Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kobieta mówi mi że jest feministką

Polecane posty

Gość gość
gość dziś To w takim razie dlaczego chcesz zakazywać brania czegokolwiek osobom pełnoletnim i odpowiedzialnym za swoje czyny? Dlaczego jeden ma pełne prawo popełnić samobójstwo nawet, jak to głupie, a drugi nie może sobie łykać na własną odpowiedzialność co mu się chce? Pomijam, że średnio wierzę w to, że przeciętna Polka ma tyle forsy, by sobie latać i kupować te pigułki, ponadto tu liczy się czas, a ryzyko może być mimo dbania o antykoncepcję. Gumki pękają, a pigułki można wyrzygać no i statystyki policyjne chyba nie są tworzone dla jaj, więc gwałty też się zdarzają. Człowiek nie jest cyborgiem, by nad wszystkim zapanować.

Gość gość
to chyba do mnie ale raczej mylą ci się wypowiedzi ja niczego nikomu nie zabraniam :-) uważam tylko że młode jest głupie i powinno się faszerować pod kontrola lekarza,poza tym ta recepta jest potrzebna bo gówniary przegięły ,bo policzyli zużycie tabletek Po", jakby nie one byłyby dalej łatwo dostępne,ale pomijając to one podobno w ogóle nie działają :-) te tabletki

Gość gość
Dzięki! Już wiem jak skutecznie was spławiać.

Gość gość
gość dziś Kontrolą lekarza? Jeśli nawet ogólny może wypisywać recepty, to już bym ich nie przeceniała, że tak się martwią o pacjentki i każdej ładnie wytłumaczą. A o wizytach prywatnych nie wspomnę, bo tu tym bardziej wchodzisz i wychodzisz, jeśli tylko o receptę chodzi. Najlepiej to widać u psychiatrów, którzy przyjmują prywatnie (zbliżona branża, to się orientuję co nieco). W momencie, gdy czas decyduje pojawia się problem i nie każda kobieta mieszka w większym mieście, gdzie lekarz i apteka są na każdym rogu. I znowu napiszę, jak chcesz się zabić, to nikt nie zabroni, a jak ktoś się uprze, żeby sobie jeść pigułki po w każdy piątek, to niech to robi, w końcu poczytalny i pełnoletni, więc jego prawo. Masz jakieś statystyki odnośnie do sprzedaży? I jak zapatrujesz się na zamiennik viagry bez recepty, który też jak wiadomo ma skutki uboczne.

Gość gość
Jeszcze się taki nie urodził aby wszystkim dogodził. .Dobranoc, idę się kąpać I pouwodzic męźa:)

Gość gość
jestem przeciwnikiem v i ogólnie chemii tzn ja mogę być v ewentualnie ,podniecającą cierpliwą i wyrozumiałą v a osobie którą kocham na pewno nie podam takiego g****a ,a co robią inni nie wnikam

Gość gość
v to wiagra uznali za spam :/

Gość gość
jeśli chodzi o wielką kasiorę to sa specyfiki którą w definicji pomagają a mają tam minimalne ilości trucizn żeby za kilka lat siadła wątroba,cwaniaki są wszędzie ,a farmacja to dziś handel zdrowiem ,są osoby które ujawniły takie rzeczy i dziwię się że żyją bo niektórzy nie żyją już :-) wypadki i takie tam