Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kobieta mówi mi że jest feministką

Polecane posty

Gość gość
18.37 może był nastawiony optymistycznie, ale obecna ustawa jest dobrym kompromisem, i nie ma potrzeby jej zmieniać. Są ważniejsze sprawy gospodarcze, niż bicie piany nr.aborcji. To taka dyżurna wrzuta. Następna będzie dyskusja o..karze śmierci. Tu akurat jestem za, by tych wszystkich Trynkiewiczów spacyfikowac raz na zawsze.

Gość gość
gość dziś Może zamiast naskakiwać, lepiej użyć mózgu? Kto się puszcza? Ofiara gwałtu, kobieta w ciąży pozamacicznej, czy kobieta, która rodzi dziecko, które np. pożyje z rok? W tym kraju nie ma aborcji na życzenie, tylko w 3 przypadkach, które średnio się mają do dawania komu popadnie.

Gość gość z Paryża
Sklodowska-Curie tez byla feministka. A moze byla mezczyzna.

Gość gość
I prawie ją zniszczyli bo po śmierci męża miała romans - nawet próbowano ją zatrzymać żeby nie jechała odebrać Nobla. Facetowi nikt nie robiłby takich problemów.

Gość gość
gość dziś Co z tego, że jest kompromisem, jak często tylko na papierze? Też nie jestem za aborcją w każdym kiosku, ale dobrze by było, jakby to prawo było egzekwowane zawsze. Co do kary śmierci, to słaby pomysł, bo to jest nagroda, a nie kara. Kastracja, więzienia jak w Rosji, a nie hotele, ale nie śmierć, bo to pójście na łatwiznę.

Gość gość
CO ? Ja zawsze przepuszczalem w drzwiach ale przestalem jak poszedlem do miasta na studia, zdarzylo sie kilka razy w tramwaju ze sie obracaly i krzywo patrzaly,

Gość gość
pis w ogóle chciał się trzymać z daleka od tematów aborcyjnych i nic nie chciał zmieniać ,wszystkie inicjatywy wypłynęły nie ze strony pisu

Gość gość
18.34 nie gadam z nawiedzonymi kodziarkami,to przez was normalne feministki sa postrzegane za świruski ,idz się połóż przed sejmem i pokrzycz bez sprawdzania informacji

Gość gość
18.41 Sedno sprawy emerytalnej nie tkwi w wieku, ale czy staż pracy jest ozusowany. Można tyrać do śmierci na czarno, i też z tego nie będzie emerytury. Za PO bardzo dużo ludzi pracowało na umowy śmieciowe, nieozusowane. I co z tego, że pracuje się np.do 70tki na śmieciowej ?? Nic. Trzeba pracowników zatrudniać na porządne umowy, opłacać składki, a emerytura się uzbiera. Wiek emerytalny to możliwość przejścia na emeryturę. Kto chce dalej pracować, pracuje.

Gość gość
curie nie byla feministka, to pokazuje jak slabo sa rozwiniete kobiety pod wzgledem intelektualnym... skoro po tysiacach lat dopiero zaczely sie pokazywac w swiecie nauki ale dzieki tym prywatnym pol-niewolnikom moglismy bardziej sie skupic na odkryciach :)

Gość gość
gość dziś Raczej przez samą orientację polityczną na wstępie trochę jednak mają wspólnego z tematem, zresztą niedługo szykuje się nowy projekt, tym razem w wersji, którą mogą chętnie klepnąć.

Gość gośćfeministka
tak samo piszczałyście o zakazie antykoncepcji,jak nikt niczego nie zakazywał,jedynie co że gówniary muszą isć do lekarza żeby tabletki po "nie nadużywać

Gość gość
18.47 ja jestem radykalna, bo za najcięzsze przestepstwa , typu g**** ze szczegolnym okrucieństwem, zbiorowy, powinna byc czapa. Taki osobnik nie jest człowiekiem, bo człowiek to nie tylko fizis ale i rozum, dusza, moralność. A nieuchronność kary działa odstraszajaco na innych. W niektórych krajach jest czapa za złodziejstwo lub handel narkotykami. I tak powinno być.

