Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzycie

Polecane posty

Gość gość 19
Plus decyzje naszych rodziców np. w dzieciństwie i czasem zwykły przypadek.

Gość gość
18.58 ale ja wcale nie czuje sie wyrozniony.Nie wiem dlaczego tak piszesz.Juz od dawna obserwuje co sie dzieje wokol mnie i chyba nauczylem sie odczytywac znaki poprostu.Zawsze tez staram sie sluchac intuicji i dzialac w zgodzie z wlasnym sumieniem.Zawsze gdy probowalem robic na przekor wychodzilem na tym zle.Zadajesz mi pytania wiec Ci odpowiadam na nie to co obserwuje.Wcale sie nie chwale bo gdybys znala moja historie wiedzialabys ze nie ma czym.Byc moze bys mnie nie lubila a byc moze peklo by Ci serce bo nie jeden juz nade mna zaplakal jak mu opowiedzialem to.Takze nie mysl ze ja mysle w tych kategoriach ;)

Gość gość
18.59... zdarza sie.Ale nie 3 razy pod rzad w krotkich odstepach czasu ;)

Gość gość 20 10
Szczerze mówiąc, mam wrażenie że jesteś trochę nawiedzony...

Gość gość
Szczerze mowiac mam gdzies jakie masz wrazenie ;)

Gość gość
Nie chciałam Cię urazić, tylko tak opowiadasz o tym przeznaczeniu jakby to była prawda, a gwarancji że tak jest nie masz.

Gość gość
Powtarzam jeszcze raz.Pisze to co sie w moim zyciu dzieje.Chcesz powiedziec ze moje zycie jest nawiedzone?albo ze jestem nawiedzony bo wierze w Boga i w jego Boski Plan (to drugie dopiero od niedawna).Boski Plan ktory jest Twoim przeznaczeniem? ;) Wiesz ze to jest bluźnierstwo?

Gość gość
Ja po prostu uważam, że nie ma czegoś takiego jak przeznaczenie. Oczywiście Ty możesz mieć swoje zdanie.

Gość gość
Znane Ci jest powiedzenie ze co ma byc to bedzie? ;)

Gość gość
Tak, ale ono jest wymyślone przez ludzi. A znacie historie, które potwierdzają waszą tezę/

Gość gość
Dobrze, nie chce się licytować mi kiedyś ksiądz powiedział po spowiedzi (mojej z całego życia),że się dziwi że się nie powiesilam po moich przeżyciach, litości wręcz nienawidzę. BOG ma dla każdego "misję","plan". M.

Gość gość
A macie historie, które są waszym zdaniem przeznaczeniem?

Gość gość
21 . 14 kto nie wierzy nic u nikt go nie przekona. szkoda czasu na przekonywanie niedowiarka.

Gość gość
To ja jestem tym niedowiarkiem:D. Jestem po prostu ciekawa, czy macie takie historie.

Gość gość
21:24 przeznaczenie dziś w tv oglądałam w wiadomościach, że był wypadek jakąś młoda dziewczyna zginęła i wypowiadala się jej przyjaciółka zaplakana, że miała tylko jeden przystanek przejechać czekała na autobus i samochód ja potrącił. To nie przeznaczenie? Tak widać musiało być. Że jakiś pijany(chyba) bo kto normalny wjeżdża w.przystanek, sprawia taka tragedię. Co ma kogo spotkać to chociaż by się bronić to i tak będzie co ma być

Gość gość
A w miłości? Ten temat jest przyznam ciekawszy. Znacie takie niesamowite miłosne historie?

