Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta 1500kcal!

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny ile chudnelyscie na diecie 1500kcal w miesiąc bo ja schudłam 4kg i nie wiem czy to dobry wynik czy mało jak na miesiąc pomocy!!

Gość gość
powiem Ci tak, na początku zazwyczaj spalanie nie jest zbyt wielkie, wszystko zależy od tego jaki tryb życia prowadziłaś przed przejściem na dietę i od tego jak bardzo rygorystycznie potraktowałaś swój organizm zmieniając sposób odżywiania. U mnie przez pierwszy miesiąc waga nie drgnęła nawet o gram, ale to dlatego, że ja sukcesywanie odstawiałam niektóre produkty np chleb wszelaki, makarony, wszystko co smażowe etc, po 3 tygodniach dołączyłam do jadłospisu iqacai i rozpoczęłam fazę ruchu, po 8 tygodniach (czyli 2 miesiącach) miałam 5kg mniej na liczniku. Potem już było z górki. Także nie poddawaj się! Trzymam za Ciebie kciuki! :)

Gość gość
Ja 2,5 kg

Gość gość
dorzuć suplementację i będzie ok! :) Zobaczysz

Gość Edziaaaaaaaa
Ja np. nic nie schudłam. I to przez 2 miesiące :o

Gość schudła18kg
@Edzia to coś serio musisz robić nie tak, opisz swoją dietę spróbujemy pomóc!

Gość Sitta

no pewnie że to dobry wynik! uważam że bardzo racjonalne jest to chudnięcie! ja dodatkowo piłam soki Nuja - które sa bardzo smaczne i pożywne. lubię je i polecam!

kaloryczność powinna być indywidualnie dobrana, a nie z góry założona wg diety. Diety tak niskokaloryczne to chwilowe rozwiązanie, które grozi efektem jojo! nie polecam 😞

--

Chcesz więcej ciekawostek na temat diety i zdrowego stylu życia? Pisze o nich na moim blogu: http://fitadella.pl