Gość gość
gość dziś Ty mnie do Kodu nie mieszaj, polityka to największe g****o, jakie człowiek stworzył i tym się kieruję. Tak się składa, że akurat w tamtym czasie miałam zajęcia z jednym prawnikiem, a oni chyba potrafią interpretować ustawy. Może zaprzeczysz, że nie ma nadużyć teraz? Nawet bardziej konserwatywne osoby w Kościele uznają zasadę podwójnego skutku za niemoralną. Jak mówię, papier przyjmie wszystko, a potem w praktyce można robić wszystko. Słyszałeś o Agacie Lamczak? Przepisy miały się świetnie, ale przyszedł lekarz i zadecydował według swojego widzimisię.

Gość gość
gość dziś Ale to nie jest wyjście, to nagroda. Niech sobie żyje, ale jak w ruskim więzieniu i odciętym na żywca fiutem, a nie jakaś szybka śmierć i po krzyku.

Gość gość
Nie wiem, kto "piszczał".. Zdrowy rozum podpowiada zapobieganie. Ciąży, chorobie, przestępstwom, itp. Prezerwatywy z kiosków, aptek nie zniknęły, więc o co kaman?

Gość gość
gośćfeministka dziś Gówniary? To tabletka jest dostępna bez recepty? Znowu wzięli się za to od d**y strony - wiek przyzwolenia na seks od 18 i tak samo z tabletką, bo jedno wynikało z drugiego.

Gość gość
o to, że czasem wszystko zawodzi

Gość gość
Nagroda? Niech będzie. Ale chwast nie będzie chodził po tej ziemi i zagrażał spokojnym ludziom, ani nie będzie siedział w więzieniu na koszt podatnika.

Gość gośćfeministka
19.03 nie jestem facetem :-) uważam że kler i farmacja czy lekarze to mafia ,i jestem za pis ,i żeby wywalić sąd do góry nogami i pozbyć się kanalii,oczywiście są wyjątki wśród lekarzy ale ogólnie większość ludzi nie ma kręgosłupa moralnego dlatego dziś jesz g****o ,w aptece faszerujesz się gównem by potem chorować i być dobrym klientem

Gość gość
19.08 nie zawodzi porządna spirala.

Gość gość
a jestem za pisem dlatego że są wśród nich tacy co najlepiej i najwięcej zrobią,niestety mistrz buddyjski nie zajmie się polityką więc wybieram najlepszą dostępną opcję

Gość gość
niestety zawodzi, poza tym nie każdy może mieć spiralę :)

Gość gość
19.07 nie myślałąm o nieletnich ,dla mnie każdy młodszy ode mnie to gówniara ,sorry taki skrót

Gość gość
i bardziej o gówniarstwo mentalne mi chodziło

Gość gość
a jak ty chcesz upilnować 17 latkę która wychowała się wśród mody na seks ze znajomymi????

Gość gość
gość dziś Ale ja nie mówię, że ma chodzić po ulicy, po prostu podrzuciłam Ci cały zestaw, który zgnoi bardziej, niż stryczek. Nie litujmy się, tylko karzmy. A jak chcesz już koniecznie kary śmierci, to wyrafinowanej, a nie szybkiej i przyjemnej.

Gość gość
Dobra baby. Obiad podać rodzinie a nie o glupotach pierdzielic. O 21:30 wszystkie was widzę umyte, wypachnione w sexi bieliznie w malzenskiej sypialni.

Gość gośćfeministka
ja za karą śmierci nie jestem ,nie bawię się w Boga ,jestem za bardzo ciężkimi robotami na rzecz społeczeństwa

Gość gośćfemina
19.23 spadaj na drzewo pompować liście :-)