Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pauli26

Śluz a ciaza

Polecane posty

Gość Pauli26

Kochane jaki wyglad mial wasz śluz przed okresem ktorego jednak nie bylo bo omazalo sie ze zaszlyscie w ciaze?

Gość gość
Wszystko było jak w każdym zwykłym cyklu przed okresem, nie było odstępstw od normy. :)

Gość Cleo1976
W każdym cyklu-ciążowym czy nie-biały, mleczny śluz jest czymś normalnym przed okresem.Jest to normalny śluz czasu niepłodnego-a ciąża też jest takim czasem.Niektóre kobiety twierdzą, że w ciąży miały go nieco więcej, niż normalnie.Ale nie jest to reguła.Ja za to pamiętam, że kiedy dochodziło do zapłodnienia miałam wyjątkowo dużo śluzu płodnego z domieszką krwi.Ale to w czasie dni płodnych!

Gość gość
Wyglądał tak jak zawsze i nawet nie wiedziałam, że zaszłam.

Gość Pauli26
A bolal was brzuch jak na okres

Gość Cleo1976
Czasami mogą występować takie bóle (tak samo jak bóle piersi), ale nie jest to regułą.Osobiście znam tylko 4 pewne objawy ciąży:1.Pozytywny test beta-hcg z krwi (wychodzi już 7-10 dni po zapłodnieniu); 2.Pozytywny test ciążowy z moczu (14-21 dni po zapłodnieniu) 3.21 dni podwyższonej temperatury po owulacji i 4. Stwierdzenie ciąży przez lekarza na usg (4-6 tygodni po zapłodnieniu).Całą resztę objawów kobiety potrafią sobie świetnie wmówić.