Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczesciara5

Pokrycie dachu

Polecane posty

Gość edkosoo

Ja na starcie jak nie wiedziałem co na dach, pytałem znajomych. Sporo osób poleciło mi hurtownię Ambit, więc tam też się udałem. Na miejscu sympatyczna i chętna do pomocy obsługa za co duży plus. Ostatecznie stanęło na dachówce ceramicznej.

Gość Anulka

Ja polecam msm jak jestes z okolic wrocławia. Bardzo wytrzymałe dachówki. Z mężem zamawialiśmy rok temu i cały czas jestesmy zadowoleni

Gość antor

My wybraliśmy dachówki bitumiczne, są bardzo łatwe w montażu, trwałe i lekkie, bardzo je sobie chwalimy. Zaopatrywaliśmy się w nie w warszawskiej www.dachlux.pl/ to firma z szeroką ofertą dachówek i blachodachówek, okien dachowych czy systemów odwadniania. Tak więc jak podoba wam się takie kompleksowe podejście to odsyłam do tej firmy.

Gość gość

Każdy wykonując dach patrzy na jego cenę. Dlatego warto rozejrzeć się za tanimi materiałami do budowy dachu. Takie materiały na pewno znajdziecie w ofercie firmy www.serwisdach.com.pl Jest to sprawdzona hurtownia materiałów budowlanych ze Szczecina.

Gość gość

jeśli chodzi o dachówki ceramiczne, to polecam Roben. Mam je już kilka lat, a ani ślanu uszkodzenia. Jedynie co parę lat ją myję i cały czas wygląda świetnie. jeśli chodzi o dachówki ceramiczne, to polecam Roben. Mam je już kilka lat, a ani ślanu uszkodzenia. Jedynie co parę lat ją myję i cały czas wygląda świetnie. 

Gość wiwon

U nas jest blachodachówka BalexMetal i jestem zadowolony z wyboru. Solidna, dobrze się trzyma a już parę lat ją mamy. Dobrą ofertę w zakresie pokrycia dachów ma firma www.zajkowska.com.pl/ z Białegostoku, my tam właśnie kupowaliśmy blachodachówkę i inne materiały na budowę domu.

Gość PanBahn

Ja mogę polecić Ci fachowców z firmy RS-DOM z Lublina. Oni na pewno doradzą Ci w odpowiednim dobraniu materiału na dach. Ja zdecydowałem się na chyba najbardziej popularne pokrycie z blachodachówki. Firma bardzo przykładająca się do swoich obowiązków i dbająca o zadowolenie klientów.