Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BŁAGAM O POMOC!

Polecane posty

Gość gość

Witam, 5 dzień spóźnia mi się okres:( Z partnerem nie uprawiamy seksu, ale pod koniec lipca uprawialiśmy petting. Partner doszedł, ale zapewnia mnie ze nic nie mogło się przenieść z dłoni bo zaraz poszedł dokładnie się umyć. Czy ro może być spowodowane stresem? Im dłużej okresu brak tym gorzej psychicznie się czuje, nie jem nie mogę spać i ciagle chce płakać z obawy przed ciąża.

Gość gość
Daj spokój , z powietrza nie zachodzi się w ciążę !!! Jak będziesz tak bardzo się nakręcać to sobie tę ciążę w końcu wmówisz . Czasami okres się spóźnia z różnych przyczyn , jeśli nie możesz się doczekać , zrób test.

Gość gość
Niestety stres robi swoje, okres zawsze spóźniał mi się dzień-dwa ale nigdy pięć :(

Gość gość
Proszę jeszcze kogoś o odpowiedz

Gość gość
Daj spokój,od takiego czegoś w ciążę nie zajdziesz,wyluzuj się weź gorącą kąpiel,okres powinien przyjść,mnie to pomaga,spodziewaj się po takiej kąpieli obfitego krwawienia.

Gość gość
z partnerem może nie zaszłaś, ale może z przygodnym kolegą na urlopie :)

Gość gość
Po tytule myślałam że potrzebujesz wsparcia finansowego, społecznego bądź psychologicznego a tu kolejne bałaganie o pomoc bo okres się spóźnia. Idź do lekarza to pierwsza rada a druga nie zabieraj się za petting a tym bardziej za seks bo laska nieźle schizujesz. I Nie, nie pisze tego złośliwie tylko bardzo życzliwie. Nie jesteś gotowa na pieszczoty a pieszczoty nie są warte tego całego stresu.

Gość gość
Mylicie sie nikt z odpowiadających nie ma medycznego wykształcenia i dlatego taka pewność . W ciążę mozesz zajść nawet przy masturbacji jesli intensywnie myślisz o partnerze . Niektóre gatunki zwierzęce nie łacza sie w pary aby miec potomstwo . Wyzwalają u siebie intercydoaktywne komórki rozrodcze ,które występują również u człowieka zakochanego . Mózg ludzki kryje jeszcze wiele tajemnic nad którymi pracuja naukowcy lecz badania nie są jeszcze jawne .

Gość gość
Gorąca kąpiel nie pomaga :( Wiem ze nic nie piszecie złośliwie, dziękuje wam za słowa wsparcia. Niezła ze mnie panikara- od zawsze to muszę przyznać. Tez mam przeczucie ze w ciąże niw mogłam zajść ale przez ten stres różne myśli w głowie mam. Pozdrawiam

Gość gość
Zajście w ciąże przez intensywne myślenie w czasie masturbacji? Kobieto większej głupoty to ja nie sluszalam, No chyba ze jesteś wiatropylna

Gość gość
Robiłaś test ciążowy?? Okres może się spóźnić nawet o 7 dni.

Gość gość
Czy jesteś Asia z chłopaków do wzięcia? Ona mówiła,że kiedy ząb boli to jest się w ciąży :D więc może to myślenie o partnerze w czasie masturbacji to też jej wymysł

Gość gość
Okres może się spóźnić nawet o siedem dni. Co ty bredzisz?, w tak młodym wieku może go nie być przez miesiąc,szalejace hormony robią różne niespodzianki i nieważne jest że przez pół roku był regularny. A ty autorko rzeczywiście nie powinnaś uprawiać żadnych pieszczot ani tym bardziej sexu, jesteś jeszcze zbyt niedojrzala i daj sobie na wstrzymanie, wierz mi że sama będziesz wiedziała kiedy będzie ten odpowiedni moment. W ciąży nie jesteś bo to niemożliwe, a nakrecanie się może jak najbardziej opóźniac okres. Trochę żyje na tym świecie i twój przypadek zakrawa na śmiech ( sorry) ale taka prawda.

