Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciągle sama

Polecane posty

Gość gość

Naokoło wszystkie moje znajome biorą śluby, mają narzeczonych, dzieci, są szczęśliwe. Niestety ja mimo 27 lat ciągle i od zawsze jestem sama. Jest mi przykro, że nie umiem ułożyć sobie życia, przez to mam kompleksy. Jak sobie z tym radzić?

Gość gość
Zaakceptuj siebie i pokochaj sama siebie :) zyj dla siebie a wierze ze milosc sama zapuka ;)

Gość gość
Jak chcesz byle jakiego, byle cię chciał to tu taki pisze, bierze wszystko co od niego nie ucieka i go podziwia

Gość gość 17 20
Byli tacy, którzy totalnie mi się nie podobali, ale ja nie chciałam z nimi być, Teraz trochę żałuję, że nie dałam im szansy.

Gość gość 17 17
W to akurat nie wierzę. Jak nie będzie się szukało miłości, to się zostanie samemu.

Gość gość
Też się radzenia z tym właśnie uczę. Nie jest to proste. Trochę motywacja siada i siedzi. Są lepsze i gorsze dni. Dziś jest gorszy. Ale po robocie pogram na pianinie i może trochę się ożywię. Wiem, że nikt mi nie pomorze. Tylko sama mogę coś wymyślić. Wydaje Ci się, że wszyscy już mają rodzinę, a ja też nie mam! Trudno docenić samotne życie, ale staram się, bo jak byłam w związku z nieodpowiednią osobą to bez sensu. Seks beznadziejny, brak porozumienia i same wątpliwości. Warto radzić sobie z samotnością, a potem związać się z kimś ciekawym. Nie poddawaj się chandrze.

Gość gość
W to akurat nie wierzę. Jak nie będzie się szukało miłości, to się zostanie samemu. xxxxxxx Ja nie szukałem a jakoś znalazła się.

Gość gość
Tylko ja nigdy z nikim nie byłam. Owszem, że na siłę nie można szukać, ale bywać wśród ludzi czy w internecie trzeba, bo przecież siedząc w 4 ścianach nikogo się nie pozna...

Gość gość
Tylko ja nigdy z nikim nie byłam. Owszem, że na siłę nie można szukać, ale bywać wśród ludzi czy w internecie trzeba, bo przecież siedząc w 4 ścianach nikogo się nie pozna... xxxxxxxx Ja każdą wolną chwilę spędzałem w domu, czasem gdzieś wyszedłem ale zawsze sam. Nie chciałem związku bo zawsze się go obawiałem, że się nie nadaję, nie ufam kobietom i pewien główny powód którego nie zdradzę. ;) Ale stało się, do dzisiaj (po ponad 3 latach) zastanawiam się jak to się stało i czy dobrze, że wtedy umówiłem się z nią (dalej mnie związek trochę przeraża). ;)

Gość gość
Chciałem jeszcze dodać że tą miłość znalazłem późno bo po 35 latach. Piszę to bo może komuś to pomoże...

Gość gość
Może mieszkasz w dużym mieście, tu u mnie naprawdę już nikogo nie ma.

Gość gość
Poza tym chcę się już bzykać, a nie czekać nie wiadomo ile.

Gość gość
Może mieszkasz w dużym mieście, tu u mnie naprawdę już nikogo nie ma. xxxx W małej mieścinie, ale to nie ma znaczenia...

Gość gość
Może zagrasz u mnie? Mam w mieszkaniu fortepian, który milczy bo nikt nie potrafi na nim grać. Coś smutnego, może Cave'a albo Waits'a? Pasuja mi smutne kawałki. Znów mam dola po kilku lepszych tygodniach. Myslałem, że jest już dobrze, przyszło lato, znalazłem sobie pasje lecz samotnośc nie zniknęła i znów nadchodzi zima.

Gość gość
Jeśli nigdy z nikim nie byłaś to już niestety nie będziesz, chyba że z jakimś uległym ciamajdą, i nie piszę tego złośliwie. Poprostu tak się przyzwyczailaś do podejmowania samodzielnych decyzji że ciężko ci będzie brać pod uwagę zdanie innej osoby. Dużo wieloletnich singielek ma problemy ze znalezieniem kogoś a jak już znajdą z utrzymaniem związku. Jak tylko mężczyzna stawia na swoim związek się rozpada

Gość gość 18 15
Właśnie bym robiła wszystko to co chce kochana osoba, nawet kosztem siebie... pewnie myślisz że jestem dziwaczką...

Gość gość
Martwię się, że zdziwaczeje...

Gość gość
Musisz sobie szybko kogoś znaleźć. :)

Gość takijeden666
Zobacz ile kobiet pisze tu, że jesteśmy do niczego, może niewiele tracisz. :P

Gość gość
Masz pingwinicę i żabę na każde zawołanie, nie jesteś sam:P

Gość gość19 16
Widzisz, tylko jak miałam wymagania zbyt duże, to z nikim się nie związałam, nie dałam szansy na kilka randek i teraz w otoczeniu mam opinię zimnej suki.

Gość gość
Trzeba czasu aby kogoś poznać, zamiast od razu skreślać. Mnie też byś olała (jak wszystkie), a teraz komuś daję szczęście.

Gość gość
Tylko w ogóle do nich nie czułam chemii i poglądy mieli inne, ale może naprawdę mogłam dać im szansę, no i czemu teraz mam opinię zimnej suki, przez kilka spotkań.

Gość gość
masz opinie zboczeńca, Jakubie, ale nie wszystkim to przeszkadza, ale skoro mówisz, ze suki, to odważyłes sie przy pingwinicy włozyć kieckę? bo zaba nie akceptuje takich przebieranek, ale zaba ma kase, nie musi:P

Gość gość
Oczywiście brać byle co też nie ma co.

Gość gość
nic innego nie robisz, albo bierzesz siłą wartościowe albo chętne byle co:P

Gość gość
Koleżanka mi mówiła, że za dużo wybrzydzam/wybrzydzałam.

Gość Marek23456
w jakim mieście /województwie mieszkasz ? może okolice Warszawy ? ja również tzw " singiel" , 29 lat sądzę nieskromnie"fajny" chłopak ;) :) może chciałabyś popisać ? :)

Gość gość
nikt ciebie nie chciał wartościowy gnomie, same odpady a ona, ta o która tak sie martwisz nie boi sie samotności, ty owszem, nawet bardzo, to twój samael cie gnoi strachem i demony za tych, których skrzydziłes

Gość gość
Również nigdy nie byłam w związku. Mam 22 lata. Żaden mężczyzna mi się nie podoba - większość to gbury i chamy. Chcę się związać z kobietą - są piękne <3.