Gość gość
Nie znamy

Gość gość
szkoda, myślałam że znacie historie jak z komedii romantycznych

Gość Ania Szczupła
Najgorsze jest to kiedy w niespełnionej miłości dwa razy spotkałam na swej drodze tzw. bliźniacze dusze. Wierzyłam, że jesteśmy sobie przeznaczeni - i na właściwie samo czekanie straciłam prawie 15 czy 20 lat (i odrzuciłam w tym czasie innych, wartościowych którzy bardzo o mnie zabiegali). A ja czekałam tyle długich lat na najpierw jednego a potem drugiego i w obydwu przypadkach a wpieprzy/ły mi się dwie łatwe panienki (by nie powiedzieć kure/wki), które naiwnych chłopców du/pą zwabiły a dziś nikt z tych osób nie jest szczęśliwy. Oni dwóch byli mi PRZEZNACZENI a one dwie PRZYPADKOWO się du/pą wtrąciły. A oni obaj w głębi duszy chcieli mnie, ale ja byłam dalej (km) a one do łózka się wpakowały. Dwie bardzo podobne historie mnie spotkały, niedokończone, w których nawet rozmowy na koniec zabrakło. Takie historię potem mieszają w życiu wszystkich lud******azdych dziedzinach, unieszczęśliwiają wszystkich, bo pewne rzeczy domagają się dopełnienia. Nikt mnie więcej tak naprawdę nie zainteresował. Chciałam się chociaż przyjaźnić a pozostała po tym jakaś dziura emocjonalna i niewiara - teraz w ludzi, w dobro, w prawdę, w miłość :(

Gość Ania Szczupła
W dodatku ten pierwszy to był trochę typ "pies ogrodnika" i babiarz, a teraz płacze np. po kafeterii i w poduszkę i po mediach społecznościowych na fikcyjnych profilach za mną (wielbił mnie a poniżał swą żonę) http://nk.pl/#profile /46120779 Jest to typ neurotyczny bo przychodzi i oddala sie na chwilę i znów przychodzi. Podszywał się prawdopodobnie pode mnie podczas rozmowy - pisania przez internet z tym drugim (którego chciałam bardziej poznać po tym, jak ten pierwszy się ozenił z lafiryndą, która wleciała mu do łózka i zaszłą w ciążę). Takie prawie filmowe tragikomedie mnie spotkały. Straciłam najlepsze młodzieńcze lata :(

Gość gość
Aaa to ta historia, w której ten Bartolomeo - "pies ogrodnika" nazywał girl tego drugiego " GRUBYM GADAJĄCYM CZOŁGIEM" a o tamtym facecie pisał, że wie, że ma listę z wieloma dziewczynami z internetu. Może oni obaj są babiarzami, a ten drugi powtórzy może błędy pierwszego. no nic chłopcy, nie trzeba byc tak naiwnym by za każdą łątwą lub za pierwszą lepszą łatwą leciec podczas gdy ta jedyna wam przeznaczona platoniczna czekała tylko na Was kilkanaście lat . Trzeba myśleć głową a nie inną częscią ciała bo błędy rodziców się łatwo powtarza

Gość gość
Nie ma czegos takiego jak przeznaczenie

Gość gość
jeśli jest przeznaczenie to kładźcie się na tory, albo skoczcie z wieżowca albo nażryjcie się rtęci. jak wam nie pisane zginąć głupio i marnie to wiadomo. nie zginiecie ;)

Gość gość
W życiu realnym ci przeznaczeni sobie nie są niestety teraz ze sobą, bo inni się wtrącili i teraz nikt nie jest szczęśliwy. Przeznaczeni sobie - takie historie tylko w filach mogą mieć happy end :((

Gość gość
Wierze ze dobro kiedys wróci

Gość gość
Pieniądze i du.pa rządzą światem. I interes. Miłości nie ma miłość to ściema. Jest internet i są zdrady

Gość gość
A mieliście tak, że kogoś spotkaliście przypadkiem, a okazało się że ta osoba odegrała ważną rolę w waszym życiu?

Gość gość
jeśli te zdrady są przez internet, to da się przeżyć

Gość gość
9:13 Jeśli ta osoba odegrała ważną rolę, to znaczy , że to NIE był przypadek a może przeznaczenie - i tym samym powinny się jeszcze spotkać te osoby bo może to właśnie są bliźniacze dusze. 9:26 zdrady - to zdrady. Zresztą od neta do realu.

Gość gość
godz. 18.17 jaknajbardziej tak