Gość gość
Tak, mój partner tez się śmieje ale im więcej ja panikuje to tez stres przechodzi na niego Głupia jestem, faktycznie powinnam wziąć na wstrzymanie, na seks nie jestem gotowa (chociaż mam 20 lat a nie 16) zawsze obawiałam się ciąży Teraz się spóźnia 5 dzień i już mózg szaleje

Gość gość
Test zrobię jutro rano Dzięki Wam za krytykę, dociera do mnie ze to co sobie usilnie wmawiam tylko wzmacnia stres i okresu nie ma

Gość gość
Kobiety z wykształceniem podstawowym i zasadniczym zawodowym nie mają prawa brać udziału w dyskusji . Co wy moźecie wiedzieć na temat ciaźy . Nie mieszajcie dziewczynie w głowie . Masz dwa wyjścia jesli chcesz dziecko

Gość gość
Większość z was mówi ze w mojej opisanej sytuacji to jest niemożliwe- tego się trzymam i czekam na okres

Gość gość
Co do wykształcenia znam wykształconych mądrych ludzi a po porodzie dwa ms i wpadka kolejna ciąża.Ale oficjalnie planowali to :-P Autorko możesz zrobić test z krwi to najczulsza metoda na samym początku i się uspokoisz,powodzenia

Gość gość
A ja ci mówię kupisz test i dostaniesz okres, to tak jak z bolacym zębem, idziesz do dentysty i przestaje boleć. Czekaj cierpliwie na okres i nie zawracaj sobie głowy ciąża której nie ma.

Gość gość
Dobrze ze są jeszcze osoby które potrafią realnie ocenić sytuacje, a nie celowo jeszcze stresować. Przyznam ze ja tez uważałam ze to niemożliwe ale z każdym dniem już panika. Kochane z Was osobki- dzięki :) wrzucam na luz i cierpliwie czekam

Gość gość
Nie słuchaj tych czarownic . To sa złe strzygi które buszują na kafeterii i czynią zło . Nie usuwaj ciaźy tylko zdecyduj sie na poród .

Gość gość
Nawet od żywności czy kosmetyków, stres itp... są powodem opóźnienia okresu. W Holandii praca przy pomidorach nawet pół roku nie mają okresu. Ale jak pójdziesz do ginekologa dobrze mieć przy badaniu cipki swego ukochanego bo chyba się nie wstydzisz. Intymność to partner i ty a nie ty i ginekolog! Również powinien wspierać porody bo po CC są często komplikacje.

Gość gość
11.20 A ty weź leki bo najwyraźniej zapomniałaś ( les)

Gość gość
To pewnie żadna ciąża tylko zwykły stres

Gość gość
Moja koleżanka zaszła w ciążę podczas gdy jej chłopak był w Anglii . Po prostu rozmawiali przez komórkę i on prysnoł nasienniem na Telefon komórkowy i w koleżanki komórce wycisneło sie ttoche spermy z klawiatury kiedy ona naciskała przycisk . Ma bliźniaków piekni chłopcy .

Gość gość
Heh, chociaż w tym stresie mogę się trochę pośmiać z niektórych wypowiedzi :D

Gość gość
Mi z pitola wcale nigdy krew nie leci a nigdy nie urodziłem . Wiec nie martw sie

Gość gość
Zwalisz mi konia to ci dam kasę na usuniecie ciaźy . Jaka masz rączkę delikatna ? Zimna ? Ciepła . ? Masz paznokietki na palcach ?

Gość gość
Co za głupie komentarze, zupełnie niepotrzebne..

Gość gość
Kolejny poranek bez okresu... to już 6 dzień spóźniania. Wmawiam sobie ze to przez ten stres, kłótnie z ojcem i uczelnie. Wiem ze ciąża na 99% nie jest mozliwa, ale co zrobić jak ja swoje a mózg swoje? :/