Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pshemysława

Dramat znajomej z FB

Polecane posty

Mam taką znajomą na Fb, bardzo atrakcyjna, śliczna, kobieca, trochę tępa, ale do sedna. Od maja br. zaczęla sypać zdjęciami z facetem. Domniemam, że ich związek rozpoczął się na przelomie kwietnia/maja, bo wlasnie wtedy zmieniła status i zaczela dodawac z nim zdjęcia :O a to typ dziewczyny, która nie czeka tylko wrzuca w świat to co aktualnie się u niej dzieje. w lipcu ogłosiła, ze jest z nim w ciąży :D :D obecnie już nie ma go w znajomych, wszystkie zdjęcia pokasowane, on zmienil status na wolny :D a mamy sierpień :D obserwuję jej profil i czekam na kolejne fakty...jak to się wszystko potoczy? Czy wrócą do siebie? :D

Ciekawe zjawisko społeczne. Na fb wszystko na tacy podane nawet z kim sypia i z ktorej strony od sciany a na takiej kafeterii wszyscy incognito nawet pseudonimu nie zdradza. Nie mam bynajmniej ciebie wyżej na myśli.

Gość gość
Jak narazie to wydaje mi sie, ze to Ty dramat przezywasz Autorko :)

16:56 trzeba poczekać jeszcze parę miesięcy i sie okaże, czy była w ciąży, czy nie :D na bank sie pochwali pociechą, a może nawet fotką z porodówki :D Przez tą wylewność na fb i chwalenie sie wakacjami np.złodzieje mają spore ułatwienie, znają rozkład mieszkań, położenie wartościowych sprzętów oraz terminy wyjazdów :D