczoraj znowu dziecko leży,nic ja nie boli,a gorączka 39-40. Dzwoniłam do pediatry to każą mi nie histeryzować bo gorączka to nic takiego. Czy ktoś miał podobnie?

Gość gość
To może być zapalenie płuc. Dziwi mnie ze nie byłaś u lekarza czy nawet głupiej morfologii nie zrobiłaś

Gość gość
Zapalenie płuc?Bez kaszlu,bez kataru? No dzwoniłam do lekarza,mówił ze to może trzydniówka. Ale po dwóch dniach było dzień spokoju i od wczoraj znowu. Nie byłam na badaniach,jutro ja wezmę.

Gość gość
Czy ktoś miał podobnie ze swoim dzieckiem?

Gość gość
Tak bez kaszlu o kataru. Mój synek tak miał w zeszłym roku

Gość gość
Mialam to samo z corka... sama goraczka na 4 dzien wypka czyli trzydniowka.

Znalazłam bardzo pomocny artykuł o trzydniówce u dzieci na stronie http://zamiastl4.pl/. Znajdziecie informacje jak się ona objawia oraz przede wszystkim jak ją leczyć. Informacje na tym portalu już nie raz uświadomiły mi z czym się zmagam. Zachęcam do lektury.

Gość gość
mam nadzieję, że nie dałaś się zbyć! Gorączka u dziecka może być spowodowana milionem różnych rzeczy. Jak pediatra Cię olał, zmień pediatrę, najlepiej mieć prywatnie zaufanego lekarza. Zadzwoń do enelmedu, oni mają super podejście do dzieci. Sama dostaję gorączki jak czytam takie posty – ktoś ci powie przez telefon, że to nic poważnego, a za 3 dni dziecko na oiomie…

Gość gość
Zajrzyj do gardła. Mojej nie bolało a miała wysoką gorączkę a w gardle czopy ropne. Nie kaszlała.