Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciągle sama

Polecane posty

Gość gość
Mieszkam w małym mieście i ta opinia się tak ciągnie za mną:D

Gość gość
Warszawa nie jest taka mała a opinie masz zjechaną w całej Polsce Kubusiu, choc niektórym to nie przeszkadza:P, takim jak ty szmatm

Gość gość
O jakim kubusiu piszesz? Bo jeśli tak, to mnie z kimś pomyliłeś/pomyliłaś.

Gość gość
Pewnie mu chodzi o Kubusia rozpruwacza :)

Gość Marek23456
i nie otrzymałem odpowiedzi :(

Gość gość
forum jest do wyżalenia się

Gość gość
Właśnie

Gość gość
Lubię to forum czytać,bo to jest tak jakbym z duchami rozmawiała, te duchy pełne żalu są i ja im też czasem mogę powiedzieć o moim

Gość gość
Znam tę potrzebę wyrzucenia z siebie tego bólu który w czlowieku narasta. Anonimowe żalenie pomaga ale mając wsparcie nie trzeba by było się żalić.

Gość Marek23456
a widzicie dziewczyny ... napisałem fajny facet..(i gwarantuje taki jestem ) :)... no chyba że dla kogoś przystojny ,zaradny , poszukujący naprawdę dobrej mądrej dziewczyny facet dodatkowo opiekuńczy ,niekonfliktowy .. nie jest fajny to cóż. zamiast odpowiedzieć jakie miasto podać email .. spotkać się porozmawiać.. wy wolicie milczeć . powiedzcie mi kiedy chcecie spotkać tego faceta ? 28.03.2014 czy może 13.01.2020 o godzinie 13: 41 ? hmm ? a jeśli nie będzie go w danej porze o danym miejscu ?.. ci faceci są obok i to naprawdę fajni ! otwórzcie oczy .

Gość gość
No właśnie dlaczego nie chcecie Marka? Boicie się, że nie będzie z nim chemii? A fizyka nie wystarczy? A może w dzieciństwie się za dużo brazylijskich seriali naoglądałyście o pięknym zamoznym królewiczu? Aby zerwać z samotnością proponuję zostać luksusową prostytutką to i seks będzie i może przystojny milioner się znajdzie na białym koniu... ;)

Gość gość
Nie uważam Internetu i tego forum za źródło poznania. To jest taka chmura nieznaczących wpisów. Przestańcie się oszukiwać, że kogoś tu poznacie.

Gość Aga199012
Po pierwsze to jest chmura ale bardzo znaczących wpisów

Gość Aga199012
A czemuż to byś się zapytała.. A temuż to bym odpowiedziała że ludzie w internetach na forach jak i ty – w większym stopniu niż na żywo .. mówią co myślą . Po drugie nikt siebie nie oszukuje że kogoś tu pozna bo jak widać nikt chociażby Marka nie zapytał się o maila (skąd masz takie informacje ? :) własne wnioski wysnute na podstawie własnych przemyśleń ? :)) mierzyłaś kiedyś IQ ?.. :) Podsumowując ja właśnie poznałam męża na pewnym forum . Co ty wiesz o internetach .. nieufność pogania brakiem przystosowania do rzeczywistości w której żyjemy . Powodzenia życzę (przyda się ;) )

Gość sineya
A ja wiem czemu jestem sama i myślę, że kobiety, które mają ten sam problem, mogą tu znaleźć też swoje cechy: 1. Jestem mega rozsądna i poważna. Tak, uważam to za powód. Po prostu brakuje mi emocji, spontaniczności, uśmiechu. Przez to często wydaje się być mega sztywna. Po głębszym poznaniu, bądź kilku innych "głębszych" okazuje się być spoko laską i nawet potrafię się rozgadać (tak samo-jak piszę, więc od razu sory) :D Jak nie znam kogoś za dobrze-sztywniara, dziwaczka, wywyższa się (taki mam wyraz twarzy, jak się zamyślam i bujam w obłokach, a robię to mega często). Takie robię pierwsze wrażenie i już, bywam bardzo nieśmiała. Jak staram się sprawiać wrażenie osoby towarzyskiej i otwartej, którą bynajmniej nie jestem, to wychodzi to sztucznie ,jeszcze gorzej. Dodam, że jak raz próbowałam się skupić na otoczeniu, a nie swoich myślach, to zaczęła boleć mnie głowa, po minucie znowu zaczęłam odlatywać jakbym coś wciągnęła xD 2. Wspomniane bujanie w obłokach i marzenia: Problem w tym, że mój wymarzony facet nie jest wcale "idealny". Jedna koleżanka stwierdziła nawet, że "mam dość specyficzny gust, zwracam uwagę na mężczyzn, którzy raczej nie cieszą się popularnością" xD Brzmi jakbym miała zero konkurencji? Szkoda, że oni wszyscy nie podzielają mojego entuzjazmu, albo nie potrafią go okazać, bo podobają mi się faceci nieśmiali, niewinni, a jak ktoś jest fajtłapą, to uważam to za mega słodkie ^^ 3. Nie lubię wychodzić. To akurat zamierzam zmienić, ale taka prawda: nigdy nie lubiłam imprez, nawet typu domówki, a i żadnego hobby ciekawego nie mam, a wiadomo-jak wychodzisz do ludzi, jak masz pasję, którą z kimś dzielisz, jak lubisz człowieków i ich słuchasz (a nie odlatujesz po minucie), to super. Każdy lubi takich ludzi, z takim-chce się być. A nie z nudziarzami jak co niektórzy (ekhem...). 4. Boję się uczuć- po pierwsze, bo mnie w domu ich nie było, nie miałam od kogo się uczyć. Ale też z własnej "winy". Jestem za rozsądna. Jak się zakochałam-byłam przerażona, że nie mogę się skupić już na maksa, jak ja odlatuję na co dzień do swojego świata, to co dopiero xd uważam, że w tamtym czasie byłam niebezpieczna dla otoczenia. 5. Jestem wygodna-bycie singlem jest stanem, do którego jestem zwyczajnie przyzwyczajona. Moim największym strachem, oprócz tego, że któregoś dnia w końcu odlecę w kosmos, jest utrata choćby małej cząstki swojej niezależności. 6. Jestem bardzo skupiona na sobie, trudno mnie zainteresować. Taka prawda-uważam, że dużo ludzi tak naprawdę udaje zainteresowanie, żeby być miłym, albo coś osiągnąć, ja-nie potrafię nawet tego. Żeby zwrócić moją uwagę, coś lub ktoś musi być naprawdę pokręcone. Albo musi być mega słodkie. Taki fetysz. No i tyla! nie muszę dodawać, że jestem denerwująca, bo dużo piszę? Jak ktoś przeczytał te wypociny nabite pseudo-humorem to szacun xd

Gość gość
sineya Jeżeli jakiemuś facetowi uda się z tobą związać to będzie szczęściarzem

Gość gość
ja bym była chętna do poznania Marka, ale mam 24 lata i mieszkam w województwie małopolskim, więc co mam pisać. Także nie przejmuj się Marek, pewnie wiele chętnie by Cię poznało, ale trudno tak się zgrać z odległością

Gość gość
sineya wczoraj a ile masz lat?

Gość (01:02) Dzięki, to bardzo miłe :) ja mam nadzieję tylko, że nie ucieknie xD Gość (13:38) Mam już ćwierć wieku :)